Valloire - 7-dnevno i 10-dnevno skijanje


Valloire - sedmodnevni i desetodnevni skijaški programi u toku zimske sezone, sa akcentom na kraj januara i početak februara, u jednom od najboljih skijališta Morien doline, koja je poznata po velikom broju ski centara. Broj noćenja (10 ili 7) će zavisiti od konkretne ponude koja bude objavljena za određenu ski sezonu. Smeštaj iz ponude je apartmanskig tipa i jako je dobrog nivoa kvaliteta, često i sa dodatnim sadržajima poput otvorenog bazena sa termalnom vodom, što u snežnom ambientu omogućava poseban relax.

Boraveći u ovom ski centru skijaši dobijaju osnovni skipas koji, pored skijališa Valloire (Valoar) obuhvata još i Valmeinier (Valmenje) koja zajedno čine skijašku oblast Galibier Thabor sa 150 km povezanih ski staza.
Takođe, u organizaciji našeg udruženja, skijaši na ovim aranžmanima će imati i mogućnost fakultativnog ski izleta u čuveni ski centar Val Thorens (organizacija prevoza do Orelle-a, odakle se gondolom izvlači do samog Val Thorensa).

 Za sezonu 2017/2018 radiće se sledeći aranžmani:

   - 27. januar - 06. februar 2018.  10-dnevni aranžman

Aranžman uključuje autobuski prevoz, odgovarajući broj noćenja u izabranom smeštaju iz ponude (sedmodnevni ili desetodnevni smeštaj) i odgovarajući skipas za ski skijalište Val Cenis (šestodnevni ili devetodnevni skipas u zavisnosti od konkretnih aranžmana koji budu objavljeni).


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Valloire - Valmeinier

Skijališta Valloire i Valmenier zajedno čine peto najveće skijaško područje u Savojskim Alpima - Galibier Thabor. Nalazi se u dolini Maurienne na granici severnih i južnih Alpa, izmedu najpoznatije francuske ski oblasti 3 Doline i granice sa Italijom. Mesta su u podnožju dva poznata planinska prevoja - Col du Galibier i Col du Telegraph, a okružena su sa nekoliko vrhova od preko 3000 metara nadmorske visine.
Galibier Thabor skijaški domen nudi 150 km skijaških staza, podeljenih na tri sektora, od kojih se većina (70%) nalazi iznad 2000 m/nv.

Detaljnije...