closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Isola 2000 & Auron 07-14. mart 2020.


Sedmodnevni program u Isoli 2000, poznatom skijalištu južnih Alpa sa 120 km skijaških staza, koje odlikuje mnogo snega i sunca i sa čijih vrhova se na horizontu može videti Mediteran. U ovom sedmodnevnom skijaškom programu pored ski centra Isola 2000, imaćete prilliku da skijate i u ski centru Auron koji ima 135 km ski staza, da posetite čuveni Monako i Mote Carlo i da nakon planine i snega, posetite i obiđete Nicu i prošetate dugom promenadom pokraj Sredozemnog mora. Proverite zašto je skoro deceniju ovo jedan od naših najpopularnijih programa.

PROGRAM PUTOVANJA:
- 06. mart - petak. Polazak iz Beograda u poslepodnevnim satima (13-16h).
- 07. mart - subota. Dolazak u naselje Isola2000 u popodnevnim satima i smeštaj u odgovarajuće apartmane.
- 08 - 13. mart. Šestodnevno skijanje u ski centru Isola2000. Svima koji to žele, na rasplaganju je i mogućnost dva dana skijanja u 35 km udaljenom ski centru Auron.
Dva dana tokom trajanja aranžmana SkiBus vozi svoje skijaše, koji to žele, na organizovane fakultativne* ski izlete do ski centra Auron, koji je od Isole 2000 udaljen svega 35 km. Skipas je jedinstven i pokriva terene oba ski centra (obuhvata ukupno 255 km ski staza). Cena ski izleta u Auron iznosi 10 evra. Da bi se izlet realizovao, potrebno je da bude prijavljeno minimum 35 skijaša.
- 14. mart - subota. Razduživanje i odjava apartmana u prepodnevnim satima. Celodnevni boravak u Nici i polazak za Beograd u večernjim satima.
- 15. mart - nedelja. Dolazak za Beograd u popodnevnim satima.

U povratku je planiran obilazak Nice. Za one koji bi i pre toga želeli da posete Nicu, lokalni autobusi svakodnevno saobraćaju po krajnje smboličnoj ceni od nekoliko evra. Uz dalje korišćenje javnog gradskog prevoza do Kana i Monte Karla, postoji mogućnosti da se obiđe gotovo cela Azurna obala. Zbog karakteristika ski centra Isola2000, niske cene i dodatnih pogodnosti koje omogućava jeftin prevoz do obližnjih gradova, ovaj aranžman posebno pogoduje porodicama, studentima (jer je moguće da i oni koji ne skijaju imaju bogat i sadržajan program). Mnogo snega i sunca i 255 km staza koje će zadovoljiti i najzahtevnije skijaše dovoljan su razlog da posetite ovu destinaciju...

Na ovom programu putnicima je na raspolaganju SkiBusova škola skijanja. Za početnike je obezbeđena besplatna ski obuka!!!

U toku programa SkiBus organizuje i fakultativni večernji izlet u Monte Karlo.

FIRST MINUTE CENA paketa po osobi:

Ski paketi sa smeštajem u apartmanima Rezidencije Les Ardets:
- Smeštaj u 6-krevetnim apartmanima  + prevoz + šestodnevni skipas - 299 evra.
- Smeštaj u 4-krevetnim studijima + prevoz + šestodnevni skipas - 315 evra.

Ski paketi sa smeštajem u apartmanima Rezidencije Les Terrasses:
- Smeštaj u 6-krevetnim apartmanima  + prevoz + šestodnevni skipas - 379 evra.
- Smeštaj u 4-krevetnim apartmanima + prevoz + šestodnevni skipas - 409 evra.

Smeštaj je u odabranim apartmanima, a gore navedena cena je izražena po osobi u slučaju da je apartman u potpunosti popunjen, tj. da je u njemu smešteno onoliko ljudi koliko apartman poseduje kreveta. U slučaju da u apartmanima boravi manji broj osoba, potrebno je izvršiti odgovarajuću doplatu za prazan krevet i to:

Za smeštaj u apartmanima Rezidencije Les Ardets:
 - doplata za smeštaj 2 osobe u 4-krevetnom apartmanu iznosi 90 evra po osobi,
 - doplata za smeštaj 3 osobe u 4-krevetnom apartmanu iznosi 30 evra po osobi,
 - doplata za smeštaj 4 osobe u 6-krevetnom apartmanu iznosi 40 evra po osobi,
 - doplata za smeštaj 5 osoba u 6-krevetnom apartmanu iznosi 15 evra po osobi.

