04-10.februar 2018. - SkiBus dečiji ski kamp Krvavec


U terminu 04 - 10. februar 2018.tokom dečijeg zimskog raspusta, SkiBus na Krvavecu organizuje SkiBus dečiji ski kamp. Mališani i školarci, učesnici ski kampa, biće podvrgniti specijalno kreiranom programu ski obuke, koju će sprovoditi naši najkvalitetniji instruktori. Šestodnevna ski obuka, skijaške radionice, gledanje skijaških filmova, vrhunski smeštaj i usluga na bazi polupansiona u termama Snovik, sa svakodnevnim korišćenjem zatvorenog bazenskog kompleksa, obuka neplivača, animacija za decu na bazenu i van njega, brojne su aktivnosti koje očekuju učesnike SkiBus dečijeg ski kampa.
U pratnji dece mogu ići i roditelji ili stariji pratioci, ali ne mogu učestvovati u radu kampa, niti se ovaj program i cene odnose na njih. Ovaj program namenjen je kako pojedinačnoj deci, tako i profesorima osnovnih škola, koji žele svoje učenike usmeriti ka zimskim sportovima i pružiti im izuzetno kvalitetnu ski obuku. Takođe, dečiji ski kamp može biti interesantan i koristan i za decu iz raznih drugih sportskih klubova, organizacija, firmi. Svi polaznici ski kampa, na kraju će dobiti odgovarajuće zaslužene diplome.


PROGRAM PUTOVANJA

01.dan - 03.februar 2018. (subota): Polazak grupe iz Beograda, sa zakazanog mesta u kasnim večernjim satima.
02.dan - 04.februar: Dolazak i smeštanje u apartmane Termi Snovik, nakon čega sledi odmor. Razonoda i korišćenje zatvorenog bazenskog kompleksa termi. Polazak na Krvevec kako bi se odabrala i rezervisala ski oprema u ranim popodnevnim satima. Povratak u Snovik u večernjim satima. Večera. Noćenje.
03.dan - 05.februar: Doručak. Odlazak na skijalište Krvavec. Ski obuka prema programu kampa. Povratak u Snovik. Večera. Animacija i društvene igre na bazenu za decu.
04.dan - 06.februar: Doručak. Odlazak na skijalište Krvavec. Celodnevno skijanje i ski obuka prema programu ski kampa. Povratak u Snovik. Večera. Korišćenje bazena.
05.dan - 07.februar: Doručak. Odlazak na skijalište Krvavec. Treći dan ski obuke i rad sa decom, prema programu ski kampa. Nakon skijanja, povratak u smeštaj. Večera. Slobodno vreme za korišćenje bazena.
06.dan - 08.februar: Doručak. Odlazak na Krvavec. Skijanje na Krvavecu i  ski obuka, prema utvrđenom programu ski kampa. Nakon povratka sa kampa, sledi večera i slobodno vreme za vodene sportove.
07.dan - 09.februar: Doručak. Odlazak u ski centar Krvavec. Peti dan ski obuke i rad sa decom, a prema postavljenom programu ski kampa. Povratak u smeštaj. Večera. Slobodno vreme za bazen.
08.dan - 10.februar (subota): Doručak. Odlazak u Krvavec. Poslednji, šesti dan ski obuke, prema programu ski kampa. Povratak u Snovik. Organizovana dodela diploma i nagrada za decu. Opciona večera (ukoliko želi da se večera pred put). Polazak za Beograd u večernjim satima. Putovanje kroz Sloveniju i Hrvatsku.
09.dan - 11.februar (nedelja):
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

PROGRAM SKI KAMPA
Preuzmite program ski obuke po danima na SkiBus dečijem ski kampu.

Cena za polaznike SkiBus ski kampa:
Pojedinačna cena za decu koja učestvuju na kampu iznosi: 399 evra.
Cena se odnosi samo na decu koja idu u osnovne škole. Za stariju decu, srednjoškolce, cena se uvećava za 60 evra i iznosi 459 evra.

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu banke Intesa na dan uplate.

Cena kampa uključuje:
- Autobuski prevoz na relaciji Beograd - Snovik - Beograd.
- Šest polupansiona sa punih 7 dana boravka u apartmanskom naselju Terme Snovik. Ulazak u smeštaj u ranim jutarnjim satima, a izlazak iz istog poslednjeg dana je kasno popodne, tek nakon završenog skijanja.
- Šestodvevni skipas za skijalište Krvavec.
- Sve neophone transfere do skijališta.
- Korišćenje bazena i termalnog kompleksa Termi Snovik.
- Jedinstvenu metodologiju ski obuke dece u trajanju od 6 skijaških dana (6 dana po 7 sati dnevno). Deca će biti podeljena u homogene grupe (maksimalno 10 polaznika) i sa njima će raditi njihovi mentori - instruktori skijanja sve vreme boravka na planini. Deci neće biti dozvoljeno samostalno skijanje van grupe!
- Kompletnu animaciju tokom trajanja programa.
- Nadzor dece od strane svojih profesora - mentora 24h dnevno.

