closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Ski closing Austrija & Italija, 28.02-01.03.2020.


Ski closing AUS - ITA, 28. februar - 01. mart 2020. 
Otvorite ski sezonu skijajući tri dana u tri različita skijališta: Goldeck u austrijskoj pokrajunu Koruška kao i dva skijališta u italijanskoj pokrajini Frulija na samoj granici sa Slovenijom i Austriji: Sella Nevea Tarvisio. Smeštaj je u slovenačkom pograničnom mestu Jesenice, odakle se svakoga dana odlazi na novi skijaški izlet i destinaciju. Skijašima će pored skijanja na različitim ski centrima, boravak biti upotpunjen i prijatnim ambijentom novo - renoviranog hotela "Kazina" u Jesenicama. Paket uključuje: prevoz, smeštaj i 3-dnevni Julian Alps skipas.


PROGRAM PUTOVANJA


Dan 1 - Četvrtak 27. februar 2020.
- Polazak iz Beograda sa dogovorenog mesta, oko 16-17h.
- Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju. 

Dan 2 - Petak 28. februar 2020.
- Dolazak u hotel Kazina u Jesenicama oko 02:00 ujutru (*) i ulazak u sobe. Noćenje u hotelu.
- Ustajanje i priprema (spremanje) za prvi skijaški dan.
- Podela skipasova.
- Polazak na skijalište oko 08:00. Vožnja do austrijskog skijališta Goldeck. Podela skipasova i celodnevno skijanje u ovom ski centru. 
- Nakon završetka rada skijališta, sledi povratak u hotel. 
- Opciona večera u hotelu uz doplatu.
- Slobodno vreme.

Dan 3 - Subota 29. februar 2020.
- Opcioni doručak u hotelu uz doplatu.
- Spremanje za skijanje i polazak na drugi skijaški dan. Vožnja do italijanskog ski centra Sella Nevea
- Celodnevno skijanje u ovom skijalištu. 
- Nakon skijanja, povratak u hotel.
- Opciona večera u hotelu uz doplatu.
- Slobodno vreme.

Dan 4 - Nedelja 01. mart 2020.
- Opcioni doručak u hotelu uz doplatu.
- Spremanje za skijanje i polazak na četvrti skijaški dan. Vožnja do italijanskog ski centra Tarvisio
- Celodnevno skijanje u ovom skijalištu.
- Nakon završetka rada skijališta, sledi povratak u Jesenice u hotel. Raspremanje i odjavljivanje iz soba i priprema za put.
- Opciona večera u hotelu uz doplatu.
- Polazak za Srbiju oko 19:00.

Dan 5 - Ponedeljak 02. mart 2020.
- Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

(*) U slučaju nepredviđenih okolnosti i situacija na putu na koje se ne može uticati (npr. saobraćajni zastoji, dugo zadržavanje na granicama, vanredni uslovi na putu usled vremenskih neprilika i sl.) vreme dolaska u hotel može odstupati od navedenog planiranog vremena dolaska. Iz tog razloga organizator putovanja ne može garantovati tačno vreme stizanja i smeštaja u sobe.


First minute CENA paket aranžmana:
Hotel KAZINA Jesenice - 3 noćenja, 3-dnevni skipas, prevoz:

- Sa smeštajem u 5-krevetnim sobama - 179 evra.
- Sa smeštajem u 4-krevetnim sobama - 189 evra.
- Sa smeštajem u 3-krevetnim sobama - 199 evra.
- Sa smeštajem u 2-krevetnim sobama - 20evra. 

Popust za decu
 u pratnji dve odrasle osobe

- Deca do 5,99 god. starosti u krevetu sa odraslom osobom imaju popust u visini od 100 evra,  
- Deca od 6 do 14,99 god. imaju popst u visini od 20 evra na cenu kompletnog paketa. 

Za sve one koji putuju sopstvenim prevozom, nema umanjenja od paketne cene aranžmana.

Doplata za ishranu: Paket ishrane, 2 doručka i 3 večere: 35 evra.  Doplata se plaća na recepciji hotela. Za decu do 5,99 godina - ishrana je besplatna.

