DeltaGenerali putno osiguranje - popusti za članove!

22/12/2012

Svi članovi SkiBusa koji putuju na skijanje i druge aranžmane u organizaciji našeg udruženja ubuduće će imati posebne pogodnosti prilikom kupovine putnog osiguranja. U dogovoru sa DeltaGeneralijem, zvaničnim SkiBus partnerom za osigurnje, napravljeni su specijalni skijaški paketi osiguranja na 7 i 3 dana, čime su pokriveni gotovo svi naši zimski aranžmani, a članovima je omogućen popust u odnosu na zvaničan cenovnik ove osiguravajuće kuće u visini od 20%.

Članovi SkiBusa koji putuju na sedmodnevna skijanja, moći će da kupe polisu putnog zdravstvenog osiguranja (sa skijaškim rizikom) sa popustom u visini od 20% u odnosu na standardan cenovnik DeltaGenerali osiguranja. Ovaj popust se odnosi na sve članove starije od 18 godina. Cena ovoga paketa iznosi 1600 din. Za članove mlađe od 18 god. koji putuju na naše skijaške programe, sedmodnevni paket putnog osiguranja (sa skijaškim rizikom) na popustu iznosi 1280 din.
Trodnevni paketi skijaškog putnog zdravstvenog osiguranja za starije od 18 god. iznose 790 din., a za mlađe 590 din.

Kako bi se ostvario naznačeni popust, osiguranje je potrebno uplatiti u kancelariji udruženja (Makedonska 28), ili preko odgovarajućeg predstavnika udruženja. Popuste mogu ostvariti samo članovi udruženja!

Za letlje programe, takođe očekujemo kreiranje specijalnih paketa osiguranja, o čemu ćemo naknadno obavestiti naše članstvo.



Pošaljite svoj komentar

Komentari

  • Osiguranje 3 dana sa ski rizikom je u UNIQA osiguranju oko 525 din. (redovna cena, a na neke grupne prijave ima i 20% popusta). pozz

    Poslao Aki, 09/03/2013 9:48pm