SKI CLOSING - JAHORINA, 09-12. mart 2023.


09 - 12. mart 2023.  - SKI CLOSING JAHORINA - tri dana skijanja na Jahorini!
U saradnji sa OC Jahorina, SkiBus organizje VELIKO TRODNEVNO ZATVARANJE SKI SEZONE NA JAHORINI. Ovaj specijalan promo produženi ski vikend, sa puna tri dana skijanja, nastavak je uspešne sezone SkiBus članova na Jahorini. Najbolja ski destinacija u regionu, moderno skijalište sa potpuno novom infrastrukturom (u prethodnih par godina se mnogo toga uradilo na Jahorini), obilje novih ski staza, dugi martovski dani, Sunce, organizovan dnevni i večernji provod (žurke) za skijaše po ugledu na evropska skijališta - razlog su zašto trebate ski sezonu zatvoriti upravo ovde. Paket aranžman koji uključuje autobuski prevoz, tri noćenja ili polupansiona u izabranom hotelu i 3-dnevni skipas, po ceni od 149 evra!!!

Jahrina je novo, drugačije odeveno i oblikovano, skijaški modernizovano i osavremenjeno skijalište. Obećavamo vam da ćete videti Jahorinu u sasvim drugom svetlu, sa obiljem modernizovanih i novih ski liftova i terena, što će vratiti poljuljano poverenje i zaboravljenu ljubav prema ovoj olimpijskoj lepotici. Iako ćete se naći u jednom potpuno novom savremenom i modernom skijalištu, osetićete stari, dobro prepoznatljiv šarm i duh Jahorine koji je nikada nije napustio: daleko prepoznatljivu domaćinsku atmosferu, jeftin i kvalitetnan vanpansion i nezabovan provod.


Aranžman obuhvata: prevoz, trodnevni smeštaj u izabranom hotelu (u nekim hotelima usluga je na bazi polupansiona) i 3-dnevni skipas. Sve to od 149 evra!

Ski centar Jahorina je od leta 2017. pa sve do danas veliko gradilište. Uređene su postojeće i prosečene nove skijaške staze, izvedeno kompletno obeležavanje i signalizacija staza, napravljena akumulacija i sproveden sistem veštačkog osnežavanja. Veliki trud i rad je uložen na unapređenju ski centra i vraćanje starog sjaja ovoj olimpijskoj planini. Ako se uzme u obzir da se samo pre nekoliko godina kompletno sprovela zamena ski liftova, kada su u sistem uvedene 3 najsavremenije sedežnice, a za ovu sezonu i nova gondola sa tri nove ski staze, kao i to da se pre ove sezone izuzetno radilo na obuci kadrova svih nivoa sa ciljem unapređenja kadrovskog i organizacionog sistama ski centra, sigurni smo da će ono što skijaše bude očekivalo na Jahorini pozitivno iznenaditi mnoge i olimpijskoj lepotici Jahorini konačno vratiti ljubitelje zimskih sportova i njihovo poverenje i privrženost.


PROGRAM PUTOVANJA ski closinga:

Četvrtak 09. mart:
- Polazak sa unapred zakazanog mesta iz Beograda i svih ostalih gradova koji su polazne tačke za ovo putovanje. U zavisnosti odakle se kreće, polazak je planiran u ranim večernjim satima (oko 18-20h). Vožnja do Jahorine prema utvrđenoj ruti i programu vožnje.
- 00:00 - 02:00 Dolazak na Jahorinu (*) i smeštanje skijaša u odgovarajuće sobe i/ili apartmane izabranog smeštajnog objekta.
- Noćenje u hotelu.

Petak 10. mart:
- Doručak (opciono ili u ceni u zavisnosti od izabranog objekta) u hotelu.
- Podela skipasova.
- Prvi dan skijanja na Jahorini.
- Večera u hotelu (ako je u ceni u konkretnom hotelu, ili opciono uz doplatu paketa hrane).
- Žurke na "na svakom ćošku" na planini.
- Noćenje (za one koji nisu skloni provodu).

Subota 11. mart:
- Doručak u hotelu (u nekim objektima opciono uz doplatu paketa hrane).
- Pun skijaški dan na Jahorini (drugi dan skijanja).
- Večera u izabranom hotelu (opciono, uz doplatu paketa hrane, za hotele gde nije usluga polupansiona).
- Fakultativni izlet za Sarajevo, za sve zainteresovane. Onima koji idu na ovaj izlet, večera će se ranije servirati.
- Večernje žurke po hotelima - noćni provod.
- Noćenje.

