closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Vogel – Bohinj, 02-08. februar 2020.


Šest dana skijanja na Vogelu, sedam dana boravka na Bohinju.

Skijajte šest dana u jednom od najlepših prirodnih okruženja u Sloveniji, ski centru Vogel, sa koga se pruža prekrasan pogled na najviši vrh Slovenije Triglav i jezero Bohinj u dolini. Skijalište koje leži u Julijskim Alpima, u nacionalnom parku Triglav, prostire se na visinama od 1.535 do 1.800 mnv. Polazna gondola koja vodi na skijalište kreće iz mesta Bohinj. Posebnu atrakciju predstavlja snežni park koji se prostire na dva hektara i namenjen je ljubiteljima adrenalinskih sportova. Jedan deo skijališta uređen je za skijaško trčanje, a za najmlađe goste obezbeđen je i dečiji park.

Smeštaj za ovaj aranžman je u nekom od četiri hotela prema Vašem izboru. U ponudi ECO Hotel (4*), Hotel Jezero (4*), Hotel Kristal (4*) i Apartmani Triglav. Smeštaj je na bazi noćenja/polupansiona. Od hotela do gondole saobraća besplatni shuttle bus.

Ovaj program posebno pogoduje porodicama, zbog velikih pogodnosti i popusta koji se odobravaju za decu. Gostima će na usluzi biti SkiBusova škola skijanja, koju će realizovati ski instruktori naročito iskusni u radu sa najmlađima. Detaljnije o ski školi u nastavku teksta ovog aranžmana.

PROGRAM PUTOVANJA

Nedelja 02.02.2020.
- Idividualni dolazak u Bohinj sopstvenim prevozom. Ulazak u odgovarajuće sobe u izabranom smeštajnom objektu posle 14h. Preuzimanje šestodnevnog ski pasa za skijalište Vogel.
- Večera u izabranim hotelima: Kristal, Jezero ili Eko.

Ponedeljak 03.02.2020. - Petak 07.02.2020.
- Doručak u izabranom hotelu. Odlazak na skijalište Vogel shuttle busom. Celodnevno skijanje. Povratak sa skijališta. Slobodno vreme. Večera u hotelu.

Subota 08.02.2020.
- Doručak u hotelu. Ukoliko izabrani hotel/apartmani imaju prostora i mogućnosti omogućiće gostima ostanak u sobama do povratka sa skijanja. U suprotnom, napuštanje soba je standardno nakon doručka, a hotel/apartmani će obezbediti odgovarajuću prostoriju za odlaganje stvari i presvlačenje. Odlazak na skijalište Vogel shutle busom. Celodnevno skijanje na Vogelu. Po povratku sa skijališta, razduživanje soba ako je bilo omogućeno duže ostajanje, a ko nije, presvlačenje u obezbeđenoj prostoriji i priprema za put. Opcijona večera u izabranim smeštajnim objektima (uz odgovarajuću doplatu - ova sedma večera ne spada u uslugu 6 polupansiona). Napuštanje smeštaja. Kraj programa.

Cena aranžmana po osobi iznosi:
 Apartmani Triglav - Bohinj, Stara Fužina (usluga na bazi noćenja):

 - Odrasli u 1/2 studiju - 290 eur.
 - Odrasli u 1/3 studiju - 285 eur.
 - Odrasli u 1/4 studiju - 275 eur.
 - Odrasli u 1/4 2P apartmanu - 280 eur.
 - Odrasli u 1/5 2P apartmanu - 270 eur.
 - Odrasli u 1/6 2P apartmanu - 255 eur. Za sve uz minimum dve odrasle osobe u app
 - Deca 6-15 god. (sopstveni ležaj) u svim tipovima app - 150 eur.
 - Deca do 6 god. (uz roditelje) u svim tipovima app -   55 eur.

Hotel Kristal 4* - Bohinj, Ribčev Laz (usluga na bazi polupansiona):
 - Odrasli - 415 eur/osobi uz minimum dve odrasle osobe u sobi
 - Deca 6-15 godina (sopstveni ležaj) - 190 eur.
 - Deca do 6 godina (uz roditelje) -   55 eur.

Hotel Jezero 4* - Bohinj, Ribčev Laz (usluga na bazi polupansiona):
 - Odrasli - 445 eur/osobi uz minimum dve odrasle osobe u sobi
 - Deca 6-15 godina (sopstveni ležaj) - 205 eur.
 - Deca do 6 godina (uz roditelje) -   55 eur.

