Jahorina, 7 dana - 19-26. februar 2022.


19-26. februar 2022, Jahorina - sedmodnevni ski aranžman. I u sezoni 2021/2022 SkiBus u saradnji sa OC Jahorina organizuje sedmodnevne ski aranžmane na Jahorini. Ako želite da skijate na domaćem skijalištu, mestu gde se osećate ugodno uz prepoznatljivu domaćinsku atmosferu i komotno sa cenama vanpansiona, tamo gde je zagarantovan dobar provod, i uz sve to da se nalazite tik uz skijašku stazu - ovo je prava ski destinacija za vas. U ponudi je veliki broj hotela i pansiona, te apartmanskog smeštaja, a usluga uključuje paket 7 noćenja, noćenja sa doručkom ili polupansiona (u zavisnosti od ponude konkretnog smeštajnog objekta) i 7-dnevni skipas.

Ski centar Jahorina je od zime 2017/2018 u konstatnom razvoju i unapređenju. Uređene su postojeće i prosečene nove skijaške staze, izvedeno kompletno obeležavanje i signalizacija staza, postavljeni novi ski liftovi i žičare i zamenjena stara instalacija, napravljena akumulacija i sproveden sistem veštačkog osnežavanja. Veliki trud i rad je uložen na unapređenju ski centra i vraćanje starog sjaja ovoj olimpijskoj planini. Velika ulaganja i napredak i razvoj Jahorine, ovaj ski centar svakako svrstava u red najboljih u celom regionu. Ako se uz to doda šarm i duh koji Jahorinu nikada i nije napuštao, ovo je svakako destinacija koja zavređuje veliku pažnju skijaša.

Aranžman se realizuje na bazi SOPSTVENOG PREVOZA, uz mogućnost organizovanja autobuskog prevoza ukoliko se prijavi minimalno 35 putnika.

PROGRAM PUTOVANJA:


1. dan - 19. februar 2022.
/ subota
- Ulazak u sobe izabranog hotela / pansiona iz ponude, 14h (individualno vreme dolaska).
- Preuzimanje skipasova na odgovarajućem punktu OC Jahorina, ukoliko se stigne pre zatvaranja rada skijališta (u suprotnom skipas se podiže narednog jutra).
- Večera u hotelu (ukoliko važi ova opcija za konkretan smeštajni objekat).

2-7. dan - 20-25. februar 2022.  / nedelja - ponedeljak
- Doručak u hotelu.
- Skijaški dan na Jahorini (šest skijaških dana).
- Večera u hotelu (ako usluga u hotelu to obuhvata).

8. dan - 26. februar 2022. / subota
- Doručak u hotelu.
- Napuštanje soba i odjava iz hotela*.
- Sedmi skijaški dan.

    (*) U slučaju da u hotelu budu u mogućnosti dozvoliće ostanak u sobama sve do završetka skijanja poslednjeg dana aranžmana, tako da će samo u tom slučaju razduživanje soba biti nakon skijanja, odnosno neposredno pred sam polazak sa Jahorine.

PROMOTIVNA CENA ARANŽMANA

Opcija 1: Hotel Kristal (paket uključuje 7 noćenja sa doručkom i 7-dnevni skipas) po osobi iznosi:
Za smeštaj u 1/5, 1/4, 1/3 sobama:
- Odrasli (svi stariji od 12 god.): 349 evra.
- Deca 6-12 god: 285 evra.
- Deca 0-6 god (dele krevet sa odraslima): free
- Doplata za 1/2 sobu po osobi iznosi: 20 evra.

Opcija 2: Hotel Snježna Kraljica (paket uključuje 7 polupansiona i 7-dnevni skipas) po osobi iznosi:
Za smeštaj u 1/5, 1/4, 1/3 sobama:
- Odrasli (svi stariji od 12 god.): 369 evra.
- Deca 6-12 god: 305 evra.
- Deca 0-6 god (dele krevet sa odraslima): free
- Doplata za 1/2 sobu po osobi iznosi: 20 evra.

Opcija 3: Aparthotel Vučko - SPECIJALNA CENA paketa 7HB + 7-dnevni skipas
- Zbog velike raznolikosti smeštajnih jedinica i različitih cena za iste - pozovite nas kako bi vam napravili odgovarajuću ponudu ski paketa. Obezbeđen značajan popust na cene sedmodnevnih ski paketa članovima SkiBusa.

Bez skipasa:

Ukoliko odrasla osoba ne koristi skipas umanjenje od paketa iznosi -100 evra. Za decu uzrasta 6-12 god. koja ne koriste skipas umanjenje iznosi 80 evra.

