Krvavec 04.-10. februar 2018. - 6-dnevno skijanje


04. - 10. februar 2018. Šestodnevno skijanje na Krvavecu sa smeštajem u centru Ljubljane
Iskoristite dane raspusta na pravi način, skijajući šest dana na Krvavecu, najboljem ski centru Slovenije, koji ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima. Kvalitet skijališta i činjenica da je potrebno svega par sati duže putovanja nego do domaćih ski centara, ovaj ski program čine izuzetno privlačnim.

Ovo je jedinstvena prilika, koju može ponuditi jako malo gradova, da budete smešteni u jednoj prestonici i to u samom centru grada (Hotel Park se nalazi u užem centru grada) i odatle lako dolazite na skijanje (i to u najbolji ski centar te države).

PROGRAM PUTOVANJA

Nedelja  04.02.2018.:
- Polazak grupe iz Beograda, sa zakazanog mesta u jutarnjim satima.
- Dolazak i smeštanje u hotel Park u Ljubljani.
- Slobodno vreme u Ljubljani.
- Opciona večera u hotelu. Noćenje.

Ponedeljak 05.02.2018. - Petak 09.02.2018.
- Doručak u hotelu.
- Odlazak na skijalište Krvavec, celodnevno skijanje i
- Povratak u hotel Park, večera
- Slobodno vreme. Noćenje.

Subota  10.02.2018.
- Doručak u hotelu Park.
- Odlazak na skijalište Krvavec. Celodnevno skijanje.
- Povratak u hotel Park. Pakovanje i priprema za povratak.
- Opciona večera u hotelu.
- Polazak za Beograd u ranim večernjim satima.

Nedelja  11.02.2018.
- Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.


CENA ARANŽMANA po osobi iznosi:

Smeštaj u Hotelu Park - Ljubljana - paketna cena po osobi:
- Prevoz, 6 noćenja sa doručkom u 1/2 sobama, 6-dnevni skipas za Krvavec - 350 evra.

Popusti za decu:
    - deca mlađa od 5,99 god: - 150 evra
    - deca 6 - 13,99 god: - 50 evra
    - deca ispod 5,99 god u krevetu sa odraslim: - 200 evra.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Opciona doplata za ishranu:
 - U hotelu Park Ljubljana doručak (samoposluživanje) je u ceni aranžmana. Opciona doplata za paket 7 večera iznosi 52,5 evra (uključujući i večeru zadnjeg dana pred polazak).

Popust za one koji ne koriste skipas:
- za odraslie -90 evra.
- za decu 6-13,99 god: -50 evra

Aranžnan obuhvata:
- Prevoz na relaciji Beograd - Ljubljana - Beograd,
- Šest noćenja sa doručkom u hotelu Park u ljubljani,
- Sve neophodne transfere do skijališta i nazad,
- Šestodnevni skipas za skijalište Krvavec.

Aranžman ne uključuje:
- Boravišnu taksu, koju putnici samostalno plaćaju na recepcijama izabranih smeštajnih objekata: 1,27 evra/danu po osobi.
- Opcionu ishranu - večera u hotelu Park. Paket 7 večera - 52,5 evra.
- Putno zdravstveno osiguranje. Preporučujemo da se na bilo koje skijanje ne krene bez putnog zdravstvenog osiguranja sa uključenim rizikom povrede na ski stazi. Osiguranje uzeti u Srbiji, pre polaska na put (može se nabaviti i u kancelariji udruženja).
- Ski škola po ceni 95 evra po osobi za 4 časa obuke dnevno.
- Zahvaljujući ski servisu Jecom Sport obezbeđen je veliki popust na rentiranje ski opreme na samom Krvavecu (nema potrebe nositi opremu do smeštaja, već se ona ostavlja u samom servisu na skijalištu). Cena rente kompletne opreme za svih 6 dana skijanja iznosi 40 evra, dok rentiranje kacige za isti period iznosi 10 evra.

- Ukoliko se ne koristi usluga prevoza (putuje se u sopsvenoj režiji) cena se umanjuje za -20 evra. U tom slučaju neće moći da se koristi svakodnevni transfer autobusom od smeštaja do skijališta i nazad.

Ski škola za decu
- Realizuje se u ski centru Krvavec - cena programa ski obuke koji podrazumeva 6 dana po 4 časa ski obuke od strane naših ski instruktora iznosi: 95 evra za jedno dete (24 časa obuke, 1 čas obuke = 3,95 evra), 150 evra ako su u pitanju dvoje dece iz iste porodice (3,12 evra po času obuke) i 200 evra ako je u pitanju troje dece iz iste porodice (2,77 evra po času obuke). Na dnevnom nivou (ako se ne uzima ceo paket ski obuke u trajanju od 6 dana) cena ski škole na Vogelu za 4 časa individualne obuke iznosi 30 evra.

SKIJANJE ZA PORODICE
Uz ovaj aranžman iskopristite specijalizovan skijaški program namenjen porodicama sa decom. Pored višegodišnjeg iskustva u organizaciji dečijih ski kampova namenjenih isključivo deci, sa primarnim ciljem usavršavanja njihove skijaške tehnike, SkiBus je razvio i programe koji su prilagođeni i strogo su u funkciji porodica. Posebnu pogodnost predstavlja i činjenica da će ovaj program privlačiti veliki broj porodica, čime se otvara prostor za međusobno druženje roditelja sa jedne, kao i dece sa druge strane.

Ski škola na KRVAVCU
Program ski obuke se realizuje za svu decu uzrasta od 5 do 15 godina i podrazumeva skijašku obuku od početnog do naprednog skijaškog nivoa. Ski obuka traje ukupno 4 časa dnevno (2 časa pre podne + 2 časa posle podne). Deca se dele u homogene grupe prema uzrastu i nivou skijaškog znanja, a grupe broje od 8 do 12 polaznika, koje obučavaju naši najbolji instruktori, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa najmlađima.Oni koji putuju sopstvenim prevozom mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za vas. Polaznici kampa moraju koristiti autobuski prevoz, zbog nemogućnosti razdvajanja od svoje grupe!

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije SkiBus travel. Organizator putovanja je Turistička agencija SkiBus travel Beograd, Makedonska 28, OTP 4/2016 od 21.01.2016.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Park - Ljubljana


Hotel Park se nalazi u centru Ljubljane na lokaciju u gradu koja pruža laku dostupnost svim kulturno istorijskih znamenitosti i strogog centra grada gde možete uživati u ugodnoj šetnji uz posetu brojnim prodavnicama i restoranima. U blizini je autobuske i železnicke stanice. Od tržnog centra udaljen je 1,5km.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Krvavec

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa i jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, sudeći po anketama skijaša. Ulaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, ne samo odličan skijaški poligon, već i centar koji osim staza i žičara nudi i druge zanimljivosti. Skijalište se nalazi nedaleko od Kranja, a svega 25km od Ljubljane.

Detaljnije...