Cena ne uključuje:
 - Boravišnu taksu i putno-zdravstveno osuguranje sa ski rizikom, koje za decu iznose 15 evra, a za odrasle (starije od 18 godian) 24 evra za svih 7 dana boraka. Obavezna uplata u kancelariji SkiBus-a pre polaska.
 - Opciona večera zadnjega dana u Snoviku (nakon povratka sa skijanja a pre polaska za Beograd) - 9 evra. Ukoliko se putnici odluče za ovu doplatu, neophodno je da istu uplate u kancelariji SkiBus-a pre polaska.
 - Opciona doplata za 6 ručkova u hotelu "Krvavec" na Krvavecu (na samoj stazi) - 39 evra. Ukoliko se putnici odluče za ovu opciju, potrebno je da je uplate u kancelariji SkiBus-a pre polaska.
 - Rentiranje kompletne ski opreme kod našeg partnera Jecom Sport ukupno iznosi 40 evra, za svih 6 dana skijanja. Rentiranje kacige za 6 dana iznosi 10 evra. Deca nisu u obavezi da rentiraju opremu, već mogu nositi svoju. Ipak, preporuka je da se rentira oprema direktno na Krvavecu (pogotovu sa ovako redukovanim cenama), kojom prilikom će svakoga dana ista moći da se ostavlja i odlaže u prostorijama servisa, na izlaznoj stanici gondole (nema potrebe nositi opremu do smeštaja). Rentiranje opreme se plaća u kancelariji SkiBus-a pre polaska.

CENA za one koji ne koriste obuku ski kampa:
Za decu iz osnovnih škola i mlađu koja ne koriste uslugu organizovane obuke ski kampa i rada sa instruktorima, cena aranžmana je 330 evra.
Za srednjoškolce ovakav aranžman košta 390 evra.
Pojedinačna cena kompletnog aranžmama za odrasle (koji prate decu) iznosi 419 evra.

Dete do 3,99 god u krevetu sa odraslom osobom i mestom u busu - 69 evra.
Dete do 3,99 god u krevetu sa odraslom osobom na sopstvenom prevozu - gratis.

Ukoliko ne koriste skipas, cena aranžana se umanjuje: deca osnovna škola -40 evra; srednjoškolci -75 evra; odrasli -90 evra.

Ukoliko se ne koristi usluga prevoza (putuje se u sopsvenoj režiji) cena se umanjuje za -35 evra. U tom slučaju neće moći da se koristi svakodnevni transfer autobusom od smeštaja do skijališta i nazad.

Oni koji putuju sopstvenim prevozom mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za vas. Polaznici kampa moraju koristiti autobuski prevoz, zbog nemogućnosti razdvajanja od svoje grupe!

Udruženje ljubitelja skijanja SkiBus  program ski kampa realizuje u saradnji sa Ski klubom Skitrack i Sport&Fan klubom Beograd.

NAPOMENA: Na ovom kampu mogu učestvovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Za decu mlađu od 14 godina, članarina u udruženju SkiBus je besplatna! Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije SkiBus travel. Organizator putovanja je Turistička agencija SkiBus travel Beograd, Makedonska 28, licenca otp 45/2012.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Video: SkiBus dečiji ski kamp 2015 - I i II smena


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Terme Snovik

Terme Snovik su novoizgrađen banjsko-termalni kompleks koji sadrži apartmansko naselje  "Hiške na robu gozda", otorene bazene i vodeni park, zatvorene termalne bazene i izuzetan welness centar. Razvoj projetka pomogla je Evropska Unija, a naselje i teme koje su izgrađene i konačno završene 2007. godine posebnu pažnju posvećuju ekologiji i održivom razvoju. Svi apartmani su rađeni od prirodnih materijala, izuzetno su prostrani i kvalitetno opremljeni, a karakteriše ih što imaju ugrađene sistme pametnih kuća.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Krvavec

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa i jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, sudeći po anketama skijaša. Ulaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, ne samo odličan skijaški poligon, već i centar koji osim staza i žičara nudi i druge zanimljivosti. Skijalište se nalazi nedaleko od Kranja, a svega 25km od Ljubljane.

Detaljnije...