Jahorina ski opening 2019 brending levo Jahorina ski opening 2019 brending desno

Ski opening Ljubljana - Krvavec 27-29. decembar 2019.


27-29. decembar 2019. - Praznični ski opening sa smeštajem u Ljubljani i tri dana skijanja u ski centru Krvavec. Smeštaj je u hotelu u Ljubljani gde će te moći da osetite pred prazničnu atmosferu kojom odiše ovaj grad u vreme uoči Božićnih praznika. U ponudi je hotel Park koja pruža laku dostupnost svim kulturno istorijskih znamenitosti i strogog centra grada.
Predpraznična SkiBusova SKI OPENING tura uključuje prevoz, smeštaj u hotelu Park u Ljubljani i trodnevni skipas.

PROGRAM PUTOVANJA

 Četvrtak 26.12.2019.:
- Polazak iz Beograda u popodnevnim satima (oko 17-18h).
- Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.

 Petak 27.12.2019.:
- Dolazak u u hotel Park u Ljubljani oko 02:00 ujutru (*) i smeštanje u odgovarajuće sobe. Noćenje.
- Ustajanje i priprema za skijanje. 
- Polazak na skijalište Krvavec.
- Dolazak na početnu stanicu gondole na Krvavecu i podela skipasa.
- Celodnevno skijanje u skijalištu Krvavec.
- Nakon skijanja povratak u hotel.
- Slobodne aktivnosti.

 Subota 28.12.2019.:
- Doručak u hotelu Park (opciono uz doplatu).
- Prevoz do skijališta Krvavec.
- Celodnevno skijanje.
- Povratak u Ljubljanu u hotel.
- Slobodno vreme.

 Nedelja 29.12.2019.:
- Doručak u hotelu (opciono uz doplatu).
- Odjava - napuštanje soba (**). Smeštanje i odlaganje stvari i prtljaga u odgovarajuću hotelsku prostoriju.
- Spremanje za skijanje i polazak na treći skijaški dan. Vožnja do ski centra Krvavec.
- Celodnevno skijanje na Krvavecu.
- Povratak u hotel, spremanje za put i priprema za polazak.
- Polazak za Beograd (oko 19:00).
- Vožnja kroz Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju.

Ponedeljak 30.12.2019.:
- Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima (noć nedelja na ponedeljak).

(*) U slučaju nepredviđenih okolnosti i situacija na putu na koje se ne može uticati (npr. saobraćajni zastoji, dugo zadržavanje na granicama, vanredni uslovi na putu usled vremenskih neprilika i sl.) vreme dolaska u hotel može odstupati od navedenog planiranog vremena dolaska. Iz tog razloga organizator putovanja ne može garantovati tačno vreme stizanja i smeštaja u sobe. Oni koji dolaze sopstvenim prevozom a žele ući u sobe pre dolaske grupe, to noćenje plaćaju po komercijalnim cenama hotela na licu mesta.
(**) Ukoliko u hotelu imaju prostora i mogućnosti omogućiće gostima ostanak u sobama do povratka sa skijanja. U suprotnom, napuštanje soba je pre polaska na šesti dan skijanja, a hotel će obezbediti odgovarajuću prostoriju ili određeni broj soba za odlaganje stvari i presvlačenje.

First Minute CENA ARANŽMANA - paketna cena: prevoz i svi neophodni transferi do skijališta Krvavec, 3 noćenja sa dva doručka u hotelu Park u Ljubljani, trodnevni skipas za skijalište Krvavec - po osobi iznosi:

- Hotel Park (usluga 3 noćenja)
- Za smeštaj u 1/4 sobama - 159 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama - 175 evra.

Popusti za decu
- mlađa od 2,99 god: -80 evra,  3-5,99 god: -30 evra, spavaju sa odraslim u krevetu,

Ski pas: Aranžman uključije 3-dnevni ski pas za skijalište Krvavec. Ukoliko neko ne koristi skipas, cena aranžana se umanjuje za - 45 evra odrasli / 25 evra deca 6-13,99 god.

Sopstveni prevoz: Putnicima koji putuju sopstvenim prevozom, odobrava se odgovarajuće umanjenje od navedene paketne cene aranžmana. Broj putnika na sopstvenom prevozu je ograničen.

Aranžnan obuhvata:
- Prevoz na relaciji Beograd - Ljubljana - Beograd i sve neophodne tranfere do skijališta Krvavec i nazad.
- Tri noćenja u hotelu Park u Ljubljani.
- Trodnevni skipas za skijalište Krvavec.

Aranžman ne uključuje:
- Boravišnu taksu, koju putnici samostalno plaćaju na recepciji  (2,50 evra/danu po osobi za starije od 18 godina i 1,25 evra po osobi dnevno za uzrast 7-18 godina).
- Doplatu za doručak u hotelu koji iznosi za SkiBus članove 5,5 evra. Doručak se mora unapred rezervisati kako bi važiva navedena beneficirana cena (regularna cena doručka na recepciji iznosi 10 evra).
- Putno zdravstveno osiguranje. Članovima preporučujemo da na bilo koje skijanje, pa i na ovaj ski opening ne krenu bez putnog zdravstvenog osiguranja sa uključenim rizikom povrede na skijalištu. Osiguranje uzeti u Srbiji pre polaska na put (možete i u kancelariji udruženja).

Zahvaljujući ski servisu Jecom Sport, svim članovima SkiBusa je obezbeđen veliki popust na rentiranje ski opreme na samom Krvavecu (nema potrebe nositi opremu do smeštaja, već se ona ostavlja u samom servisu na skijalištu). Samo za naše članove cena rente kompletne opreme dnevno iznosi 9 evra za odrasle, odnosno 7 evra dnevno za decu.

NAPOMENA: Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

- Polazak iz Beograda u popodnevnim satima (oko 17-18h).
- Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.

Detaljnije o ski centru: Krvavec

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa i jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, sudeći po anketama skijaša. Ulaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, ne samo odličan skijaški poligon, već i centar koji osim staza i žičara nudi i druge zanimljivosti. Skijalište se nalazi nedaleko od Kranja, a svega 25km od Ljubljane.

Detaljnije...