04-10.februar 2018. - SkiBus dečiji ski safari kamp BLED


U terminu 04 - 10. februar 2018. tokom dečijeg zimskog raspusta, SkiBus na Bledu organizuje jedinstveni SkiBus dečiji ski safari kamp na kome će deca imati mogućnost da skijaju na različitim skijalištima (Krvavec, Vogel, Kranjska Gora, Cerkno, Kanin - Sella Nevea i Arnoldstein). Smeštaj je u hotelu Ribno na Bledu. Mališani i školarci, učesnici ski kampa, biće podvrgniti specijalno kreiranom programu ski obuke, koju će sprovoditi naši najkvalitetniji ski instruktori.

Šestodnevna ski obuka, pored praktičnog rada na terenu uključuje i teorijski rad i unapređenje skijaškog znanja kroz radionice, prikazivanje odgovarajućih edukativnih skijaških filmova, video analizu ski časova. Usluga je na bazi polupansiona. Hrana će se služiti u restoranu u okviru samog objekta. Svi učesnici ovoga programa imaće obezbeđen ručak na stazi tokom skijanja.

U pratnji dece mogu putovati roditelji ili stariji pratioci, ali ne mogu učestvovati u radu kampa, niti se program i cene ski obuke odnose na njih. Ovaj program namenjen je kako pojedinačnoj deci, tako i profesorima osnovnih škola, koji žele svoje učenike usmeriti ka zimskim sportovima i pružiti im izuzetno kvalitetnu ski obuku. Takođe, dečiji ski kamp može biti interesantan i koristan i za decu iz raznih drugih sportskih klubova, organizacija, firmi. Svi polaznici ski kampa, na kraju će dobiti odgovarajuće zaslužene diplome.

Šestodnevni Slovenian Alps skipas omogućava skijanje u bilo kom od šest ski centara: Krvavec (Slo), Cerkno (Slo), Kranjska Gora (Slo), Vogel (Slo), Arnoldstein (A) i  Boveec - Sella Nevea (Slo - It).

PROGRAM PUTOVANJA

01.dan - 04.februar (nedelja): Polazak grupe iz Beograda, sa zakazanog mesta u ranim jutarnjim satima.
Dolazak na Bled u popodnevnim satima i obilazak ove popularne turističke destinacije. Smeštanje u hotel Ribno. Rentiranje ski opreme za one koji nemaju sopstvenu ski opremu. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

02-06.dan - 05-09.februar: Doručak. Skijanje u ski centrima u okvuru Slovenski Alpi ski pasa koji obuhvata sledeće skijališta (Krvavec, Vogel, Kranjska Gora, Cerkno, Kanin - Sella Nevea i Arnoldstein). Koordinator kampa će odrediti raspored na kom skijalištu će se određenog dana skijati. Ski obuka prema programu kampa. Povratak u hotel. Večera.

07.dan - 10.februar (subota): Doručak. Odlazak na Vogel. Ski obuka prema programu kampa. Povratak u hotel. Polazak za Beograd u večernjim satima. Putovanje kroz Sloveniju i Hrvatsku.

08.dan - 11.februar (nedelja): Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.CENA za polaznike SkiBus ski kampa:Hotel Robno - Bled
Hotel RIBNO - Bled, smeštaj u 1/2, 1/3 ili 1/4 sobama:
    - za osnovce 429 evra,
    - za srednjoškolce 489 evra.

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu banke Intesa na dan uplate.

Cena aranžmana uključuje:
- Autobuski prevoz na relaciji Beograd - Bled - Beograd.
- Šest polupansiona u hotelu Ribno na Bledu.
- Šestodvevni skipas Slovenian Alps.
- Sve neophone transfere do skijališta
- Ski školu namenjenu deci, koju vode naši iskusni ski instruktori. Škola se organizuje svih šest skijaških dana, a polaznici imaju na raspolaganju 7 časa skijaške obuke dnevno, odnosno ukupno 42 časa ski obuke tokom celog trajanja kursa. Deca će biti podeljena u homogene grupe (do 10 polaznika). Deci neće biti dozvoljeno samostalno skijanje van grupe.
- Kompletnu animaciju tokom trajanja programa.
- Nadzor dece od strane svojih profesora - mentora 24h dnevno.

Cena ne uključuje:
 - Boravišnu taksu i putno-zdravstveno osuguranje sa ski rizikom, koje za decu iznose 15 evra, a za odrasle (starije od 18 godian) 24 evra za svih 7 dana boraka. Obavezna uplata u kancelariji SkiBus-a pre polaska.
 - Opciona doplata za 6 ručkova (na samoj stazi) - Cena USKORO.
 - Rentiranje kompletne ski opreme kod našeg partnera Jecom Sport ukupno iznosi 40 evra, za svih 6 dana skijanja. Rentiranje kacige za 6 dana iznosi 10 evra. Deca nisu u obavezi da rentiraju opremu, već mogu nositi svoju.

CENA za one koji ne koriste obuku ski kampa:
Za decu i srednjoškolce koji ne koriste uslugu organizovane obuke ski kampa, cena aranžmana se umanjuje: -70 evra.

Pojedinačna cena kompletnog aranžmama, bez ski obuke, za odrasle (koji prate decu) iznosi 439 evra.
Bez skipasa cena aranžana se umanjuje: deca osnovna škola -65 evra, odrasli -105 evra.
Ukoliko se ne koristi usluga prevoza (putuje se u sopsvenoj režiji), cena se umanjuje za -30 evra.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije SkiBus travel. Organizator putovanja je Turistička agencija SkiBus travel Beograd, Makedonska 28, OTP 4/2016 od 21.01.2016.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Ribno - Bled

Hotel Ribno je smešten u živopisnom selu Ribno, na 2,5 km od centra Bleda. Okružen je borovom šumom i raspolaže sadržajima za aktivnosti na otvorenom, kao što su 5 teniskih terena i teren za odbojku na plaži.
U ukusnim jelima lokalne i internacionalne kuhinje i raznovrsnim slovenačkim vinima možete uživati u nekom od 3 restorana hotela Ribno Bled. Hotel poseduje otvorenu terasu i poslovni centar. U velnes centru na raspolaganju su vam saune, hidromasažne kade i masaže.

Detaljnije...

Detaljnije o destinaciji: Slovenian Alps - regionalni skipas

Skipas Slovenski Alpi - "Slovenian Alps" skipas, predstavlja regionalni skipas, koji omogućava skijašima da sa jednom skipas karticom skijaju u šest skijališta regiona Julijski Alpi i to: Kranjska Gora (SLO)Vogel (SLO), Krvavec (SLO, Cerkno (SLO), Kanin - Sella Nevea (SLO-IT), Arnoldstein - Tromeđa (A). Skijaši sami odlučuju kog dana će ići na koju skijašku destinaciju u zavisnosti od uslova na stazama, nivoa svog skijaškog znanja, procene vremenskih prilika i sl.

Detaljnije...