Erciyes, Turska - 10 dana avionom, 10-19. februar 2018.


10-19.februar 2018. - AVIO ski aranžman. Putujete na skijanje avionom iz Beogada. Iskoristite priliku za sretenjske praznike i sa samo 4 radna dana uputite se u desetodnevnu ski avanturu – u najbolji turski ski centar Erciyes, koji izlazi na impozantnih 3360m/nv. Skijalište koje poseduje oko 60 km uređenih ski staza, prostire se na istoimenoj vulkanskoj planini čiji je vrh od 3915 m/nv najviši u celoj regiji. Skijalište je potpuno novo i moderno, izgrađeno 2012. godine, a nalazi se na svega 30 minuta od milionskog grada Kayseri, u Anadoliji u centralnoj Turskoj.
Aranžman uključuje smeštaj je na bazi 9 noćenja sa doručkom u hotelu Radisson Blu 5* u centru grada Kayseri, povratni avionski prevoz na relaciji Beograd – Istambul – Kayseri, 7-dnevnim skipas za skijalište Erciyes i svi neophodne transfere prema programu puta. U toku programa planiran je celodnevni izlet u čuvenu Kapadokiju, koja se nalazi na svega sat vremena od grada.

Program putovanja:

1.DAN - subota 10.02.2018. BEOGRAD – ISTANBUL – KAYSERI
Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u 07:00 Poletanje aviona Turkish arlines-a za Istanbul u 09:10 i sletanje na istanbulski aerodrom u 13:00. Nastavak putovanja letom za Kayseri u 18:05 i sletanje u 19:30. Transfer do hotela Radisson Blu 5* u centu grada. Smeštaj u izabrane sobe. Noćenje.

2-8.DAN - nedelja-subota 11-17.02.2018. KAYSERI – ERCIYES / SKIJANJE
Boravak u hotelu Radisson Blu 5* na bazi noćenja sa doručkom. Sedam dana skijanja u ski centru Erciyes. Obezbeđeni su svakodnevni transferi do skijališta i nazad (od hotela, koji se nalazi u centru grada Kazseri, potrebno je svega 20 minuta vožnje do skijališta - do koga vodi autoput).

9.DAN - nedelja 18.02.2018. KAYSERI – KAPADOKIA - KAYSERI
Doručak. Dan predviđen za individualne aktivnosti, ili fakultativni izlet za Kapadokiju: Celodnevni obilazak “kolevke hrišćanstva”. U vreme velikih progona, tokom II i III veka, u stenama Kapadokije utočište su pronašli rani hrišćani bežeći iz Palestine, a pre njih, prva naselja u ovoj oblasti nastala su 2000 godine p.n.e. U planu je obilazak Doline golubova, te poseta otvorenom muzeju Goreme, smeštenog u istoimenoj dolini, koja je poznata je po velikom broju pravoslavnih ranohrišćanskih crkava isklesanih u mekim vulkanskim stenama i oslikanih freskama. Oni koji to žele mogu probati jednu od glavnih atrankcija ove destinacije - vožnju balonom i panoramsko razgledanje Kapadokije. Od hotela do Kapadokije ima manje od sata vožnje (cca 70km). Nakon celodnevnog izleta, povratak u hotel. Noćenje.

10.DAN - ponedeljak 19.02.2018. KAYSERI – ISTANBUL – BEOGRAD
Doručak u hotelu. Slobodno vreme do 13:00, kada je predviđen transfer na aerodrom. U 16:00 let za Istanbul. Sletanje na istanbulski aerodrom u 17:35, a zatim nastavak putovanja za Beograd letom u 19:45. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 19:25. Kraj aranžmana.

FIRST MINUTE CENA paketa po osobi iznosi:
- Sa smeštajem u 3-krevetnoj sobi - 575 evra.
- Sa smeštajem u 2-krevetnoj sobi - 599 evra.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

U cenu aranžmana je uključeno:
-    Povratni avio prevoz (Turkish airlines) na relaciji Beograd-Istanbul-Kayseri,
-    Transferi na relaciji aerodrom Kayseri - hotel i hotel - aerodrom Kayseri,
-    Smeštaj u hotelu Radisson Blu 5* u centru grada Kayseri u dvokrevetnim i trokrevetnim sobamana bazi devet noćenja sa doručkom - https://www.radissonblu.com/en/hotel-kayseri
-    7-dnevni skipas za ski centar Erciyes,
-    Svi neophodni transferi na relaciji hotel – skijalište Ercyes – hotel,
-    Usluge vodiča - pratioca grupe,
-    Troškovi organizacije aranžmana.

U cenu aranžmana nije uključeno:
-    Aerodromske takse 159€ po osobi, plaća se u agenciji,
-    Opciona doplata za polupansion u hotelu, ukupno 99€ po osobi,
-    Fakultativni izlet u Kapadokiju (po ceni lokalnog partnera)
-    Lični i ostali nepomenuti troškovi.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja agencije SkiBus travel. Organizator putovanja je Turistička agencija SkiBus travel Beograd, Makedonska 28, OTP 4/2016 od 21.01.2016.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

-    Povratni avio prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Kayseri,
-    Transfer na relaciji aerodrom Kayseri – hotel – aerodrom Kayseri,
-    Smeštaj u hotelu Radisson blu 5* u centru grada Kayseri, u dvokrevetnim i trokrevetnim

     krevetnim sobama na bazi devet noćenja sa doručkom,

     https://www.radissonblu.com/en/hotel-kayseri

-    7-dnevni skipas za ski centar Erciyes,

-    Neophodni transferi na relaciji hotel – ski centar Erciyes – hotel,
-    Usluge vodiča pratioca i
-    Troškovi organizacije aranžmana.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Kayseri, Rasisson Blu - Turska

Kayseri je grad koji se nalazi u podnožju vulkanske planine Erciyes, čiji se vrh uzdiže do 3915 metara nadmorske visine i na kojoj se nalazi istoimeni ski centar sa oko 60 km uređenih ski staza. Bogata istorija i kulturno nasleđe ovog grada u centralnom delu Turske, privlači mnogobrojne turiste tokom čitave godine. Jedna je od polaznih tačaka obilaska drevne Kapadokije, koja se nalazi u našem program putovanja.

Hotel Radisson blu 5* se nalazi u centru grada Kayseri, jednog od najvećih gradova Turske.

Detaljnije...