Auron, 09-16. mart 2024.


Sedmodnevni program u ski centru Auron, poznatom skijalištu južnih Alpa. Skjajte na 140 km skijaških staza, u ski centru koga, kao i ostala skijalište te regije, odlikuje mnogo snega i sunca. U ovom sedmodnevnom skijaškom programu pored ski centra Auron, imaćete prilliku da skijate i u ski centru Isloa 2000 koja ima 120 km ski staza, da posetite čuveni Monako i Mote Carlo i da nakon planine i snega, posetite i obiđete Nicu i prošetate dugom promenadom pokraj Sredozemnog mora.. Proverite zašto je skoro deceniju ovo jedan od naših najpopularnijih programa.

PROGRAM PUTOVANJA:
- 08. mart - petak. Polazak iz Beograda u poslepodnevnim satima (13-16h).
- 09. mart - subota. Dolazak u Auron u popodnevnim satima i smeštaj u izabrane apartmane.
- 10 - 15. mart. Šestodnevno skijanje u ski centru Auron. Svima koji to žele, na rasplaganju je i mogućnost dva dana skijanja u svega 35 km udaljenom ski centru Isola 2000.
Dva dana tokom trajanja ovog ski aranžmana SkiBus vozi svoje skijaše, koji to žele, na organizovane fakultativne ski izlete do ski centra Isola2000, koji je od Aurona udaljen svega 35 km. Skipas je jedinstven i pokriva terene oba ski centra (obuhvata ukupno 255 km ski staza). Pojedinačna cena ski izleta u Auron iznosi 15 evra. Da bi se izlet realizovao, potrebno je da bude prijavljeno minimum 35 skijaša. Ukoliko bude interesovanja, u toku boravka, biće organizovan i jedan večernji (nakon skijanja) izlet za Monte Carlo.
- 16. mart - subota. Razduživanje i odjava apartmana u prepodnevnim satima. Celodnevni boravak u Nici i polazak za Beograd u večernjim satima.
- 17. mart - nedelja. Dolazak za Beograd u ranim popodnevnim satima.

U povratku je planiran celodnevni (devetočasovni obilazak grada - zbog zakonskih odredaba za vozače i minimalni period odmora) obilazak Nice*. Za one koji bi i pre toga (tokom boravka) želeli da posete Nicu, lokalni autobusi svakodnevno saobraćaju po krajnje smboličnoj ceni od nekoliko evra. Uz dalje korišćenje javnog gradskog prevoza do Kana i Monte Karla, postoji mogućnosti da se obiđe gotovo cela Azurna obala. Zbog karakteristika ski centra Auron, niske cene i dodatnih pogodnosti koje omogućava jeftin prevoz do obližnjih gradova, ovaj aranžman posebno pogoduje porodicama, studentima (jer je moguće da i oni koji ne skijaju imaju bogat i sadržajan program). Mnogo snega i sunca i 255 km staza koje će zadovoljiti i najzahtevnije skijaše dovoljan su razlog da posetite ovu destinaciju...

Na ovom programu našim članovima je na raspolaganju SkiBusova škola skijanja.

Ukoliko bude zainteresovanih (minimum 30) u toku programa SkiBus organizuje i fakultativni večernji izlet (nakon skijanja) u Monte Karlo.

FIRST MINUTE CENA paketa po osobi:

Ski paketi sa smeštajem u apartmanima Rezidencije Prestige 4*:
- Smeštaj u 3P 8-krevetnim apartmanima  + prevoz + šestodnevni skipas - 449 evra.
- Smeštaj u 2P 6-krevetnim apartmanima  + prevoz + šestodnevni skipas - 479 evra.
- Smeštaj u 3P 6-krevetnim apartmanima  + prevoz + šestodnevni skipas - 499 evra.
- Smeštaj u 2P 4-krevetnim apartmanima + prevoz + šestodnevni skipas - 519 evra.

Smeštaj je u izabranim apratmanima u objektu Prestige Residence Odalis Le Mont d'Auron. Pored veoma komfornih, autentičnih apratmana, na raspolaganju su Vam: zatvoreni bazen, sauna i hamam, Wi-Fi, kao i zatvoreni parking koji je potrebno unapred rezervisati. Sve smeštajne jedinice imaju prijatan dnevni boravak, 1 do 3 spavaće sobe, u zavisnosti od tipa apartmana i svaki ima opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo i toalet. Gore navedene cene su izražene po osobi u slučaju da je apartman u potpunosti popunjen, tj. da je u njemu smešteno onoliko ljudi koliko apartman poseduje kreveta. U slučaju da u apartmanima boravi manji broj osoba, potrebno je izvršiti odgovarajuću doplatu za prazan krevet i to:

Za smeštaj u apartmanima Rezidencije Prestige 4*:
 - doplata za smeštaj 2 osobe u 4-krevetnom apartmanu iznosi 200 evra po osobi, a za 3 osobe 70 evra.
 - doplata za smeštaj 5 osoba u 6-krevetnom 2P apartmanu iznosi 35 evra po osobi, a za 4 osobe je 90 evra.
- doplata za smeštaj 5 osoba u 6-krevetnom 3P apartmanu iznosi 40 evra po osobi, a za 4 osobe je 100 evra.

