closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

02-08.februar 2020. - SkiBus dečiji ski safari kamp BLED


U terminu 02-08. februar 2020. tokom dečijeg zimskog raspusta, SkiBus na Bledu u Radovljici, Jesenicama i Kreku, organizuje jedinstveni SkiBus dečiji ski safari kamp na kome će deca imati mogućnost da skijaju na različitim skijalištima (Krvavec, Kranjska Gora, Cerkno, Kanin - Sella Nevea, Tarvisio i Arnoldstein) u okviru skipasa Julian Alps. Kao centralna baza kampa je odabran Bled (hotel Krek), Radovljica (hotel Life) i Jesenice (hotel Kazina) uzevši u obzir da ova mesta predstavljaju centar ovog skijaškog regioona. Mališani i školarci, učesnici ski kampa, radiće po specijalno kreiranom programu ski obuke, koju će sprovoditi naši najkvalitetniji ski instruktori - mentori kampa.

Šestodnevna ski obuka, pored praktičnog rada na terenu, uključuje i teorijski rad i unapređenje skijaškog znanja kroz ski radionice, video analizu poraktične obuke, prikazivanje odgovarajućih edukativnih skijaških filmova. Prvoga dana boravka, u saradnji sa našim partnerom renomiranim proizvođačem ski opreme ELAN-om, organizovana je poseta fabrici i muzeju ELANA u Begunju, gde će se oržati praktična radionica proizvodnje skija i ski opreme, te proći kompletan istorijski razvoj ski opreme. Hotelska usluga je na bazi polupansiona. Hrana će se služiti u restoranu hotela. Fakultatovno, obezbeđuje se ručak na stazi u ski centru u kome se skija toga dana.

Na ovom ski kampu mogu participirati isključivo članovi kluba SkiBus, a cene su shodno tome dotirane i beneficirane za sve vrste usluga na kampu.


U pratnji dece mogu putovati roditelji ili stariji pratioci, ali ne mogu učestvovati u radu kampa, niti se program i cene ski obuke odnose na njih. Ovaj program namenjen je kako pojedinačnoj deci, tako i profesorima osnovnih škola, koji žele svoje učenike usmeriti ka zimskim sportovima i pružiti im izuzetno kvalitetnu ski obuku. Takođe, dečiji ski kamp može biti interesantan i koristan i za decu iz raznih drugih sportskih klubova, organizacija, firmi. Svi polaznici ski kampa, na kraju će dobiti odgovarajuće diplome.

Šestodnevni Julian Alps skipas omogućava skijanje u bilo kom od ski centara: Krvavec (Slo), Cerkno (Slo), Kranjska Gora (Slo), Arnoldstein (A), Tarvisio (Ita) i  Boveec - Sella Nevea (Slo - Ita).


PROGRAM PUTOVANJA

01.dan - 02.februar (nedelja): Polazak grupe iz Beograda, sa zakazanog mesta u ranim jutarnjim satima. Dolazak na Bled, u Radovljicu, Jesenice i Krek (u zavisnosti od grupe kojoj se pripada) u ranim popodnevnim satima i smeštanje u odgovarajući hotel. Nakon smeštanja, polazak za Begunje (Bled-Begunje 10km, Radovljica-Begunje 7km, Jesenice-Begunje - 15km). Dolazak u fabrički krug tvornice ELAN. U saradnji sa ELANOM, prvo će biti oganizovana poseta muzeju, gde će se posetioci imati prilike da se upoznaju sa kompletnim procesom proizvodnje skija, te prođu kroz ceo istorijski period od nastanka ski opreme pa sve do dans. U muzeju će se takođe upoznati i sa istorijskim uspesima jugoslovenskog i slovenačkog skijanja. Nakon muzeja, odlazi se u upravnu zgradu ELAN-a gde će od strane domaćina biti održana skijaška radionica za decu. Povratak u izabrani hotel. Večera u hotelu. Noćenje.

02-06.dan - 03-07.februar: Doručak. Skijanje u ski centrima u okvuru Slovenski Alpi skipasa koji obuhvata sledeće skijališta (Krvavec, Kranjska Gora, Cerkno, Tarvisio, Kanin - Sella Nevea i Arnoldstein).
Koordinator kampa će odrediti raspored na kom skijalištu će se određenog dana skijati. Ski obuka se sprovodi prema programu kampa.
Povratak u hotel. Večera.

07.dan - 08.februar (subota): Doručak. Odlazak na skijanje. Ski obuka prema programu kampa. Povratak u hotel. Opciona večera (uz doplatu). Polazak za Beograd u večernjim satima. Putovanje kroz Sloveniju i Hrvatsku.

08.dan - 09.februar (nedelja): Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.


Program ski obuke je podržan od strane Međunarodne skijaške federacije - FIS, i nalazi se u njihovom zvaničnom kalendaru skijaških manifestacija za decu "Snow kidz".