Nedelja 12. mart:
- Doručak u izabranom hotelu (opciono uz doplatu, tamo gde u ceni nije usluga polupansiona).
- Treći dan skijanja na Jahorini.
- Večera u hotelu (opciono uz doplatu paketa hrane, tamo gde u paketu nije obezbeđen polupansion).
- Razduživanje soba i napuštanje hotela.
- Pakovanje u autobuse i polazak (oko 18h). Vožnja do krajnjeg odredišta.   


CENA ARANŽMANA
po osobi iznosi:

OPCIJA 1: Aparmani/paviljon Max-well (paket uključuje: 3 noćenja u hotelu, 3-dnevni skipas, prevoz autobusom):
- Za smeštaj u 1/10 apartmanima (3xbračni krevet+2xtrosed): 149 evra.
- Za smeštaj u 1/8 apartmanima (2xbračni krevet+2xtrosed): 155 evra.
- Za smeštaj u 1/6 apartmanima (1xbračni krevet+2xtrosed): 159 evra.
- Za smeštaj u 1/4 apartmanima (1xbračni krevet+1xtrosed): 175
evra.
- Za smeštaj u 1/4 studijima(2xtrosed): 169 evra.
- Za smeštaj u 1/4 sobama (2xtrosed): 169 evra.
- Za smeštaj u 1/3 sobama (trosed+solo): 175 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama (bračni krevet): 185 evra.
Opciona doplata (na recepciji hotela) za paket 3 doručka i 3 večere iznosi 45 evra. Cena pojedinačne večere je 14 evra, a doručka 6 evra.
Hotel poseduje sopstveni ski rental.

Navedeni paket se ne može cepati na pojedinačne usluge, već se isključivo prodaje u celini.

Sve navedene cene važe za uplate aranžmana u celosti.

U slučaju nedovoljnog broja putnika navedene linije neće biti realizovane (minimum 55 putnika po svakoj od naznačenih transportnih pravaca).

Za ovaj ski closing, u istom terminu, u ponudi će biti SKI CLOSING VUČKO - SPECIJAL. Pogledaj ponudu ovde..

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj u izabranom hotelu na Jahorini na bazi 3 noćenja ili polupansiona (u zavisnosti od izabranog objekta i ponude koja za isti važi).
- Trodnevni skipas za ski centar Jahorina.
- Prevoz autobusom na relaciji Beograd-Jahorina -Beograd.
- Organizaciju i vođenje ovoga programa.

Cena aranžmana ne uključuje:
- Boravišne takse sa osguranjem, koje putnici samostalno plaćaju na recepciji hotela (2,5KM po danu x 3 dana boravka).
- Za hotele gde nije usluga na bazi polupansiona: opcionu doplatu za paket hrane - 3 doručka i 3 večere, koji iznosi 45 evra, a koji gosti sami plaćaju na recepciji hotela u kome su smešteni. Cena pojedinačnih obroka je značajno skuplja, nego što je to slučaj kada se kupi celokupni paket hrane.
- Ski školu koja će biti realizovana u slučaju da bude dovoljan broj prijavljenih članova.

(*) U slučaju nepredviđenih okolnosti i situacija na putu na koje se ne može uticati (npr. saobraćajni zastoji, dugo zadržavanje na granicama, vanredni uslovi na putu usled vremenskih neprilika i sl.) vreme dolaska u hotel može odstupati od okvirno navedenog planiranog vremena dolaska. Iz tog razloga organizator putovanja ne može garantovati tačno vreme stizanja i smeštaja u sobe.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi Udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važi pravilnik o uslovima putovanja ULjS SkiBus.
• ULjS SkiBus ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.

• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika zadržava se pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

• U slučaju bolesti putnika izazvane Covid-19 virusom i/ili ne organizovanja aranžmana usled uvođenja restriktivnih mera od strane Republike Srbije ili BiH, celokupan novac za aranžman će putnicima biti vraćen (izuzev vrednosti uplaćene članarine). Otkaz aranžmana u slučaju pozitivnog rezultata Covid-19, uz vraćanje celokupnog iznosa aranžmana, moguć je sve do 48 sati pre zakazanog polaska. U protivnom, putnicima će biti zadržan deo koji se tiče objektivnih troškova organizacije, koji se ne mogu otkazati.


Detaljnije o ski centru: Jahorina

Planina Jahorina se nalazi jugoistočno od Sarajeva (28km) i graniči s drugom olimpijskom lepoticom, Bjelašnicom. Duga istorija ski centra svoju najsvetliju tačku je dostigla tokom 1984 godine kada je Jahorina bila mesto takmičenja u velikom broju zimskih sportskih disciplina, tokom XIV zimskih olimpijskih igara. Najviši vrh je planine je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Slede Sjenište (1910m), Košuta (1907m), Crni vrh (1788m). U toku zimskog perioda ume da bude pokrivena i sa čak 3 m snežnog pokrivača..

Detaljnije...