Ecrin des Nieges - Vars

Ecrin des Nieges - Apartmanska zgrada u Varsu na 1850 mn/v, u neposrednoj blizini 6-sede žičare Sibières, 150 m od centra mesta, restorana, prodavaonica i ski škole. U prizemlju zgrade se nalazi recepcija i lobby sa otvorenim kaminom, a u  donjem etažu je prostorija za ski opremu sa ormarićima za skije za svaki apartman i podzemna garaža za automobile. Zgrada ima ukupno 39 apartmana, moderno uređenih sa enterijerom od prirodnog drveta. Svi apartmani imaju mikrotalasnu rernu, mašinu za pranje posuđa i TV.

U holu na racepciji slobodan Wi-Fi pristup internetu.

Opis apartmana:

Dvoprostoni za 4 osobe (32 m²):
Dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa bračnim ležajem, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo ili tuš, odvojeni WC, balkon ili terasa,TV.

Dvoprostorni za 6 osoba (40m²):
Dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za dve osobe, spavaća soba s bračnim ležajem, spavaći prostor – cabine sa ležajem na sprat, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo ili tuš, odvojeni WC, balkon ili terasa,TV.

Troprostorni za 6 osoba (45 m²):
Dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dve osobe, spavaća soba s bračnim ležajem, spavaća soba sa dva odvojena ležaja ili sa bračnim ležajem, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo ili tuš, odvojeni WC, balkon ili terasa,TV.