Jahorina ski opening 2019 brending levo Jahorina ski opening 2019 brending desno

Novogodišnje skijanje u Italiji i Austriji, 29.12-02.01.2020.


Novogodišnje skijanje ITALIJA-AUSTIJA - ski safari program, 29.12-02.01.2020.
Iskoristite novogodišnje praznike i upriličite petodnevno skijanje u Italiji i Austriji u okviru samo jednog programa. Program će se realizovati u čak četiri skijališta: Arnoldstein i Goldeck u austrijskoj pokrajuni Koruška, kao i Sella Nevea i Tarvisio u italijanskoj pokrajini Frulija (na samoj granici sa Slovenijom i Austrijom). Smeštaj je u novom aparthotelu Kazina u slovenačkom pograničnom mestu Jesenice, odakle se svakoga dana odlazi na različiti skijaški izlet i destinaciju u ovoj jedinstvenoj ski safari avanturi. Skijašima će pored skijanja na različitim ski centrima, boravak biti upotpunjen i prijatnim ambijentom renoviranog hotela "Kazina" u Jesenicama. Cena aranžmana, koji uključuje prevoz, pet noćenja i 5-dnevni JulianAlps skipas, od 279 evra.

PROGRAM PUTOVANJA


Dan 1 - Subota 28. decembar 2019.
- Polazak iz Beograda sa unapred dogovorenog mesta, u večernjim satima (oko 18h=.
- Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.

Dan 2 - Nedelja 29. decembar 2019.

- Dolazak u hotel Kazina u Jesenicama oko 02:00 ujutru (*) i ulazak u sobe. Noćenje u hotelu.
-
Podela Julian Alps ski karata (5-dnevni regionalni skipas Julian Alps) svim skijašima.
- Polazak na skijalište oko 08:20. Vožnja do italijanskog ski centra Tarvisio. Celodnevno skijanje u ovom ski centru.
- Nakon završetka rada skijališta, sledi povratak u hotel.
- Opciona večera u hotelu uz doplatu.
- Slobodno vreme.
- Noćenje.

Dan 3 - Ponedeljak 30. decembar 2019.
- Opcioni doručak u hotelu.
- Priprema (spremanje) za drugi skijaški dan.
- Polazak na skijalište oko 08:00. Vožnja do austrijskog skijališta Goldeck i pun skijaški dan u ovom ski centru.
- Nakon završetka rada skijališta, sledi povratak u hotel.
- Opciona večera u hotelu uz doplatu.
- Slobodno vreme.
- Noćenje.

Dan 4 - Utorak 31. decembar 2019.
- Opcioni doručak u hotelu (uz doplatu paketa hrane).
- Spremanje za skijanje i polazak na treći skijaški dan. Vožnja do italijanskog ski centra Sella Nevea.
- Celodnevno skijanje u skiijalištu skijalištu Sella Nevea- Kanin, koji predstavlja integralni ski domen slovenačkog skijališta Kanin i italijanskog skijališta Sella Nevea.
- Nakon završenog skijanja, povratak u hotel.
- Organizovana novogodišnja svečana večera u hotelu uz odgovarajući muzički program. Ova svečana večera je opciona i ne spada u doplatni paket hrane.
- Doček Nove godine.
- Noćenje.

Dan 5 - Sreda 01. janaur 2020.
- Doručak u hotelu (opciono uz kupovinu paketa hrane).
- Spremanje za skijanje i polazak na četvrti skijaški dan. Vožnja do austrijskog skijališta Arnoldstein i skijanje do kraja rada ski centra.
- Nakon skijanja sledi vožnja do hotela.
- Opciona večera u hotelu.
- Slobodno vreme.
- Noćenje.

Dan 6 - Četvrtak 02. januar 2020.
- Opcioni doručak u hotelu (uz doplatu paketa hrane).
- Priprema i polazak na peti  dan skijanja. Vožnja do italijanskog ski centra Tarvisio, u kome smo već skijali prvoga dana ove jedinstvene skijaške avanture.
- Celodnevno skijanje u Tarvisiou.
- Nakon završetka rada skijališta, sledi povratak u Jesenice u hotel. Raspremanje, pakovanje i priprema za put. Odjavljivanje iz soba.
- Opciona večera u hotelu (uz uplaćen paket hrane).
- Polazak za Srbiju oko 18:00.
- Vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku.

Dan 7 - Petak 03. januar 2020.
- Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

(*) U slučaju nepredviđenih okolnosti i situacija na putu na koje se ne može uticati (npr. saobraćajni zastoji, dugo zadržavanje na granicama, vanredni uslovi na putu usled vremenskih neprilika i sl.) vreme dolaska u hotel može odstupati od navedenog planiranog vremena dolaska. Iz tog razloga organizator putovanja ne može garantovati tačno vreme stizanja i smeštaja u sobe.


First minute CENA paket aranžmana:
Hotel KAZINA Jesenice - 5 noćenja, 5-dnevni skipas, prevoz:

- Sa smeštajem u 5-krevetnim sobama - 279 evra.
- Sa smeštajem u 4-krevetnim sobama - 285 evra.
- Sa smeštajem u 3-krevetnim sobama - 295 evra.
- Sa smeštajem u 2-krevetnim sobama - 299 evra.

Popust za decu
u pratnji dve odrasle osobe
:
- Deca do 5,99 god. starosti u krevetu sa odraslom osobom imaju popust u visini od 190 evra
- Deca od 6 do 14,99 god. imaju popst u visini od 40 evra na cenu kompletnog paketa.
- Deca od 15 do 18,99 god. imaju popst u visini od 15 evra na cenu kompletnog paketa.

