Jahorina ski opening 2019 brending levo Jahorina ski opening 2019 brending desno

Jahorina 27.02 - 01.03. 2020. - Promo produženi ski vikend


27.02 - 01.03.2020.  - Tri dana skijanja na Jahorini! U saradnji sa Olimpijskim Centrom Jahorina, SkiBus organizuje PROMOTIVNI PRODUŽENI SKI VIKEND NA JAHORINI, sa tri polupansiona u hotelu Bistrica i 3-dnevniim skipasom.

Ski centar Jahorina je leta 2017. i 2018. bilo veliko gradilište. Uređene su postojeće i prosečene nove skijaške staze, izvedeno kompletno obeležavanje i signalizacija staza, napravljena akumulacija i sproveden sistem veštačkog osnežavanja. Veliki trud i rad je uložen na unapređenju ski centra i vraćanje starog sjaja ovoj olimpijskoj planini. Ako se uzme u obzir da se samo pre nekoliko godina kompletno sprovela zamena ski liftova, kada su u sistem uvedene 3 najsavremenije sedežnice, kao i to da se pre ove sezone izuzetno radilo na obuci kadrova svih nivoa sa ciljem unapređenja kadrovskog i organizacionog sistama ski centra, sigurni smo da će ono što skijaše bude očekivalo na Jahorini pozitivno iznenaditi mnoge i olimpijskoj lepotici Jahorini konačno vratiti ljubitelje zimskih sportova i njihovo poverenje i privrženost.

Upravo promotivni vikendi koje organizujemo u saradnji sa Olimpijskim Centrom Jahorina, imaju za cilj da dovedu skijaše i prikažu im novosti na Jahorini iz prve ruke. Paket uključuje smeštaj u hotelu Bistrica, na bazi tri polupansiona sa produženim boravkom u hotelu poslednjeg dana aranžmana, kao i 3-dnevni skipas.

Aranžman se realizuje na bazi SOPSTVENOG PREVOZA, uz mogućnost organizovanja autobuskog prevoza ukoliko se prijavi minimalno 30 putnika.


PROGRAM PUTOVANJA:

Četvrtak 27. februar:
- Ulazak u hotel posle 14h. U zavisnosti od toga kada se stigne u hotel, moguće platiti opcionu večeru uz doplatu.
- Podizanje skipasova prilikom zaduživanja soba, na recepciji hotela Bistrica.

Petak 28. februar:
- Doručak u hotelu.
- Celodnevno skijanje na Jahorini.
- Večera u hotelu.

Subota 29. februar:
- Doručak u hotelu.
- Pun skijaški dan na Jahorini.
- Večera u hotelu.

Nedelja 01. mart:
- Doručak u hotelu.
- Razduživanje i izlazak iz soba*.
- Pun skijaški dan na Jahorini.
- Večera u hotelu.
- Napuštanje hotela.   

   (*) U slučaju da u hotelu budu u mogućnosti dozvoliće ostanak u sobama sve do završetka skijanja poslednjeg dana aranžmana, tako da će samo u tom slučaju razduživanje soba biti neposredno pred sam polazak sa Jahorine.

PROMOTIVNA CENA ARANŽMANA (paket uključuje 3 polupansiona u hotelu Bistrica i 3-dnevni skipas) iznosi:
- Za smeštaj 4 odrasle osobe u 1/4-krevetnim sobama (soba 2+2) / po osobi: 139 evra.
- Za smeštaj 3 odrasle osobe u 1/3-krevetnim sobama (soba 2+1) / po osobi: 149 evra.
- Za smeštaj 2 odrasle osobe u 1/2-krevetnim sobama / po osobi: 159 evra.

- Doplata za jednokrevetnu sobu po osobi: 45 evra.

Popusti za decu:
Deca 0-6 god. (koriste zajednički ležaj sa roditeljima ili minimum 2 odrasla pratioca) su gratis.
Umanjenje na osnovnu cenu za decu 6-12 god. na pomoćnom ležaju iznosi 20 evra.

Bez skipasa:
Ukoliko odrasla osoba ne koristi skipas umanjenje od paketa iznosi 35 evra. Za decu uzrasta 6-12 god. koja ne skijaju umanjenje iznosi 25 evra.

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj u hotelu Bistrica na Jahorini na bazi 3 polupansiona (polupansion startuje sa doručkom, a završava se sa večerom) sa produženim boravkom poslednjeg dana aranžmana - izlazak iz soba je u popodnevnim časovima nakon skijanja.
- Korišćenje svih pratećih sadržaja hotela Bistrica (bazen, saune, fitnes, zabavne igre i dr).
- Trodnevni skipas za ski centar Jahorina.

Opcija autobuskog prevoza:
- Autobuski prevoz na relaciji Beograd - Jahorina - Beograd - doplata za ovu uslugu iznosi 35 evra. Prevoz će se realizovati u slučaju minimalno 30 prijavljenih putnika. Polazak iz Beograda je predviđen za četvrtak 27. februar u 17:30h.
- Ako bude autobuskog prevoza, moguć je fakultativni izlet u Sarajevo (realizuje se u slučaju minimum 20 prijavljenih putnika). Cena izleta po osobi iznosi 10 evra.

Cena aranžmana ne uključuje:
- Boravišne takse koje putnici samostalno plaćaju na recepciji hotela (2,5KM po danu x 3 dana boravka).
- Opcionu doplatu za večeru prvog dana (ne spada u uslugu 3 polupansiona koja su uračunata u cenu) iznosu 7,5 evra i plaća se direktno na recepciji hotela. Ova opcija je moguća za putnike koji dolaze sopstvenim prevozom pod uslovom da stignu tokom trajanje večere u hotelu.
- Obavezno hotelsko osiguranje 0,5 KM dnevno po osobi.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. 
• Za putovanje u inostranstvo putnik mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije (organizatora putovanja, ili pak subagenta-posrednika, kod koga se uplata vrši ) nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.
• Organizator ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
• 
Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom.


Detaljnije o ski centru: Jahorina

Planina Jahorina se nalazi jugoistočno od Sarajeva (28km) i graniči s drugom olimpijskom lepoticom, Bjelašnicom. Duga istorija ski centra svoju najsvetliju tačku je dostigla tokom 1984 godine kada je Jahorina bila mesto takmičenja u velikom broju zimskih sportskih disciplina, tokom XIV zimskih olimpijskih igara. Najviši vrh je planine je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Slede Sjenište (1910m), Košuta (1907m), Crni vrh (1788m). U toku zimskog perioda ume da bude pokrivena i sa čak 3 m snežnog pokrivača..

Detaljnije...