15-22.januar 2023. - SkiBus dečiji ski kamp Bjelašnica - Sarajevo


U terminu 15-21. januar 2023. tokom dečijeg zimskog raspusta, SkiBus u Sarajevu, organizuje svoj prepoznatljivi SkiBus dečiji ski kamp na kome će deca imati mogućnost da skijaju na olimpijskoj lepotici Bjelašnici. Mališani i školarci, učesnici ski kampa, radiće po specijalno kreiranom programu ski obuke, koju će sprovoditi naši najkvalitetniji ski instruktori - mentori kampa. Sama destinacija na kojoj se boravi, grad Sarajevo, sa svojim autentičnim šarmom, u idiličnom zimskom ambijentu, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izuzetno bogat sadržaj kojim raspolaže renomiran hotel Hollywood 4* na Ilidži, značajno obogaćuje vrednost ovog ski aranžmana. Cena ski kampa 495 evra.

Šestodnevna ski obuka, pored praktičnog rada na terenu, uključuje i teorijski rad i unapređenje skijaškog znanja kroz ski radionice, video analizu poraktične obuke, prikazivanje odgovarajućih edukativnih skijaških filmova. Hotelska usluga je na bazi polupansiona. Hrana će se služiti u restoranu hotela i na bazi je švedskog stola. Opciono, deci je u vreme pauze od skijanja svakoga dana obezbeđen ručak na stazi.

Na ovom ski kampu mogu participirati isključivo članovi kluba SkiBus, a cene su shodno tome dotirane i beneficirane za sve vrste usluga na kampu.


U pratnji dece mogu putovati roditelji ili stariji pratioci, ali ne mogu učestvovati u radu kampa, niti se program i cene ski obuke odnose na njih. Ovaj program namenjen je kako pojedinačnoj deci, tako i profesorima osnovnih škola, koji žele svoje učenike usmeriti ka zimskim sportovima i pružiti im izuzetno kvalitetnu ski obuku. Takođe, dečiji ski kamp može biti interesantan i koristan i za decu iz raznih drugih sportskih klubova, organizacija, firmi. Svi polaznici ski kampa, na kraju će dobiti odgovarajuće diplome.

PROGRAM PUTOVANJA

01.dan - 15.januar (nedelja): Polazak grupe iz Beograda, sa zakazanog mesta u ranim jutarnjim satima. Dolazak u Sarajevo ranim popodnevnim satima. Obilazak grada iz autobusa, nakon čega sledi pešačka tura i šetnja starim gradskim jezgrom. Nakom završenog obilaska grada, odlazak do Ilidže, do hotela Hollywood i smeštanje u odgovarajuće sobe. Slobodno vreme. Večera u hotelu. Noćenje.

02-06.dan - 16-20.januar (ponedeljak-petak): Doručak u hotelu. Priprema za polazak i transfer do ski centra Bjelašnica (oko 30min vožnje od hotela). Celodnevno skijanje na Bjelašnici. Prvoga dana svi oni koji rentiraju opremu istu će zadužiti, dok će naredih dana tu opremu podizati u prostorijama rentala (odmah pored šestoseda). Ski obuka se sprovodi prema programu ski kampa. Povratak u hotel nakon skijanja. Večera u hotelu. Noćenje.

07.dan - 21.januar (subota): Doručak u hotelu. Priprema za šesti dan skijanja. Odlazak na skijanje. Ski obuka, šesti dan, prema programu ski kampa. Povratak u hotel. Pakovanje i napuštanje soba. Opciona večera (uz doplatu). Polazak za Beograd u večernjim satima.

08.dan - 22.januar (nedelja): Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.


Program ski obuke je podržan od strane Međunarodne skijaške federacije - FIS, i nalazi se u njihovom zvaničnom kalendaru skijaških manifestacija za decu "Snow kidz".

 CENA za polaznike SkiBus ski kampa:

 
Hotel Hollywood 4* za smeštaj u 1/2, 1/3, 1/4 i 1/5 sobama:
    - za osnovce na kampu 495 evra,
    - za srednjoškolce na kampu 550 evra.

CENA za one koji ne koriste obuku ski kampa:
Za decu i srednjoškolce koji ne koriste uslugu organizovane obuke ski kampa, cena aranžmana se umanjuje: -100 evra.

Pojedinačna cena kompletnog aranžmama, bez ski obuke, za odrasle (koji prate decu) iznosi 430 evra.

Bez skipasa cena aranžana se umanjuje: deca osnovna škola -70 evra, srednjoškolci/odrasli -85 evra.

Ukoliko se ne koristi usluga prevoza (putuje se u sopsvenoj režiji), cena se umanjuje za -30 evra.

U slučaju interesovanja dečiji kamp će se realizovati i u ski safari varijanti, gde će se umesto 6 dana skijanja na Bjelašnici, skijati 3 dana na Jahorini (prva tri dana) i 3 dana na Bjelašnici (poslednja tri dana programa). Doplata za ovu varijanti ski safri dečijeg ski kampa iznosi 35 evra.

Cena aranžmana uključuje:
- Autobuski prevoz na relaciji Beograd - Sarajevo - Beograd.
- Šest polupansiona u hotelu Hollywood 4* u Sarajevu.
- Šestodnevni skipas za ski centar Bjelašnica.
- Sve neophone transfere do skijališta, prema programu puta.
- Ski školu namenjenu deci, koju vode naši iskusni ski instruktori. Škola se organizuje svih šest skijaških dana, a polaznici imaju na raspolaganju 7 časova skijaške obuke dnevno, odnosno ukupno 42 časa ski obuke tokom celog trajanja kursa. Deca će biti raspoređena u homogene grupe (8 do 10 polaznika). Polazicima kampa nije dozvoljeno samostalno skijanje van grupe.
- Korišćenje bazena i sadržaja hotela Hollywood, kao i korišćenje zatvorenog termalnog bazenskog kompleksa u okviru holtela Hills 5*.
- Kompletnu animaciju tokom trajanja programa.
- Nadzor dece od strane svojih profesora - mentora 24h dnevno.

Cena ne uključuje:
 - Boravišnu taksu i putno-zdravstveno osuguranje sa ski rizikom, koje za decu 0-5,99 god. iznose 16 evra, za decu 6-15 god. iznose 22 evra, a za odrasle (starije od 15 godian) 35 evra za svih 7 dana boraka. Obavezna uplata u kancelariji SkiBus-a pre polaska.
 - Ručak na stazi ski centra u kome se skija toga dana. Opciono, učesnici kampa plaćaju ručak na licu mesta sa napomenom da SkiBus za svoju grupu obezbeđuje posebne pogodnosti i popuste.
 - Opcionu večeru, poslednjeg dana pre polaska. Može se doplatiti po ceni od 8 evra direktno na recepciji hotela.
 - Rentiranje kompletne ski opreme na Bjelašnici kod našeg partnera Bracom sport ukupno iznosi 50 evra, za svih 6 dana skijanja. Rentiranje kacige za 6 dana iznosi 10 evra, ali je preporuka da svaki učesnik kampa ima sopstvenu kacigu. Deca nisu u obavezi da rentiraju opremu, već mogu nositi svoju.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Hollywood ****, Ilidža, Sarajevo

hotel hollywood

Hotel “Hollywood” je smešten u strogom centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva, uz glavni saobraćajni terminal, u neposrednoj blizini međunarodnog aerodroma "Sarajevo" i Vrela Bosne, jedinstvenog dragulja izvorne prirode.

Detaljnije...