Bjelašnica i Jahorina, 7-dnevni ski programi sa smeštajem u Sarajevu - sezona 22/23


Januar-mart 2023. - Sedmodnevni ski aranžmani u Sarajevu sa mogućnošću skijanja na dve olimpijske lepotice: Bjelašnici i Jahorini. Skijaši mogu izabrati dva skijaška paketa. Jedan je sa 6-dnevnim skijanjem u ski centru Bjelašnica, a drugi omogućava ski safari varijantu u kojoj bi se 3 dana skijalo na Jahorini, a 3 dana na Bjelašnici. Posebnu vrednost ovog programa čini sama destinacija na kojoj se boravi, jer Sarajevo sa svojim autentičnim šarmom, u idiličnom zimskom ambijentu, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izuzetno bogat sadržaj kojima raspolažu hoteli koji su u ponudi, značajno obogaćuju vrednost ovog ski aranžmana.

U ponudi smeštaja su vrhunski hoteli u Sarajevu, na Ilidži i to: Hotel Hollywood (4 zvezdice) i Hotel Hills (5 zvezdica), sa uslugom na bazi 6 noćenja sa doručkom i produženim boravkom zadnjega dana (izlazak iz hotela je nakon skijanja). Gosti imaju mogućnost doplate (pojedinačnih) večera u izabranim hotelima po beneficiranim cenama, specijalno odobrenim za članove SkiBusa.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan - 03.01. / 15.01. / 22.01. / 29.01. / 05.02. / 19.02. / 26.02.

- Dolazak u Sarajevo i smeštaj u izabrani hotel (HollyWood 4* ili ills 5*). Ulazak u sobe predviđen je posle 13:00.
- Večera (opciono) u hotelu.

2-4. dan - 04-06.01. / 16-18.01. / 23-25.01. / 30.01-01.02. / 06-08.02. / 20-22.02. / 27.02-01.03.
- Doručak u hotelu.
- Odlazak sopstvenim prevozom na Bjelašnicu -  opcija 1 ili Jahorinu - opcija 2, prema izabranom skijaškom paketu (opcija 1 podrazumeva svih šest dana skijanja u ski centru Bjelašnica, dok opcija 2 nudi ski safari sa prva tri dana skijanja na Jahorini, a potom tri dana na Bjelašnici). Celodnevno skijanje.
- Povratak sa skijališta u hotel.
- Večera (opciono) u hotelu.
- Slobodno vreme namenjeno uživanjima u mnogobrojnim sadržajima izabranih hotela ili za obilazak Sarajeva*.

5-6. dan - 07-08.01. / 19-20.01. / 26-27.01. / 02-03.02. / 09.-10.02. / 23-24.02. / 02-03.03.
- Doručak u hotelu.
- Odlazak do ski centra Bjelašnica (opcija 1 i opcija 2). Celodnevno skijanje na Bjelašnici. Povratak sa skijališta u hotel.
- Opciona večera u hotelu.
- Slobodno vreme koje se može iskoristiti za obilazak Sarajeva* ili za uživanje u mnogobrojnim sadržajima koje nude izabrani hoteli.

7. dan - 09.01. / 21.01. / 28.01. / 04.02. / 11.02. / 25.02. / 04.03.
- Doručak u hotelu.
- Odlazak do ski centra Bjelašnica na šesti skijaški dan (opcija 1 i opcija 2). Celodnevno skijanje na Bjelašnici. Po povratku sa skijališta, pakovanje i pripremanje za polazak i razduživanje soba.
- Večera u hotelu - važi za sve opcije hotela iz ponude (opciona sedma večera). Putnici mogu korististiti ovu uslugu večere u hotelu neposredno pre polaska nazad, uz odgovarajuću dopaltu je direktno na recepciji hotela). Napuštanje hotela.

U dogovoru sa hotelima putnicima na ovom programu je omogućen ostanak u sobama zadnjega dana sve do povratka sa skijališta, nakon čega će se spremiti za put i razdužiti sobe (late chek-out opcija).

Naša preporuka dodatnih sadržaja u Sarajevu pored nezaboravnog skijanja na olimpijskim planinama...

* Gostima na raspolaganju može biti organizovana tura razgledanja Sarajeva u pratnji profesionalnog stručnog vodiča.

Ovaj pogram posebno pogoduje porodicama, jer nudi niz pogodnosti i benefita za decu (odlični hoteli, vrhunska hrana, obilazak grada, bazeni i mnogi drugi prateći sadržaji hotela prilagođeni deci).

CENA ARANŽMANA (ski paketa) po osobi iznosi:

Opcija 1 - sa šestodnevnim skijanjem na Bjelašnici:

Varijanta smeštaja 1: Hotel Hollywood 4*, Sarajevo
Odrasle osobe (stariji od 12 god):
- Za smeštaj u 1/5 sobama - 269 evra.
- Za smeštaj u 1/4 sobama - 279 evra.
- Za smeštaj u 1/3 sobama - 289 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama - 299 evra.