Za smeštaj u apartmanima Rezidencije Les Terrasses:
 - doplata za smeštaj 2 osobe u 4-krevetnom apartmanu iznosi 175 evra po osobi,
 - doplata za smeštaj 3 osobe u 4-krevetnom apartmanu iznosi 55 evra po osobi,
 - doplata za smeštaj 4 osobe u 6-krevetnom apartmanu iznosi 75 evra po osobi,
 - doplata za smeštaj 5 osoba u 6-krevetnom apartmanu iznosi 30 evra po osobi.

Dečiji skipas: Za decu uzrasta 5-12 godina, koja koriste dečiji skipas, cena aranžmana se umanjuje za 15 evra.

Sopstveni prevoz: Putnicima koji putuju sopstvenim prevozom, odobrava se odgovarajuće umanjenje od navedene paketne cene aranžmana. Broj putnika na sopstvenom prevozu je ograničen.

Bez skipasa: Ukoliko se ne koristi usluga skipasa, obračunava se, u zavisnosti od uzrasne kategorije skijaša, pripadajuće umanjenje u odnosu na definisanu cenu kompletnog paket aranžmana.

Aranžman obuhvata:
- Prevoz autobusom na relacijii Beograd - Isola2000 - Beograd.
- Sedmodnevni smeštaj u izabranm apartmanu u skijalištu Isola2000. Aparmani su standarno opremljeni i sadrže kuhinju sa šporetom, frižiderom i osnovnim setom posuđa. Svaki apartman sadrži kupatilo sa WC-om. Trajanje aranžmana sa prevozom je 10 dana. Detaljniji opis smeštaja na linku u dnu strane.
- Šestodnevni ski pas (koji je jedinstven i važi za oba skijališta, Isola2000 i Auron).
- Celodnevni obilazak Nice u povratku - boravak u trajanju od 9 sati.
- Besplatnu ski obuku za početnike.

Fakultativni izlet*: Skijašima će u toku boravka, jedan ili dva dana, biti organizovan fakultativni izlet u obližnji Auron kao i jedan večernj izlet u Monte Carlo.  
- Polazak za Auron je prepodnevnim satima između 7 i 9h, pvratak iz Aurona je istog dana između 16 i 18h. Polazak Za Monte Carlo je između 16 i 17h, a povratak oko
- Prevoz turističkim autobusom (kojima putujemo do Isole)
- Minimalan broj putnika za realizaciju izleta je 35. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 30min pre polaska na izlet.
- Skipas ne iziskuje nikakvu doplatu.
- Cena izleta za Auron je 10 evra, a za Monte Carlo 25 evra i plaća se u celosti u Isoli 2000 prilikom prijave za izlet.

Boravišna taksa: U cenu nije uračunata boravišna taksa. Plaća se prema važećem cenovniku na recepciji. Nismo u mogućnosti da garantujemo cenu turističke takse, obzirom da je podložna promenama koje zavise od odluka lokalne samouprave.

Posteljina i peškiri: Ukoliko ne želite da nosite sopstvenu posteljinu istu možete da rentirate. Rentiranje posteljine staje 6-8 evra, a iznajmljivanje seta peškira 6,5 evra. Preporučujemo da nosite sopstvenu posteljinu i peškire

Depozit: U zavisnosti od veličine apartmana, depozit iznosi 200 evra po apartmanu, a plaća se na licu mesta, neposredno pre ulaska u smeštaj. Plaćanje je ili gotovinski ili blokiranjem sredstava u visini depozita sa devizne kreditne kartice. Depozit se dobija natrag na kraju boravka, prilikom razduživanja apartmana.

Završno čišćenje: Čišćenje apartmana  nije u ceni aranžmana, pa su putnici u obavezi da apartmane srede, očistite i dovedu u red da budu u stanju kakvi su bili pre ulaska. Ukoliko želite za to angažovati službu za čišćenje, moraćete dodatno platiti tu uslugu.

