Isola 2000 & Auron, 09-16. mart 2024.


Sedmodnevni program u Isoli 2000, poznatom skijalištu južnih Alpa sa 120 km skijaških staza, koje odlikuje mnogo snega i sunca i sa čijih vrhova se na horizontu može videti Mediteran. U ovom sedmodnevnom skijaškom programu pored ski centra Isola 2000, imaćete prilliku da skijate i u ski centru Auron koji ima 135 km ski staza, da posetite čuveni Monako i Mote Carlo i da nakon planine i snega, posetite i obiđete Nicu i prošetate dugom promenadom pokraj Sredozemnog mora. Proverite zašto je skoro deceniju ovo jedan od naših najpopularnijih programa.

PROGRAM PUTOVANJA:
- 08. mart - petak. Polazak iz Beograda u poslepodnevnim satima (13-16h).
- 09. mart - subota. Dolazak u naselje Isola2000 u popodnevnim satima i smeštaj u odgovarajuće apartmane.
- 10 - 15. mart. Šestodnevno skijanje u ski centru Isola 2000. Svima koji to žele, na rasplaganju je i mogućnost dva dana skijanja u 35 km udaljenom ski centru Auron.
Dva dana tokom trajanja aranžmana SkiBus vozi svoje skijaše, koji to žele, na organizovane fakultativne* ski izlete do ski centra Auron, koji je od Isole 2000 udaljen svega 35 km. Skipas je jedinstven i pokriva terene oba ski centra (obuhvata ukupno 255 km ski staza). Pojedinačna cena ski izleta u Auron iznosi 15 evra. Da bi se izlet realizovao, potrebno je da bude prijavljeno minimum 35 skijaša. Ukoliko bude interesovanja, biće organizovan i jedan večernji (nakon skijanja) izlet za Monte Carlo.
- 16. mart - subota. Razduživanje i odjava apartmana u prepodnevnim satima. Celodnevni boravak u Nici i polazak za Beograd u večernjim satima.
- 17. mart - nedelja. Dolazak za Beograd u popodnevnim satima.

U povratku je planiran celodnevni (devetočasovni obilazak grada - zbog zakonskih odredaba za vozače i minimalni period odmora) obilazak Nice*. Za one koji bi i pre toga (tokom boravka) želeli da posete Nicu, lokalni autobusi svakodnevno saobraćaju po krajnje smboličnoj ceni od nekoliko evra. Uz dalje korišćenje javnog gradskog prevoza do Kana i Monte Karla, postoji mogućnosti da se obiđe gotovo cela Azurna obala. Zbog karakteristika ski centra Isola2000, niske cene i dodatnih pogodnosti koje omogućava jeftin prevoz do obližnjih gradova, ovaj aranžman posebno pogoduje porodicama, studentima (jer je moguće da i oni koji ne skijaju imaju bogat i sadržajan program). Mnogo snega i sunca i 255 km staza koje će zadovoljiti i najzahtevnije skijaše dovoljan su razlog da posetite ovu destinaciju...

Na ovom programu našim članovima je na raspolaganju SkiBusova škola skijanja. Za početnike je obezbeđena besplatna ski obuka!!!

Ukoliko bude zainteresovanih (minimum 30) u toku programa SkiBus organizuje i fakultativni večernji izlet (nakon skijanja) u Monte Karlo.

FIRST MINUTE CENA paketa po osobi:

Ski paketi sa smeštajem u apartmanima Rezidencije Les Ardets:
- Smeštaj u 8-krevetnim apartmanima  + prevoz + šestodnevni skipas - 399 evra.
- Smeštaj u 6-krevetnim apartmanima  + prevoz + šestodnevni skipas - 419 evra.
- Smeštaj u 4-krevetnim studijima + prevoz + šestodnevni skipas - 435 evra.

Ski paketi sa smeštajem u apartmanima Rezidencije Les Terrasses:
- Smeštaj u 3P 8-krevetnim apartmanima  + prevoz + šestodnevni skipas - 449 evra.
- Smeštaj u 3P 6-krevetnim apartmanima  + prevoz + šestodnevni skipas - 479 evra.
- Smeštaj u 2P 4-krevetnim apartmanima + prevoz + šestodnevni skipas - 509 evra.