Popust za decu 6-12 godina (uz minimum dve osobe starije od 15 god) u odnosu na definisanu cenu za odrasle iznosi - 50 eur.
Cena za decu do 6 godina (u krevetu sa roditeljima) - free.

Varijanta smeštaja 2: Hotel Hills 5*, Sarajevo
Odrasle osobe (stariji od 12 god):
- Za smeštaj u 1/4 sobama - 379 evra.
- Za smeštaj u 1/3 sobama - 389 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama - 399 evra.

Popust za decu 6-15 godina (uz minimum dve osobe starije od 15 god) u odnosu na definisanu cenu za odrasle iznosi - 80 eur.
Cena za decu do 6 godina (u krevetu sa roditeljima) - free.

Broj odraslih osoba u sobi, određuje veličinu sobe i u tom smislu važe gore navedene cene. Deca koja putuju sa roditeljima ili odraslim pratiocima i sa njima su smeštena, imaju obezbeđene odgovarajuće popuste u zavisnosti od uzrasta, a prema navedenim cenama. Npr: Ukoliko dvoje odraslih putuju sa dvoje dece 6-15god, u tom slučaju će biti smešteni u 2+2  sobi (2 kreveta i 2 pomoćna kreveta), a plaćače dvokrevetnu sobu sa pripadajućim popustima za decu. Navedene cene važe za decu sa roditeljima ili odraslim pratiocima i to na 3. i 4. krevetu u sobi (deca mogu da ostvare navedeni popust ako putuju sa minimum dve odrasle osobe).

Opcija 2 - SKI SAFARI - 3 dana Jahorina + 3 dana Bjelašnica:

Doplata za varijantu ski safarija gde se koristi 3-dnevni skipas za Jahorinu i 3-dnevni skipas za Bjelašnicu (u odnosu na opciju-1 u kojoj se 6 dana skija samo Bjelašnica) iznosi: 40 evra za odrasle (starije od 12 god) i 30 evra za decu 6-12 god. 

Anžman se realizuje na bazi sopstvenog prevoza.

Za sve hotele navedene cene važe za minimum dve odrasle osobe u sobi. U suprotnom, ukoliko jedna odrasla osoba putuje sa decom, za jedno dete na osnovnom ležaju moraće da se izvrši odgovarajuća korekcija cene.

Aranžnan obuhvata:
- Uslugu šest noćenja sa doručkom sa smeštajem u odgovarajućim sobama hotela Hollywood 4* i Hills 5* u Sarajevu (uz uslov da u sobi borave minimum dve odrasle osobe). Gostima su na raspolaganju bogati sadržaji oba hotela (bazeni, spa centri, fitness sale i dr). I gostima kji su smešteni u hotelu Holliwood, na raspolaganju je besplatno korišćenje termalnog bazenskog kompleksa u okviru hotela Hils 5*.
- Produženi boavak poslednjeg skijaškog dana, kada se gosti nakon skijanja vraćaju u hotel i imaju sobe na raspolaganju za pripremu za put.
- Šestodnevni skipas za ski centar Bjelašnica - opcija 1, odnosno 3-dnevni skipas za Bjelašnicu i 3-dnevni skipas za Jahorinnu -  opcija 2.

Bez ski pasa
: Ukoliko neko ne želi da koristi skipas, cena aranžmana se umanjuje (u odnosu na cenu opcije 1): za odrasle -70 evra, za decu -50 evra.

Aranžman ne uključuje: boravišnu taksu (1,3 evra po danu za odrasle - starije od 12 god. i 0,65 evra po danu za decu 6-12 god.), koja se plaća direktno na recepciji hotela, po važećem cenovniku lokalne samouprave. U cenu, takođe, nije uključeno putno zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom, koje se može uplatiti u kancelariji SkiBusa..

Opciona doplata za večeru: Gosti imaju mogućnost da na recepciji izvrše odgovarajuću doplatu za svaku pojedinačnu večeru. Gostima imaju mogućnost koristiti uslugu ukupno 7 večera (zadnjega dana boravka, nakon skijanja i povratka u hotel, te razduživanja soba, program se završava). Doplata za večeru u hotelu Hollywood 4* iznosi 8 evra, a u hotelu Hills 5* je 10 evra. Deca 6-12 god imaju popust 30% na cenu opcionih večera, dok deca 0-6 god ne doplaćuju za ovu uslugu

Kako je ovaj aranžman predviđen da se realizuje sopstvenim prevozom putnici mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii postojeći program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za Vas.

NAPOMENE:
• Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi Udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
• Za ovaj aranžman važe sledeći opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 20. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. 
• Za putovanje u inostranstvo putnik mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije (organizatora putovanja, ili pak subagenta-posrednika, kod koga se uplata vrši ) nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.
• Organizator ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
• Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Hotel Hollywood ****, Ilidža, Sarajevo

hotel hollywood

Hotel “Hollywood” je smešten u strogom centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva, uz glavni saobraćajni terminal, u neposrednoj blizini međunarodnog aerodroma "Sarajevo" i Vrela Bosne, jedinstvenog dragulja izvorne prirode.

Detaljnije...