Doplata za ishranu:
Opcioni paket hrane - uključuje 4 doručka (30.12, 31.12, 01.01, 02.02.) i 4 večere (29.12, 30.12, 01.01, 02.01.) iznosi 55 eur (ne uključuje svečanu novogodišnju večeru). Doplata paketa hrane se reguliše od strane putnika direktno na recepciji hotela. Za decu do 5,99 godina - ishrana je besplatna. Opciona doplata za svečanu novogodišnju večeru iznosi 30 evra i uključuje večeru i jednu čašu šampanjca, a piće putnici sami plaćaju.

Aranžman uključuje:
- Prevoz na relaciji Beograd - Jesenice - Beograd.
- Sve neophodne transfere do naznačenih skijališta po programu puta.
- Pet noćenja u aparthotelu Kazina - Jesenice, sa dodatnim produženim boravkom poslednjeg dana programa.
- Petodnevni regionalni JulianAlps skipas, koji će omogućiti petodnevni ski safari i skijanje u ski centrima: (1. dan - Tarvisio (Italija), 2. dan - Goldeck (Austrija), 3. dan - Sella Nevea (Italija), 4. dan - Arnoldstein (Austrija), 5. dan - Tarvisio (Italija)).
- Kompletnu organizaciju i vođenje putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
- Opcioni paket hrane (4 doručka i 4 večere) u aparthotelu Kazina - Jesenice. Doplata na licu mesta za sve one koji to žele.
- Boravišnu taksu, koju putnici plaćaju samostalno na recepciji hotela i to 1,04 evra po osobi dnevno. Deca ispod 6 god. su oslobođena boravišne takse, a deca 6-12 god. plaćaju 50% od vrednosti takse za odrasle.
- Putno zdravsktveno osiguranje sa ski rizikom, koje se može uplatiti u prostorijama udruženja.
- Individualne troškove putnika.

Bez skipasa, umanjenje odrasli - 70 eur, deca 6 do 14,99 god. - 30 eur.

Skijaši su u obavezi da čuvaju svoje skipas karte i vrate ih vodiču nakon skijanja. U slučaju da žele zadržati iste za uspomenu ili u slučaju gubitka istih, neophodno je platiti 5 evra depozita po svakoj skipas kartici.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja .
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. 
• Za putovanje u inostranstvo putnik mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije (organizatora putovanja, ili pak subagenta-posrednika, kod koga se uplata vrši ) nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.
• Organizator ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
• Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Apart Hotel KAZINA - Jesenice

Novo - renoviran Apart hotel "Kazina" nalazi se u samom centru mesta Jesenice, u blizini magistralnog puta. Apart hotel Kazina u ponudi ima 14 moderno opremljenih smeštajnih jedinica, od kojih 5 apartmana, 2 dvokrevetne sobe, 3 trokrevetne i 4 apartmana. Aparthotel može u isto vreme da primi 53 osobe. Sobe i apartmani mogu da primaju od 2 do 5 osoba. U ponudi je smještaj u sobama, apartmanima. Oni su opremljeni LCD televizorom, besplatnom WIFI internet konekcijom, sefom, kupatilom sa tuš kabinom i WC-om, fenom i besplatnim toaletnim priborom.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Moltaler glečer

Gelečer Moltaler (Mölltaler) je nama nabliže glečersko skijalište koje se nalazi u austrijskoj pokrajinu Koruška u njenom severnom delu, u blizini austrijske pokrajine Salzburg. Skijalište na glečeru se prostire na visinama imeđu 2100 – 3122 m/nv. Staze na Molltaleru su široke, dobro uređenje, a snega ne nedostaje. Na glečeru prevlađuju crvene i  plave staze, čija ukupna dužina iznosi oko 53 km uvezanih sa 9 žičara. Posebno je privlačan 16 km dugački spust koji sa vrha sa mnogo varijanti vozi u podnožje.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Goldeck

Skijalište Goldeck se nalazi u zapadnom delu austrijske regije Koruška iznad mesta Spittal. Skijaško područje se prostire na 63 ha između 556 m i 2.142 m nadmorske visine. Glavna odlika skijališta su dobro uređene staze i moderne žičare. Sastoji se od ukupno 30 km staza, od toga 9 km teških, 10 km srednje težine i 11 km laganih staza. Skijalište nudi najširi spektar mogućnosti za sve, od početnika do naprednih skijaša.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Tarvisio

Tarvisio se nalazi u dolini Val Canale na 754 m/nv na tromeđi Italije, Austrije i Slovenije. Lokalnim putem od Kranjske Gore ima 15 minuta voznje. Grad je bio domaćim Zimske Univerzijade 2003. Na ovom skijalištu su vožene i spust i superveleslalom trke FIS Svetskog kupa. Poznat je i po velikoj robnoj pijaci, mestu snadbevanja i mnogih domaćih vlasnika butika.

Skjaliste se nalazi na samom rubu gradica Tarvisia. Konfiguracija terena deli skijaliste na dva dela koja su povezana sa kraćim četverosedom i po dve vezne ski staze.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Sella Nevea - Kanin

Sella Nevea, maleno naselje koje se nalazi u Italiji, sa zapadne strane planinskog masiva iznad Bovca. Za razliku od Boveca u Sloveniji, sa italijanske strane pristup skijalištu je puno udobniji. Iz Sella Nevea, kao i iz Boveca, na skijalište izvlači kabinska žicara - gondola, ali novijeg datuma i veceg kapaciteta.
U izuzetnom prirodnom okruženju sa planine Kanin se može uživati u veličanstvenom pogledu na Triglav i Julijske Alpe kao i Jadransko more - Tršćanski zaliv koi je vazdušnom linijom udaljen 60km.

Detaljnije...