Eco Hotel 4s - Bohinjska Bistrica (usluga na bazi polupansiona):
- Odrasli u 1/2 +1 Superior sobi - 530 eur.
      U ovoj sobi je moguće dodati jedan pomoćni ležaj.
      Dete 6-15 godina (sa dvoje odraslih u sobi, koristi pomoćni ležaj) - 250 eur.
- Odrasli u 1/2+2 Family sobi - 530 eur.
      U ovoj sobi se nalaze dva pomoćna ležaja (trosed na razvlačenje).
      Dete 6-15 godina (sa dvoje odraslih u sobi, koristi pomoćni ležaj) - 250 eur.
- Dete do 6 godina u svim sobama (sa dvoje odraslih u sobi, koristi pomoćni ležaj) - 135 eur.
- Dete do 6 godina u svim sobama (sa dvoje odraslih u sobi, koristi ležaj roditelja) - 55 eur.

Za hotele Kristal, Jezero i ECO kao i apartmane Triglav navedene cene važe za minimum dve odrasle osobe u sobi. U suprotnom, ukoliko jedna odrasla osoba putuje sa decom, za jedno dete moraće da se izvrši odgovarajuća korekcija cene.

Bez skipasa: Ukoliko se ne koristi usluga skipasa, obračunava se, u zavisnosti od uzrasne kategorije skijaša, pripadajuće umanjenje u odnosu na definisanu cenu kompletnog paket aranžmana.

Aranžnan obuhvata:
- Šest polupansiona u izabranom hotelu (Kristal 4*, Jezero 4*, Eko 4*s) u 1/2, 1/3, 1/4 ili 1/5 sobama ili šest noćenja u apartmanima Triglav u 1/2, 1/3, 1/4, 1/5 i 1/6 studijima/apartmanima (uz uslov da u sobi borave dve odrasle osobe). Svi objekti se nalaze u Bohinju, osim hotela Eko koji je u Bohinjskoj Bistrici.
- Šestodnevni skipas za skijalište Vogel

Dodatne usluge koje su u ceni aranžmana u zavisnosti od izabranog smeštaja:
* Za opciju hotela Jezero 4* (hotel se nalazi na samom Bohinjskom jezeru): Korišćenje zatvorenog bazena i wellnes sadržaja u hotelu. Hrana se služi po principu "švedskog stola", a tokom večere je besplatna konzumacija (no limit) svih pića (pivo, vino i sokovi).
* Za opciju Hotel Kristal 4*: Svakoga dana nakon skijanja gostima se služi čorba (juha) i torta (iz fabrike torti koja je u samom hotelu). Ta usluga je u ceni paketa.
* Za opciju hotela Eco 4*s u Bohinjskoj Bistrici: Korišćenje zatvorenog aqua parka koji se nalazi u okviru komplaksa hotela Eko.

Aranžman ne uključuje:
- Boravišnu taksu (odrasli, stariji od 15 god. 2,6 evra/danu; deca 6-15 god. 1,30 evra/danu), koja se plaća direktno na recepciji hotela.
- Putno zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom moguće je kupiti u kancelariji udruženja.
- Prevoz, aranžman se realizuje na bazi sopstvenog prevoza.

Doplate za dodatne usluge u izabranom smeštaju:
- Doplata za završnu večeru, zadnjega dana nakon skijanja (sedma večera koja ne spada u uslugu 6 polupansiona) plaća se od strane putnika direktno na recepciji izabranog smeštajnog objekta.
- Wellnes (saune) u hotelima Kristal i Eko se doplaćuju.

Prevoz od hotela do skijališta Vogel:
U organizaciji lokalne Turističke organizacije Bohinj organizovan je besplatan skibus (shuttle bus) koji prevozi skijaše od smeštajnih objekta do polazne stanice gondole na Vogelu i nazad, a prema utvrđenom redu vožnje.

Ski škola za decu na Vogelu:

- Cena programa ski obuke:
Varijanta 1:
6 dana po 4 časa grupne ski obuke (8-12 polaznika)
- za jedno dete: 105 evra (24 časa obuke, 1 čas obuke = 4,37 evra), 
- za dvoje dece iz jedne porodice 170 evra (3,54 evra po času obuke)
- za troje dece iz jedne porodice 230 evra (3,20 evra po času obuke). 
Varijanta 2:
jedan dan 4 časa grupne 
ski obuke (8-12 polaznika)
- cena obuke po detetu: 40 evra

Za realizaciji ski obuke potrebno je najmanje 8 prijavljenih.
Ski obuku realizuju naši ski instruktori u ski centru Vogel.