 FM CENA za polaznike SkiBus ski kampa:
Hotel KREK - Bled, hortel LIFE - Radovljica i hotel Kazina - Jesenice, za smeštaj u 1/2, 1/3, 1/4 i 1/5 sobama:
    - za osnovce na kampu 439 evra,
    - za srednjoškolce na kampu 479 evra.

CENA za one koji ne koriste obuku ski kampa:
Za decu i srednjoškolce koji ne koriste uslugu organizovane obuke ski kampa, cena aranžmana se umanjuje: -70 evra.

Pojedinačna cena kompletnog aranžmama, bez ski obuke, za odrasle (koji prate decu) iznosi 419 evra.

Bez skipasa cena aranžana se umanjuje: deca osnovna škola -70 evra, srednjoškolci -90 evra, odrasli -110 evra.

Ukoliko se ne koristi usluga prevoza (putuje se u sopsvenoj režiji), cena se umanjuje za -30 evra.

Cena aranžmana uključuje:
- Autobuski prevoz na relaciji Beograd - Bled - Beograd.
- Šest polupansiona u hotelima KREK na Bledu, LIFe u Radovljici i Kazina u Jesenicama.
- Šestodvevni skipas JulianAlps.
- Sve neophone transfere do skijališta, prema programu puta.
- Ski školu namenjenu deci, koju vode naši iskusni ski instruktori. Škola se organizuje svih šest skijaških dana, a polaznici imaju na raspolaganju 7 časa skijaške obuke dnevno, odnosno ukupno 49 časa ski obuke tokom celog trajanja kursa. Deca će biti podeljena u homogene grupe (do 10 polaznika). Deci neće biti dozvoljeno samostalno skijanje van grupe.
- Kompletnu animaciju tokom trajanja programa.
- Nadzor dece od strane svojih profesora - mentora 24h dnevno.

Cena ne uključuje:
 - Boravišnu taksu i putno-zdravstveno osuguranje sa ski rizikom, koje za decu iznose 19 evra, a za odrasle (starije od 18 godian) 33 evra za svih 7 dana boraka. Obavezna uplata u kancelariji SkiBus-a pre polaska.
 - Ručak na stazi ski centra u kome se skija toga dana. Opciono, učesnici kampa plaćaju ručak na licu mesta sa napomenom da SkiBus za svoju grupu obezbeđuje posebne pogodnosti i popuste.
 - Opcionu večeru, poslednjeg dana pre polaska. Može se doplatiti po ceni od 8 evra.
 - Rentiranje kompletne ski opreme kod našeg partnera Jecom Sport ukupno iznosi 45 evra, za svih 6 dana skijanja. Rentiranje kacige za 6 dana iznosi 10 evra. Deca nisu u obavezi da rentiraju opremu, već mogu nositi svoju.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Apart Hotel KAZINA - Jesenice

Novo - renoviran Apart hotel "Kazina" nalazi se u samom centru mesta Jesenice, u blizini magistralnog puta. Apart hotel Kazina u ponudi ima 14 moderno opremljenih smeštajnih jedinica, od kojih 5 apartmana, 2 dvokrevetne sobe, 3 trokrevetne i 4 apartmana. Aparthotel može u isto vreme da primi 53 osobe. Sobe i apartmani mogu da primaju od 2 do 5 osoba. U ponudi je smještaj u sobama, apartmanima. Oni su opremljeni LCD televizorom, besplatnom WIFI internet konekcijom, sefom, kupatilom sa tuš kabinom i WC-om, fenom i besplatnim toaletnim priborom.

Detaljnije...

Hotel LIFE - Radovljica

LIFE HOSTEL SLOVENIA se nalazi u šarmantnom srednjovekovnom gradu Radovljici, poznatom po najvećem broju sunčanih dana u Gorenjskoj. Grad sa bogatim kulturnim nasledem, prekrasnom prirodom, modernim sportskim sadržajima i odlicnom lokacijom duž glavnih saobraćajnica nudi neograničene mogućnosti aktivnog odmora, razgledanja, , istraživanja njene kulture i netaknute prirode i posete brojnim događajima tokom cele godine.

 

Detaljnije...

Hotel Krek - Bled

Porodični Hotel Krek smešten je u dolini između Julijskih Alpa (Triglavski nacionalni park) i planinskog lanca Karavanke u novom poslovnom i šoping kvartu TNC u Lescama. Lesce je udaljeno od Bleda samo 4 km, od centra Radovljice 4 km i od Save 1 km.  U ovom aranžmanu SKIPass Julijski Alpi vam omogućava divno skijanje sa ove destinacije jer se nalazi blizu auto-puta. Autoput A2 Ljubljana-Jesenice - izlaz br. 3 Lesce, Bled - u prvom kružnom toku skrenite levo, pa u drugom opet levo.

 

Detaljnije...