Smeštaj je u odabranim apartmanima, a gore navedena cena je izražena po osobi u slučaju da je apartman u potpunosti popunjen, tj. da je u njemu smešteno onoliko ljudi koliko apartman poseduje kreveta. U slučaju da u apartmanima boravi manji broj osoba, potrebno je izvršiti odgovarajuću doplatu za prazan krevet i to:

Za smeštaj u apartmanima Rezidencije Les Ardets:
 - doplata za smeštaj 2 osobe u 4-krevetnom apartmanu iznosi 140 evra po osobi,
 - doplata za smeštaj 3 osobe u 4-krevetnom apartmanu iznosi 45 evra po osobi,
 - doplata za smeštaj 4 osobe u 6-krevetnom apartmanu iznosi 65 evra po osobi,
 - doplata za smeštaj 5 osoba u 6-krevetnom apartmanu iznosi 25 evra po osobi.

Za smeštaj u apartmanima Rezidencije Les Terrasses:
 - doplata za smeštaj 2 osobe u 4-krevetnom superior apartmanu iznosi 200 evra po osobi, a za 3 osobe 70 evra.
 - doplata za smeštaj 5 osoba u 6-krevetnom apartmanu iznosi 40 evra po osobi.

Dečiji skipas: Za decu uzrasta 5-12 godina, koja koriste dečiji skipas, cena aranžmana se umanjuje za 15 evra.

Sopstveni prevoz: Putnicima koji putuju sopstvenim prevozom, odobrava se odgovarajuće umanjenje od navedene paketne cene aranžmana. Broj putnika na sopstvenom prevozu je ograničen.

Bez skipasa: Ukoliko se ne koristi usluga skipasa, obračunava se, u zavisnosti od uzrasne kategorije skijaša, pripadajuće umanjenje u odnosu na definisanu cenu kompletnog paket aranžmana.

Aranžman obuhvata:
- Prevoz autobusom na relacijii Beograd - Isola2000 - Beograd.
- Sedmodnevni smeštaj u izabranm apartmanu u skijalištu Isola2000. Apartmani su standarno opremljeni i sadrže kuhinju sa šporetom, frižiderom i osnovnim setom posuđa. Svaki apartman sadrži kupatilo sa WC-om. Trajanje aranžmana sa prevozom je 10 dana. Detaljniji opis smeštaja na linku u dnu strane.
- Šestodnevni ski pas (koji je jedinstven i važi za oba skijališta, Isola2000 i Auron).
- Celodnevni obilazak Nice u povratku - boravak u trajanju od 9 sati.
- Besplatnu ski obuku za početnike.
- Kompletnu organizaciju i vođenje programa od strane vodiča.

Fakultativni izlet*: Skijašima će u toku boravka, jedan ili dva dana, u zavisnosti od interesovanja, biti organizovan fakultativni ski izlski u obližnji ski centar Auron kao i jedan večernji izlet u Monte Carlo.  
- Polazak za Auron je oko 8h ujutru, pvratak iz Aurona je istog dana između 16 i 18h. Polazak Za Monte Carlo je između 16 i 17h, a povratak oko
- Prevoz turističkim autobusom (kojima putujemo do Isole)
- Minimalan broj putnika za realizaciju izleta je 35. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 30min pre polaska na izlet.
- Skipas ne iziskuje nikakvu doplatu.
- Cena izleta za Auron je 15 evra, a za Monte Carlo 30 evra i plaća se u celosti u Isoli 2000 prilikom prijave za izlet.

Boravišna taksa: U cenu nije uračunata boravišna taksa. Plaća se prema važećem cenovniku na recepciji. Cena turističke takse ne može se garantovati, obzirom da je podložna promenama koje zavise od odluka lokalne samouprave.

Posteljina i peškiri: Ukoliko ne želite da nosite sopstvenu posteljinu istu možete da rentirate. Rentiranje posteljine staje 15 evra, a iznajmljivanje seta peškira 12 evra. Preporučujemo da nosite sopstvenu posteljinu i peškire. Gosti u rezidenciji Les Terasses u ceni imaju posteljinu.

Depozit: U zavisnosti od veličine apartmana, depozit iznosi 300-400 evra po apartmanu, a plaća se na licu mesta, neposredno pre ulaska u smeštaj. Plaćanje je ili gotovinski ili blokiranjem sredstava u visini depozita sa devizne kreditne kartice. Depozit se dobija natrag na kraju boravka, prilikom razduživanja apartmana.

Završno čišćenje: Čišćenje apartmana  nije u ceni aranžmana, pa su putnici u obavezi da apartmane srede, očistite i dovedu u red da budu u stanju kakvi su bili pre ulaska. Ukoliko želite za to angažovati službu za čišćenje, moraćete dodatno platiti tu uslugu.