Dečiji skipas: Za decu uzrasta 5-12 godina, koja koriste dečiji skipas, cena aranžmana se umanjuje za 15 evra.

Sopstveni prevoz: Putnicima koji putuju sopstvenim prevozom, odobrava se odgovarajuće umanjenje od navedene paketne cene aranžmana. Broj putnika na sopstvenom prevozu je ograničen.

Bez skipasa: Ukoliko se ne koristi usluga skipasa, obračunava se, u zavisnosti od uzrasne kategorije skijaša, pripadajuće umanjenje u odnosu na definisanu cenu kompletnog paket aranžmana.

Aranžman obuhvata:
- Prevoz autobusom na relaciji Beograd - Auron - Beograd.
- Sedmodnevni smeštaj u izabranom apartmanu u skijalištu Auron. Apartmani su standarno opremljeni i sadrže kuhinju sa šporetom, frižiderom i osnovnim setom posuđa. Svaki apartman sadrži kupatilo sa WC-om. Trajanje aranžmana sa prevozom je 10 dana. Detaljniji opis smeštaja na linku u dnu strane. Korišćenje bazena u smeštajnom objektu.
- Šestodnevni ski pas (koji je jedinstven i važi za oba skijališta Auron i Isola2000).
- Celodnevni obilazak Nice u povratku - boravak u trajanju od 9 sati.
- Kompletnu organizaciju i vođenje programa od strane vodiča.

Boravišna taksa: U cenu nije uračunata boravišna taksa. Plaća se prema važećem cenovniku na recepciji. Cena turističke takse ne može se garantovati, obzirom da je podložna promenama koje zavise od odluka lokalne samouprave.

Posteljina i peškiri: Gosti rezidencije Prestige 4* u ceni imaju uključenu posteljinu. Potrebno je poneti sopstvene peškire.

Depozit: U zavisnosti od veličine apartmana, depozit iznosi 400-500 evra po apartmanu, a plaća se na licu mesta, neposredno pre ulaska u smeštaj. Plaćanje je ili gotovinski ili blokiranjem sredstava u visini depozita sa devizne kreditne kartice. Depozit se dobija natrag na kraju boravka, prilikom razduživanja apartmana.

Završno čišćenje: Čišćenje apartmana  nije u ceni aranžmana, pa su putnici u obavezi da apartmane srede, očistite i dovedu u red da budu u stanju kakvi su bili pre ulaska. Ukoliko želite za to angažovati službu za čišćenje, moraćete dodatno platiti tu uslugu.

NAPOMENE:

Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane organizatora je 5 dana pre puta.
• Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. 
• Za putovanje u inostranstvo putnik mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije (organizatora putovanja, ili pak subagenta-posrednika, kod koga se uplata vrši) nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.
• Organizator ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
• Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom.Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Rezidencija Prestige

Prestige Residence Odalis Le Mont d'Auron smeštena je u centru Aurona, koji je satavni deo nacionalnog parka ''Mercantour''. Objekat će biti otvoren 10.decembra 2023.godine, a u njemu, pored veoma komfornih, autentičnih apratmana, na raspolaganju su Vam: zatvoreni bazen, sauna i hamam, Wi-Fi, kao i zatvoreni parking koji je potrebno unapred rezervisati. Sve smeštajne jedinice imaju prijatan dnevni boravak, 1 do 3 spavaće sobe, u zavisnosti od tipa apartmana i svaki ima opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo i toalet.

 

Uskoro možete očekivati i detaljne fotografije objekta Prestige Residence Odalis Le Mont d'Auron.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Isola 2000

Lociran u srcu južnih Alpa, u planinskom masivu Merkantur, ski centar Isola2000 sadrži 120 kilometara ski-staza koje se protežu od 1800 do 2610 metara nadmorske visine. Skijalište zauzima preko 2000 hektara i okruženo je sa 15 planinskih vrhova visokih od 2450 do 2974 metara. Nalazi se na granici Francuske i Italije na samo 90-tak kilometara od mondenskih Monte Karla, Nice i Kana.
Zbog mikroklimatskih uslova koji vladaju ovom regijom, Isola2000 spada u najsunčanije ski centre Evrope, ali se takođe, zbog uticaja vlažne klime koja dolazi sa mora, može pohvaliti i velikom količinom snežnih padavina.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Auron


Ski centar Auron se nalazi na Alpima u južnoj Francuskoj na oko 40 kilometara od ski centra Isola2000. Ski centar ima 135 kilometara uređenih staza, koje pokrivaju 110 ski topova. Sadrži 42 staze od čega su 9 crnih, 15 crvenih, 16 plavih i 2 zelene. Takodje postoji veliki broj off piste terena, a skijašima je na raspolaganju i skijanje kroz šume  Ariša, specifičnog listopadnog četinara, koji  je karakterističan za ovu oblast..

Detaljnije...