closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Apartmani Boedette

Boedette rezidencija se nalazi između kvartova Bruieres i Reberti 1850. Rezidencija se sastoji od dve zgrade sa po osam spratova sa liftovima. Idealan položaj u odnosu na skijalište. Iz zgrade se se na skijama stiže do polaznih stanica žičara, a u povratku se skijama dolazi do ulaza u zgradu.

Na raspolaganju je ostava za skije kao i parking. U neposrednoj blizinu su prodavnice za snabdevanje, ski servis, ....

Do centralnog dela Les Menuiresa - La Croisette se može stći besplatnim BUS prevozim (3 stanice) ili nakon 10-tak minuta pešačenja.

Opis smeštaja:

Studio 4-krevetni - Jedna prostorija 17-24 m2, dnevna soba sa krevetom na razvlačenje ili dva odvojena kreveta za dve osobe  i krevetom na sprat za dve osobe, kuhinja, kupatilo i wc.

Apartman 4 krevetni - Dvosobni, oko 25 m2, sa krevetom na razvlačenje ili dva odvojena kreveta za dve osobe, spavaća soba  krevetom na sprat ili dva odvojena kreveta za dve osobe. Kuhinja, kupatilo i wc.

Apartman 5 krevetni - Dvosobni, oko 27 m2, dnevna soba sa krevetom na razvlačenje ili dva odvojena ležaja, kabina ili mala spavaća soba sa krevetom na sprat.  Peti krevet se nalazi ili u spavaćoj sobi ili u dnevnoj sobi. kuhinja, kupatilo i wc.

Apartman 6-krevetni - Dnevna soba sa 2 kreveta na izvlačenje. Spavaća soba sa francuskim ležajem. Krevet na sprat u ulaznom delu apartmana. Kuhinja, kupatilo i wc.

NAPOMENA: Većina apartmana ima mašinu za pranje sudova i balkon. Apartmani se mogu razlikovati po opremeljenosti i površini. Na slikama su primeri izgleda različitih apartmana.