Bansko - Sedmodnevno skijanje, ski sezona 2020/2021


Bansko - ski sezona 2020/2021. Izaberite hotel / apartman / pansion iz naše bogate ponude, a prema vašim željama i mogućnostima. U sezoni koja počinje od kraja decembra pa ide sve do marta (smene subotom) skijajte u najboljem bugarskom skijalištu - Banskom.
Samo mesto, pored odličnih skijaških uslova, gostima nudi obilje dodatnog sadržaja po prihvatljivim cenama. Blizina ovog resorta i jeftina vanpansionska potrošnja ove aranžmane čine posebno interesantnim putnicima iz Srbije, naročito porodicama.

New***   COVID SAFE HOTEL

Pogledajte kompletnu ponudu hotela i smeštaja za sezonu 2020/2021 u Banskom.


PROGRAM PUTOVANJA:
Prvi dan:
Polazak je UVEK DAN RANIJE U ODNOSU NA TERMIN IZ TABELE uveče u 22:00 h, iz Beograda, sa velikog parkinga Sava centra (savska strana), a iz Niša sa parkinga benzinske pumpe preko puta motela "Nais". Dolazak u hotel ili apartman u prepodnevnim časovima. Ulazak u sobe posle 14:00h. Moguće je kupljenje putnika iz Kragujevca (na Batočini), kao i Ćuprije, Jagodine i Paraćina na autoputu na unapred dogovorenim mestima.
Drugi dan - poslednji dan
: Boravak na bazi uplaćenih usluga.
Poslednji dan:
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu BB ili HB, napuštanje hotela ili apartmana do 11:00 h. Polazak za Srbiju autobusom u 14 h po lokalnom vremenu. Dolazak u kasnim večernjim satima.

*** U pojedinim smenama moguće je da će polazak biti pomeren ranije/kasnije kako bi se izbeglo putovanje tokom praznika i proslava.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• Smeštaj u hotelu/app po izboru;
• Navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge;
• Usluge predstavnika agencije (inopartnera).

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• Autobuski prevoz;
• Ski pass;
• Boravišnu taksu 1 eur dnevno po osobi, obavezno plaćanje u agenciji (deca do 2 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse);
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje - za skijaše preporučujemo doplatu za ski rizik.

AUTOBUSKI PREVOZ (aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika). Autobuski prevoz na relaciji Beograd - Bansko - Beograd stvaruje se visokopodnim vozilima turističke klase (audio, video, klima). Cena povratne karte iz Beograda iznosi 50 evra po osobi (ista cena važi i za decu).

NAPOMENA: Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.

Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke intesa na dan uplate.

  imum 40 putnika):

  Autobuski prevoz na relaciji Beograd - Bansko - Beograd visokopodnim vozilima turističke klase (audio, video, klima);

  Cena povratne karte iz Beograda iznosi 55 eur po osobi (ista cena važi i za decu).

   

  PROGRAM PUTOVANJA:

  Prvi dan: Polazak je UVEK DAN RANIJE  U ODNOSU NA TERMIN IZ TABELE uveče u 22:00 h, iz Beograda, sa velikog parkinga Sava centra (savska strana), a iz Niša sa parkinga benzinske pumpe preko puta motela "Nais". Dolazak u hotel ili apartman u prepodnevnim časovima. Ulazak u sobe posle 14:00h. Moguće je kupljenje putnika iz Kragujevca (na Batočini), kao i Ćuprije, Jagodine i Paraćina na autoputu na unapred dogovorenim mestima.

   

  Drugi dan - poslednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga.

   

  Poslednji dan: Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu BB ili HB, napuštanje hotela ili apartmana do 11:00 h. Polazak za Srbiju autobusom u 14 h po lokalnom vremenu. Dolazak u kasnim večernjim satima.

  ***U pojedinim smenama moguce je da ce polazak biti pomeren ranije/kasnije kako bi se izbeglo putovanje tokom praznika i proslava.


Detaljnije o ski centru: Bansko

Od malog živopisnog mesta sa odličnim stazama i nekoliko nižerazrednih hotela, Bansko se je za samo deset godina dospelo na listu evropskih mondenskih skijališta. Sada poseduje više od 120 objekata različitih kategorija za smeštaj turista, 70 kilometara staza za skijanje. Savremena gondola i četvorosedi omogućavaju skijanje i vožnju snouborda i početnicima i profesionalcima.
Osim toga, posetiocima Banskog su na raspolaganju golf i teniski tereni, kockarnice, staze za planinarenje, jahanje konja, fitnes i spa centri, gastronomski specijaliteti u autenticnim mehanama... I sve to za samo tri sata vožnje automobilom od granice sa Srbijom.

Detaljnije...