Aranžman uključuje:
- Prevoz na relaciji Beograd - Jesenice - Beograd.
- Sve neophodne transfere do naznačenih skijališta po programu puta.
- 3 noćenja u hotelu Kazina - Jesenice
- 3 jednodnevna skipasa za skijališta: (dan 1 - Goldeck (Austrija), dan 2 - Sella Nevea (Italija), dan 3 - Tarvisio (Italija))
- Kompletnu organizaciju i vođenje putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
- Ishranu hotelu Kazina - Jesenice za šta je moguća doplata na licu mesta.
- Boravišnu taksu, koju putnici plaćaju samostalno na recepciji hotela i to 1,04 evra po osobi dnevno. Deca ispod 6 god. su oslobođena boravišne takse, a deca 6-12 god. plaćaju 50% od vrednosti takse.
- Putno zdravsktveno osiguranje sa ski rizikom, koje se može uplatiti u prostorijama udruženja.
- Individualne troškove putnika.

Bez skipasa, umanjenje odrasli - 55 evra, deca 6 do 14,99 god. - 35 evra.

Skijaši su u obavezi da čuvaju svoje skipas karte i vrate ih vodiču nakon skijanja. U slučaju da žele zadržati iste za uspomenu ili u slučaju gubitka istih, neophodno je platiti 5 evra depozita po svakoj skipas kartici.

NAPOMENE:
• 
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde. 
• Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Apart Hotel KAZINA - Jesenice

Novo - renoviran Apart hotel "Kazina" nalazi se u samom centru mesta Jesenice, u blizini magistralnog puta. Apart hotel Kazina u ponudi ima 14 moderno opremljenih smeštajnih jedinica, od kojih 5 apartmana, 2 dvokrevetne sobe, 3 trokrevetne i 4 apartmana. Aparthotel može u isto vreme da primi 53 osobe. Sobe i apartmani mogu da primaju od 2 do 5 osoba. U ponudi je smještaj u sobama, apartmanima. Oni su opremljeni LCD televizorom, besplatnom WIFI internet konekcijom, sefom, kupatilom sa tuš kabinom i WC-om, fenom i besplatnim toaletnim priborom.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Moltaler glečer

Gelečer Moltaler (Mölltaler) je nama nabliže glečersko skijalište koje se nalazi u austrijskoj pokrajinu Koruška u njenom severnom delu, u blizini austrijske pokrajine Salzburg. Skijalište na glečeru se prostire na visinama imeđu 2100 – 3122 m/nv. Staze na Molltaleru su široke, dobro uređenje, a snega ne nedostaje. Na glečeru prevlađuju crvene i  plave staze, čija ukupna dužina iznosi oko 53 km uvezanih sa 9 žičara. Posebno je privlačan 16 km dugački spust koji sa vrha sa mnogo varijanti vozi u podnožje.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Goldeck

Skijalište Goldeck se nalazi u zapadnom delu austrijske regije Koruška iznad mesta Spittal. Skijaško područje se prostire na 63 ha između 556 m i 2.142 m nadmorske visine. Glavna odlika skijališta su dobro uređene staze i moderne žičare. Sastoji se od ukupno 30 km staza, od toga 9 km teških, 10 km srednje težine i 11 km laganih staza. Skijalište nudi najširi spektar mogućnosti za sve, od početnika do naprednih skijaša.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Tarvisio

Tarvisio se nalazi u dolini Val Canale na 754 m/nv na tromeđi Italije, Austrije i Slovenije. Lokalnim putem od Kranjske Gore ima 15 minuta voznje. Grad je bio domaćim Zimske Univerzijade 2003. Na ovom skijalištu su vožene i spust i superveleslalom trke FIS Svetskog kupa. Poznat je i po velikoj robnoj pijaci, mestu snadbevanja i mnogih domaćih vlasnika butika.

Skjaliste se nalazi na samom rubu gradica Tarvisia. Konfiguracija terena deli skijaliste na dva dela koja su povezana sa kraćim četverosedom i po dve vezne ski staze.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Sella Nevea - Kanin

Sella Nevea, maleno naselje koje se nalazi u Italiji, sa zapadne strane planinskog masiva iznad Bovca. Za razliku od Boveca u Sloveniji, sa italijanske strane pristup skijalištu je puno udobniji. Iz Sella Nevea, kao i iz Boveca, na skijalište izvlači kabinska žicara - gondola, ali novijeg datuma i veceg kapaciteta.
U izuzetnom prirodnom okruženju sa planine Kanin se može uživati u veličanstvenom pogledu na Triglav i Julijske Alpe kao i Jadransko more - Tršćanski zaliv koi je vazdušnom linijom udaljen 60km.

Detaljnije...