Nassfeld - produženi ski vikend u Austriji


Trodnevno skijanje u Austriji u ski centru Nassfeld

Iskoristite produženi vikend i osetite čari austrijskih skijališta. Puna tri dana skijanja u nama najbližem austrijskom ski centru Nassfeld, koji se nalazi u pokrajni Koruška nedaleko od granice se Slovenijom. Sam ski centar ima deklarisanih 101 km ski staza, proteže na nadmorskoj visini od 1300 od 2000 m, a staze, koje su uglavnom crvene kategorije, su dovoljno duge, raznolike i pružaju vrlo ugodno skijanje. Sve su detaljno numerisane, pa je skijašima znatno olakšano snalaženje. Obzirom da je skoro 100% staza pokriveno sistemima za veštačko osnežavanje, bojazan od nedostaktka snega, bar u sezoni koja traje od početka decembra do kraja aprila, ne bi trebalo da postoji.Sve staze su besprekorno uređene i ispeglane tokom cele godine.


PROGRAM PUTA

Četvrtak:
- Polazak iz Beograda u 21:00h

Petak:
- Dolazak u Nassfeld i smeštaj u apartmane, spremanje za stazu (oko 8:00)
- Podela ski pasa
- Pun skijaški dan u Nassfeldu
- Povratak u apartmane. Slobodno vreme..

Subota
- Celodnevno skijanje u Nassfeldu
- Povratak u apartmane
- Slobodno vreme..

Nedelja
- Pakovanje i napuštanje apartmana
- Izlazak na stazu i skijanje do kraja rada skijališta
- Spremanje za put
- Polazak za Beograd (oko 18:00)
- Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

Aranžnan obuhvata prevoz na relaciji Beograd - Nassfeld - Beograd, trodnevni skipas za skijalište Nassfeld, kao i dva noćenja u izabranim apartmanima koji budu u ponudi konkretnog produženog vikenda.

Aranžman ne uključuje boravišne takse i zdravstveno osiguranje.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Nassfeld

Austrijsko skijalište Nassfeld, koje se u stvari punim imenom zove Skiarena Nassfeld Hermagor, nalazi se u blizinu gradića Hermagora u pokrajini Koruška, neposredno uz samu granicu sa Italijom, od čega jedan deo skijališta zapravo i ulazi na italijansku teritoriju.
Sam ski centar ima deklarisanih 101 km ski staza i to je brojka koja je i vrlo realna. Proteže na nadmorskoj visini od 1300 od 2000 m, a staze su dovoljno duge i pružaju vrlo ugodno skijanje, kako za one koji vole brzinu tako i za one koji preferiraju kratke zavoje.

Detaljnije...