Ski škola za decu:
- Cena programa ski obuke:
Varijanta 1:
6 dana po 4 časa grupne ski obuke (8-12 polaznika)
- za jedno dete: 200 evra (24 časa obuke, 1 čas obuke = 3,95 evra), 
- za dvoje dece iz jedne porodice 350 evra (3,12 evra po času obuke)
- za troje dece iz jedne porodice 450 evra (2,77 evra po času obuke). 
Varijanta 2:
jedan dan 4 časa grupne ski obuke (8-12 polaznika)
- cena obuke po detetu: 60 evra dnevno.

Za realizaciji ski obuke potrebno je najmanje 8 prijavljenih.
Ski obuku realizuju naši ski instruktori u ski centru Isola 2000.

SKIJANJE ZA PORODICE
Uz ovaj aranžman iskopristite specijalizovan skijaški program namenjen porodicama sa decom. Pored višegodišnjeg iskustva u organizaciji dečijih ski kampova namenjenih isključivo deci, sa primarnim ciljem usavršavanja njihove skijaške tehnike, SkiBus je razvio i programe koji su prilagođeni i strogo su u funkciji porodica. Posebnu pogodnost predstavlja i činjenica da će ovaj program privlačiti veliki broj porodica, čime se otvara prostor za međusobno druženje roditelja sa jedne, kao i dece sa druge strane.

Ski škola u Isoli 2000

Program ski obuke se realizuje za svu decu uzrasta od 5 do 15 godina i podrazumeva skijašku obuku od početnog do naprednog skijaškog nivoa. Ski obuka traje ukupno 4 časa dnevno (2 časa pre podne + 2 časa posle podne). Deca se dele u grupe prema uzrastu i nivou skijaškog znanja, a grupe broje od 8 do 12 polaznika (minimum 8 prijavljenih), koje obučavaju naši instruktori, sa iskustvom u radu sa najmlađima. 

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane organizatora je 5 dana pre puta.
• Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. 
• Za putovanje u inostranstvo putnik mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije (organizatora putovanja, ili pak subagenta-posrednika, kod koga se uplata vrši) nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.
• Organizator ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
• Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Les Adrets - Isola 2000

Isola 2000

U samom centru naselja Isola na 2000 metara nadmorske visine nalaze se apartmani Isola 2000. Odlikuje ih fantastičan položaj i neposredna blizina svih turističkih sadržaja. Udaljenost do prve staze je 100 metara, do najbliže prodavnice takodje, a do prvog ski lifta je 150 metara.

Detaljnije...

Les Terrasses - Isola 2000

U samom centru naselja Isola na 2000 metara nadmorske visine nalaze se novo izgrađeni, lulsuzno opremljeni i prostrani apartmani rezidencije Les Terrasses d'Isola. Odlikuje ih odličan položaj i neposredna blizina svih turističkih sadržaja. Udaljenost do prve staze je 50 metara, a do prvog ski lifta je 150 metara. Najbliža  prodavnica je odaljena 100m.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Isola 2000

Lociran u srcu južnih Alpa, u planinskom masivu Merkantur, ski centar Isola2000 sadrži 120 kilometara ski-staza koje se protežu od 1800 do 2610 metara nadmorske visine. Skijalište zauzima preko 2000 hektara i okruženo je sa 15 planinskih vrhova visokih od 2450 do 2974 metara. Nalazi se na granici Francuske i Italije na samo 90-tak kilometara od mondenskih Monte Karla, Nice i Kana.
Zbog mikroklimatskih uslova koji vladaju ovom regijom, Isola2000 spada u najsunčanije ski centre Evrope, ali se takođe, zbog uticaja vlažne klime koja dolazi sa mora, može pohvaliti i velikom količinom snežnih padavina.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Auron


Ski centar Auron se nalazi na Alpima u južnoj Francuskoj na oko 40 kilometara od ski centra Isola2000. Ski centar ima 135 kilometara uređenih staza, koje pokrivaju 110 ski topova. Sadrži 42 staze od čega su 9 crnih, 15 crvenih, 16 plavih i 2 zelene. Takodje postoji veliki broj off piste terena, a skijašima je na raspolaganju i skijanje kroz šume  Ariša, specifičnog listopadnog četinara, koji  je karakterističan za ovu oblast..

Detaljnije...