Langlauf za SkiBusovce na Kopu za Sretenje

31/12/2009

 

 

 

 

 

 

U organizaciji udruženja SkiBus, u okviru trodnevnog Sretenjeg skijanja od 13. do 15. februara 2010. godine, za članove udruženja biće organizovano besplatno langlauf skijanje na Kopaoniku. Zahvaljujemo se JP Skijališta Srbije koje će se pobrinuti da pripreme cross-country stazu (Crvene bare) na Kopaoniku i rentalu Micko koji će članovima SkiBusa besplatno ustupiti opremu za langlauf.

 
Pogledajte kako je izgledala jedna od prethodnih SkiBusovih langlauf akcija:

15.03.2009. Kopaonik - Obilazak staza za nordisko trčanje na Kopaoniku
      Udruženje ljubitelja skijanja SkiBus organizovalo je za svoje članove besplatno obilazak staza za nordisko trčanje. Grupu je predvodio Milan Zlatanović koordinator za obuku u SKIBUS-u, a odziv je bio odličan. Tehničku pdršku u smislu opreme dao je ski servis MICKO, a u susret su izašli "Skijališta Srbija" odličnom pripremom staza dužine 3 i 5 km kao. Zahvalnost na pomoći dugujemo i Gorskoj službi Spašavanja.
      Ceo obilazak je trajao je oko 90 minuta uz kraće pauze. Učesnici su uz vidne osmehe zadovoljstva izrazili želju da ponove skijaško trčanje u budućnosti. Udruženj će se potruditi i da na nekom narednom ski vikendu organizuje nešto slično..     

 

 

 



Pošaljite svoj komentar

Komentari

Niko nije komentarisao ovu stranu.