Ski škola za decu
- Cena programa ski obuke:
Varijanta 1:
6 dana po 4 časa grupne ski obuke (8-12 polaznika)
- za jedno dete: 105 evra (24 časa obuke, 1 čas obuke = 3,95 evra), 
- za dvoje dece iz jedne porodice 170 evra (3,12 evra po času obuke)
- za troje dece iz jedne porodice 230 evra (2,77 evra po času obuke). 
Varijanta 2:
jedan dan 4 časa grupne 
ski obuke (8-12 polaznika)
- cena obuke po detetu: 40 evra

Za realizaciji ski obuke potrebno je najmanje 8 prijavljenih.
Ski obuku realizuju naši ski instruktori u ski centru Isola 2000.

SKIJANJE ZA PORODICE
Uz ovaj aranžman iskopristite specijalizovan skijaški program namenjen porodicama sa decom. Pored višegodišnjeg iskustva u organizaciji dečijih ski kampova namenjenih isključivo deci, sa primarnim ciljem usavršavanja njihove skijaške tehnike, SkiBus je razvio i programe koji su prilagođeni i strogo su u funkciji porodica. Posebnu pogodnost predstavlja i činjenica da će ovaj program privlačiti veliki broj porodica, čime se otvara prostor za međusobno druženje roditelja sa jedne, kao i dece sa druge strane.

Ski škola u Isoli 2000

Program ski obuke se realizuje za svu decu uzrasta od 5 do 15 godina i podrazumeva skijašku obuku od početnog do naprednog skijaškog nivoa. Ski obuka traje ukupno 4 časa dnevno (2 časa pre podne + 2 časa posle podne). Deca se dele u grupe prema uzrastu i nivou skijaškog znanja, a grupe broje od 8 do 12 polaznika (minimum 8 prijavljenih), koje obučavaju naši instruktori, sa iskustvom u radu sa najmlađima.NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. 
• Za putovanje u inostranstvo putnik mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije (organizatora putovanja, ili pak subagenta-posrednika, kod koga se uplata vrši ) nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.
• Organizator ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
• Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Les Adrets - Isola 2000

Isola 2000

U samom centru naselja Isola na 2000 metara nadmorske visine nalaze se apartmani Isola 2000. Odlikuje ih fantastičan položaj i neposredna blizina svih turističkih sadržaja. Udaljenost do prve staze je 100 metara, do najbliže prodavnice takodje, a do prvog ski lifta je 150 metara.

Detaljnije...

Les Terrasses - Isola 2000

U samom centru naselja Isola na 2000 metara nadmorske visine nalaze se novo izgrađeni, lulsuzno opremljeni i prostrani apartmani rezidencije Les Terrasses d'Isola. Odlikuje ih odličan položaj i neposredna blizina svih turističkih sadržaja. Udaljenost do prve staze je 50 metara, a do prvog ski lifta je 150 metara. Najbliža  prodavnica je odaljena 100m.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Isola 2000

Lociran u srcu južnih Alpa, u planinskom masivu Merkantur, ski centar Isola2000 sadrži 120 kilometara ski-staza koje se protežu od 1800 do 2610 metara nadmorske visine. Skijalište zauzima preko 2000 hektara i okruženo je sa 15 planinskih vrhova visokih od 2450 do 2974 metara. Nalazi se na granici Francuske i Italije na samo 90-tak kilometara od mondenskih Monte Karla, Nice i Kana.
Zbog mikroklimatskih uslova koji vladaju ovom regijom, Isola2000 spada u najsunčanije ski centre Evrope, ali se takođe, zbog uticaja vlažne klime koja dolazi sa mora, može pohvaliti i velikom količinom snežnih padavina.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Auron


Ski centar Auron se nalazi na Alpima u južnoj Francuskoj na oko 40 kilometara od ski centra Isola2000. Ski centar ima 135 kilometara uređenih staza, koje pokrivaju 110 ski topova. Sadrži 42 staze od čega su 9 crnih, 15 crvenih, 16 plavih i 2 zelene. Takodje postoji veliki broj off piste terena, a skijašima je na raspolaganju i skijanje kroz šume  Ariša, specifičnog listopadnog četinara, koji  je karakterističan za ovu oblast..

Detaljnije...