SKIJANJE ZA PORODICE
Uz ovaj aranžman iskoristite specijalizovan skijaški program namenjen porodicama sa decom. Pored višegodišnjeg iskustva u organizaciji dečijih ski kampova namenjenih isključivo deci, sa primarnim ciljem usavršavanja njihove skijaške tehnike, SkiBus je razvio i programe koji su prilagođeni i strogo su u funkciji porodica. Posebnu pogodnost predstavlja i činjenica da će ovaj program privlačiti veliki broj porodica, čime se otvara prostor za međusobno druženje roditelja sa jedne, kao i dece sa druge strane.

Ski škola na VOGELU
Program ski obuke se realizuje za svu decu uzrasta od 5 do 15 godina i podrazumeva skijašku obuku od početnog do naprednog skijaškog nivoa. Ski obuka traje ukupno 4 časa dnevno (2 časa pre podne + 2 časa posle podne). Deca se dele u grupe prema uzrastu i nivou skijaškog znanja, a grupe broje od 8 do 12 polaznika, koje obučavaju naši instruktori, sa iskustvom u radu sa najmlađima. Potrebno je minimalno 8 prijavljenih polaznika.Kako je ovaj aranžman predviđen da se realizuje sopstvenim prevozom putnici mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii postojeći program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za Vas.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. 
• Za putovanje u inostranstvo putnik mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije (organizatora putovanja, ili pak subagenta-posrednika, kod koga se uplata vrši ) nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.
• Organizator ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
• 
Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Jezero - Bohinj

Hotel Jezero 4* se nalazi na centralnoj lokaciji uz Bohinjsko jezero, u srcu Julijskih Alpa. Ovde možete uživati u svežem planinskom vazduhu i predivnim zalascima sunca nad planinama. Pored velnes centra i restorana u okviru objekta, gostima su na raspolaganju besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama i besplatan parking.
Elegantno nameštene sobe obuhvataju balkon s baštenskom garniturom i sve moderne sadržaje. Struktura soba je od 2-krevetnih do 5-krevetnih. Svaka smeštajna jedinica uključuje deo za sedenje, mini-bar i TV.

Detaljnije...

Apartmani Triglav - Bohinj

Residencija Triglav se nalazi u prekrasnom bohinjskom selašcu Stara Fužina, koji je na rubu takozvanog jezerskoga polja. Blizina i pogled na bohinjsko jezero su kroz sva godišnja doba božanstveno bajkovita. Rezidencija Triglav sa svojom udobnošću nudi ugodan užitak za odmor, a ujedno je to i odlično odredište za skijanje na skijalištima Vogla i Koble.  
U kući Vam je na raspolaganju sauna i trim kabinet sa svom potrebnom opremom za stlni tenis.

Detaljnije...

Hotel Kristal - Bohinj

Hotel Kristal - Bohinj je porodični hotel u mestu Ribčev Laz, nedaleko od bohinjskog jezera, na periferiji Nacionalnog parka Triglav. Hotel je unapređen i renoviran u domaćem stilu, pružajući gostima mogućnost autentičnog upoznavanja karakteristika ovoga kraja Slovenije.
U hotelu je na raspolaganju finska sauna kao i salon za masažu. Tokom popodneva i večeri možete se opustiti u zimskoj bašti ili kontel baru sa otvorenim kaminom.

Detaljnije...

Hotel ECO - Bohinjska Bistrica

Hotel Bohinj ECO je izvanredan Superior hotel, predstavlja oazu mira i udobnosti na obodu Nacionalnog parka Triglav. Smešten je u mestu Bohinjska Bistrica na 6,5 km od Bohinjskog jezera i na 20 km od Bledskog jezera sa panoramskim pogledom na Julijske Alpe. Bežicni internet je besplatan. Nagrađivani hotel Bohinj Eco otvoren je u junu 2009. godine i prvi je ekološki hotel u Sloveniji. Do polazne stanice gondole na skijalištu Vogel bozi ski bus.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Vogel

U nacionalnom parku Triglav, smješten je VOGEL, prelepim prirodnim krajolicima ukrašeno skijalište. Ski centar leži u srcu Julijskih Alpa, pored najvišeg vrha Slovenije i jednog od najljepših slovenačkih jezera, Bohinjskog jezera. Prostire se na visinama od 1.535 do 1.800 mnv.
Put koji vodi pored Bohinjskoj jezera, dovodi pravo na parking, odakle kreće velika gondola koja vodi u ski centar Vogel. Gondola je izgrađena 2001. i kapaciteta je 80 osoba.

Detaljnije...