SKI OPENING - JAHORINA, 07 - 10. decembar 2023.


07 - 10. decembar 2023.  - SKI OPENING JAHORINA - tri dana skijanja na Jahorini!

U saradnji sa OC Jahorina, SkiBus organizje VELIKI SKI OPENING NA JAHORINI. Jahrina je novo, drugačije odeveno i oblikovano, skijaški modernizovano i osavremenjeno skijalište. Videćete Jahorinu u sasvim drugom svetlu, sa obiljem modernizovanih i novih ski liftova i terena. Iako ćete se naći u jednom potpuno novom savremenom i modernom skijalištu, osetićete stari, dobro prepoznatljiv šarm i duh stare Jahorine koji je nikada nije napustio: daleko prepoznatljivu domaćinsku atmosferu, jeftin i kvalitetnan vanpansion i nezabovan provod.

Aranžman obuhvata: prevoz, trodnevni smeštaj u izabranom hotelu i 3-dnevni skipas. Sve to za neverovatnih 99 evra!

Ski centar Jahorina je od zime 2017/2018 u konstatnom razvoju i unapređenju. Uređene su postojeće i prosečene nove skijaške staze, izvedeno kompletno obeležavanje i signalizacija staza, postavljeni novi ski liftovi i žičare i zamenjena stara instalacija, napravljena akumulacija i sproveden sistem veštačkog osnežavanja. Veliki trud i rad je uložen na unapređenju ski centra i vraćanje starog sjaja ovoj olimpijskoj planini. Velika ulaganja i napredak i razvoj Jahorine, ovaj ski centar svakako svrstava u red najboljih u celom regionu. Ako se uz to doda šarm i duh koji Jahorinu nikada i nije napuštao, ovo je svakako destinacija koja zavređuje veliku pažnju skijaša.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA ski openinga:

Četvrtak 07. decembar:
- Polazak sa unapred zakazanog mesta iz Beograda i svih ostalih gradova koji su polazne tačke za ovo putovanje. U zavisnosti odakle se kreće, polazak je planiran u ranim večernjim satima (oko 18-20h). Za ovaj program su obezbeđni polasci iz velikog broja gradova Srbije.
- 00:00 - 02:00 Dolazak na Jahorinu (*) i smeštanje skijaša u odgovarajuće sobe i/ili apartmane izabranog smeštajnog objekta.
- Noćenje u hotelu.

Petak 08. decembar:
- Doručak (opciono) u hotelu.
- Podela skipasova.
- Prvi dan skijanja na Jahorini.
- Večera u hotelu (opciono uz doplatu paketa hrane).
- Noćenje.

Subota 09. decembar:
- Doručak u hotelu (opciono).
- Pun skijaški dan na Jahorini (drugi dan skijanja).
- Večera u izabranom hotelu (opciono, uz doplatu paketa hrane).
- Fakultativni izlet za Sarajevo, za sve zainteresovane. Onima koji idu na ovaj izlet, večera će se ranije servirati.
- Noćenje.

Nedelja 10. decembar:
- Doručak u hotelu (opciono).
- Treći dan skijanja na Jahorini.
- Večera u hotelu (opciono uz doplatu paketa hrane).
- Razduživanje soba i napuštanje hotela.
- Pakovanje u autobuse i polazak (oko 18h). Vožnja do krajnjeg odredišta.   

CENA ARANŽMANA (paket uključuje: 3 noćenja u izabranom hotelu, 3-dnevni skipas, prevoz autobusom) po osobi iznosi:

OPCIJA 1: Aparmani/paviljon Max-well
- Za smeštaj u 1/10 apartmanima (3xbračni krevet+2xtrosed):
99 evra.

- Za smeštaj u 1/8 apartmanima (2xbračni krevet+2xtrosed):
119 evra.
- Za smeštaj u 1/6 apartmanima (1xbračni krevet+2xtrosed): 125 evra.
- Za smeštaj u 1/4 apartmanima (1xbračni krevet+1xtrosed): 139
 evra.
- Za smeštaj u 1/4 studijima (2xtrosed): 135 evra.
- Za smeštaj u 1/4 sobama (2xtrosed): 135 evra.
- Za smeštaj u 1/3 sobama (trosed+solo): 139 evra.
- Za smeštaj u 1/2 sobama (bračni krevet): 149 evra.

Popust za decu, uzrasta 6-12 god iznosi - 15 evra. Deca mlađa od 6 godina (dele krevet sa odraslima) plaćaju samo autobuski prevoz 45 evra.

Opciona doplata (na recepciji hotela) za paket 3 doručka i 3 večere iznosi 45 evra. Cena pojedinačne večere je 15 evra, a doručka 6 evra.

Sve cene su izražene po osobi i podrazumevaju paket koji uključuje prevoz, 3 noćenja u izabranom hotelu i 3-dnevni skipas. Navedeni paket se ne može cepati na pojedinačne usluge, već se isključivo prodaje u celini.

Za ovaj ski opening, u istom terminu, u ponudi će biti SKI OPENING VUČKO - SPECIJAL. Pogledaj ponudu ovde..

Sve navedene cene važe za uplate aranžmana u celosti.

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj u izabranom hotelu na Jahorini na bazi 3 noćenja.
- Trodnevni skipas za ski centar Jahorina.
- Prevoz autobusom na relaciji Beograd-Jahorina -Beograd.

Cena aranžmana ne uključuje:
- Boravišne takse sa osguranjem, koje putnici samostalno plaćaju na recepciji hotela (2,5KM po danu x 3 dana boravka).
- Opcionu doplatu za paket hrane - 3 doručka i 3 večere, koji iznosi 45 evra, a koji gosti sami plaćaju na recepciji hotela u kome su smešteni. Cena pojedinačnih obroka je značajno skuplja, nego što je to slučaj kada se kupi celokupni paket hrane.
- Obavezno hotelsko osiguranje 0,5 KM dnevno po osobi.

(*) U slučaju nepredviđenih okolnosti i situacija na putu na koje se ne može uticati (npr. saobraćajni zastoji, dugo zadržavanje na granicama, vanredni uslovi na putu usled vremenskih neprilika i sl.) vreme dolaska u hotel može odstupati od okvirno navedenog planiranog vremena dolaska. Iz tog razloga organizator putovanja ne može garantovati tačno vreme stizanja i smeštaja u sobe.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 55. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana iznosi 3 dana pre započinjanja putovanja.

• Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom.


Detaljnije o ski centru: Jahorina

Planina Jahorina se nalazi jugoistočno od Sarajeva (28km) i graniči s drugom olimpijskom lepoticom, Bjelašnicom. Duga istorija ski centra svoju najsvetliju tačku je dostigla tokom 1984 godine kada je Jahorina bila mesto takmičenja u velikom broju zimskih sportskih disciplina, tokom XIV zimskih olimpijskih igara. Najviši vrh je planine je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Slede Sjenište (1910m), Košuta (1907m), Crni vrh (1788m). U toku zimskog perioda ume da bude pokrivena i sa čak 3 m snežnog pokrivača..

Detaljnije...