Drinska regata


"Drinska regata" je kao izuzetno popularna i masovna manifestacija u ponudi SkiBusa, kako zbog svog zabavnog karaktera, tako i težnje za očuvanjem prirode i reke Drine.  Svim članovima i simpatizerima obezbeđen je jednodnevni ili dvodnevni izlet (što zavisi od plana i drugih aktivnosti udruženja) i to drugog petka-subote jula meseca.

Ukoliko se radi dvodnevni izlet, polazak iz Beograda je u petak u 11:00,  gde se oko 15:30 dolazi na mesto okupljanja - Rogačicu gde se podiže SkiBus kamp. Nakon završetka radova i pripreme opreme za rafting, počinje velika žurka na otvorenom, a druženje i veselje traje do ranih jutarnjih sati.. Nakon ustajanja, kamp oprema i sve ono što se neće nositi na rafting ubacuje se u autobus.

Početak Drinske regate je u subotu ujutru,  pauze se prave prema sopstvenoj volji ili na  od strane organizatora odabranim mestima. Organizator je učesnicimaobezbedio i ručak na jednoj od pauza.
Dolazak u Ljuboviju je predviđen u večenjim satima, jer je dužina trase oko 40km, što predstavlja najveću jednodnevnu plovidbu ovoga tipa na Balkanu. Po dolasku u Ljuboviju, putnici se presvalče, uređuju i pakuju opremu u autobus i pridružuju se odgovarajućem programu kojga je za učesnike manifestacije pripremila opština Ljubovija. Povratak za Beograd je u kasnim večernjim satima.
U slučaju da organizujemo jednodnevni izlet , program je u potpunosti istovetan sa  drugim danom dvodnevnog izleta (subota). Direktno se dolazi  na mesto polaska regate dva sata pre početka raftinga, kako bi se pripremila oprema...


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.