Tri doline - Val Thorens 18-25. novembar 2017.


Skijajte na najvećem i najelitnijem ski centru na svetu - 3 Doline, na preko 600km ski staza. Ostvarite sve vaše skijaške snove, po neverovatnim uslovima. Smeštaj je u čuvenom Val Thorensu, najvišem turističkom mestu u Evropi, na 2300mnv.

Skijalište nudi vrhunske staze i obilje snega izuzetnog kvaliteta, a samo mesto nezaboravan provod do ranih jutarnjih sati. Aranžman uključuje: smeštaj i šestodnevni skipas.

 PROGRAM ARANŽMANA:
- 17. novembar - subota. Ulazak u apartmane u Val Thorensu posle 16:00.
- 18. novembar - 24. novembar. Šestodnevno skijanje u Val Thorensu / Tri Doline.
- 25. novembar - subota. Spremanje za put, raspremanje apartmana i odjava u prepodnevnim satima.  

Smeštaj u studijima (jednoprostorni):
- Smeštaj u 1/4 krevetnom studiju + 6-dnevni skipas - 209 evra

Smeštaj je u izabranim apartmanima, a cena je po osobi u slučaju da je apartman / studio u potpunosti popunjen, tj. da je u njemu smešteno onoliko ljudi koliko apartman / studio ima kreveta.

Uskoro iznosi doplate za prazan krevet...

 - Ako u 4-krevetnom apartmanu/studiju borave 3 osobe doplata po osobi iznosi 30 evra.
 - Ako u 4-krevetnom apartmanu/studiju borave 2 osobe doplata po osobi iznosi 90 evra.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Aranžman obuhvata:
- Sedmodnevni smeštaj u izabranim apartmanima u Val Thorensu.
- Šestodnevni ski pas za Val Thorens (sa oko 150 km staza).

Skipas: U ovom periodu ne radi sistem skijališta 3 Doline. 

Boravišna taksa: U cenu nije uračunata boravišna taksa. Plaća se prema važećem cenovniku na recepciji.

Posteljina i peškiri: Ukoliko ne želite da nosite sopstvenu posteljinu moraćete da doplatite 10ak evra, koliko košta i usluga rentiranja peškira.

Depzit: Depozit za apartmane iznosi od 250 do 450 evra po apartmanu (što zavisi od vrste apartmana), a plaća se isljučivo platnom karticom sa kojih se rezerviše - blokira odgovarajući iznos, nije moguća uplata gotovinom. Na kraju boravka, prilikom razduživanja apartmana od strane odgovarajuće službe rezervisani iznos depozita se deblokira sa računa platne kartice.

Završno čišćenje: Apartman je potrebno srediti, očistiti i dovesti u red da bude u stanju kakav je bio pre ulaska. Ukoliko želite za to angažovati službu za čišćenje, moraćete izdvojiti dodatnih 50-80 evra u zavisnosti od veličine apartmana.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije SkiBus travel. Organizator putovanja je Turistička agencija SkiBus travel Beograd, Makedonska 28, OTP 4/2016 od 21.01.2016.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

POGLEDAJTE JOŠ:
- O 3 Doline, mape, ski info
- O dolini BellVille, mestima Saint Martin, Les Menuires, Val Thorens
- O dolini Meribel
- O dolini Courchevel


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Apartmani Val Thorens

Val Thorens je jedao od najviših skijaških naselja koje se nalazi na 2300 m/nv. Istoimeno skijalište raspolaže sa 150km ski staza, a deo je Jedne od najvećih ski oblasti na svetu - Tri doline sa 600 km ski staza.

Aparmani i studija u ponudi Ski Busa se nalaze u različitim rezidencijama duž čitavog naselja. Razlikuju se po površini i opremljenosti. Mogu biti različite strukture od 1/2 krevetnih do 1/8 krevetnih. Apartmani nisu tipski opremljeni, svaki apartman je sa različitim nameštajem i sadžajima.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Tri doline - Les 3 vallees

Snežni dragulj Francuske sa neverovatnih 600 km staza!

Tri doline raj u Alpima, najprestižnije Francusko skijalište, najviši skijaški centar u Evropi, deo najvećeg skijaškog kompleksa na svetu. Ako mislite da to nije dovoljno, znajte da nigde više ne možete dobiti.

Detaljnije...