U cenu aranžmana je uključen ski paket:
- Sedam polupansiona u hotelu Dva Javora i MaxWell pansionu i apartmanima, odnosno sedam noćenja sa doručkom u hotelu Kristal.
- 7-dnevni skipas za ski centar Jahorina.

Broj odraslih osoba u sobi, određuje samu veličinu sobe i u tom smislu važe gore navedene cene. Deca koja putuju sa roditeljima ili odraslim pratiocima i sa njima su smeštena, imaju obezbeđene odgovarajuće popuste u zavisnosti od uzrasta, a prema navedenim cenama.
Navedene cene važe za decu sa roditeljima ili odraslim pratiocima i to na 3. i 4. krevetu u sobi (deca mogu da ostvare navedeni popust ako putuju sa minimum dve odrasle osobe).
Ukoliko jedna odrasla osoba putuje sa decom (nema druge odrasle osobe u sobi), za jedno dete 6-12 god. plaća se cena aranžmana kao za odrasle osobe, umanjena samo za razliku u ceni skipasa.

Opcija autobuskog prevoza:
- Autobuski prevoz na relaciji Beograd - Jahorina - Beograd - doplata za ovu uslugu iznosi 45 evra. Prevoz će se realizovati u slučaju minimalno 35 prijavljenih putnika.
- Ukoliko bude organizovan autobuski prevoz, moguć je fakultativni izlet u Sarajevo (realizuje se u slučaju minimum 20 prijavljenih putnika).

SKI ŠKOLA
U slučaju da u ovom terminu ne bude organizovana ski škola od strane našeg ski kluba, članovima će biti na usluzi SkiBusove partnerske ski škole na Jahorini, čije usluge će biti beneficirane. Javite se da vam damo pravi savet i bookiramo najbolju ski školu za vas po specijalnim uslovima.

Renta ski opreme:
Svim članovima SkiBusa, obezbeđen je popust u visini 30-50% na rentu ski opreme i to u više ski rentala širom ski centra. Popust se ostvaruje pokazivanjem važeće članske kartice SkiBusa i mogu ga ostvariti svi naši članovi, nezavisno da li putuju samostalno ili preko nas. Pozovite nas i kažite gde je lociran vaš smeštaj, a mi ćemo vas usmeriti na najbliži rental u kome ćete ostvariti popust na uslugu iznajmljivanja ski opreme.

Cena aranžmana ne uključuje:
- Boravišne takse koje putnici samostalno plaćaju na recepciji hotela (2,5KM dnevno po osobi).
- Obavezno hotelsko osiguranje 0,5 KM dnevno po osobi.

NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde. 
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
• 
Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim
• U slučaju bolesti putnika izazvane Covid-19 virusom i/ili ne organizovanja aranžmana usled uvođenja restriktivnih mera od strane Republike Srbije ili BiH, celokupan novac za aranžman će putnicima biti vraćen (izuzev vrednosti uplaćene članarine). Otkaz aranžmana u slučaju pozitivnog rezultata Covid-19, uz vraćanje celokupnog iznosa aranžmana, moguć je sve do 7 dana pre zakazanog polaska. U protivnom, putnicima će biti zadržan deo koji se tiče objektivnih troškova organizacije, koji se ne mogu otkazati.


Pogledajte smeštaj za ovaj aranžman:

Aparthotel Vučko

aparthotel vucko

Aparthotel Vučko ima na raspolaganju 45 apartmana opremljenih po principu inteligentne tehnologije boravka i korišćenja usluga. Većina apartmana je orijentisana ka jugu i ima pogled na ski staze i vrh Jahorine. Posebna odlika lokacije je blizina ski staza (svega 50 m), kao i osunčanost tokom celog dana.

Detaljnije...

Hotel Kristal

Hotel Kristal se nalazi na platou Poljica u ambijentu slikovite i raskošne kristalne lepotice. Veliki je broj razloga da ljubitelji prirode, sporta i rekreacije postaje ovaj hotel i uživanju u idealnim snežnim terenima i ski stazama Jahorine. Pored hotela se nalazi I ski lift za najmlađe, dvosedežnica,  šestosedežnica I ski lift Poljice.

 

Detaljnije...

Hotel Dva Javora

Na najljepšoj lokaciji na Jahorini, udaljen svega 50 metara od ski-liftova Ogorjelica 1 (šestosjed) i Ogorjelica 2 (dvosjed), na oko 1600 metara nadmorske visine u planinskom stilu sa panoramskim pogledom na šumovite padine nalazi se novoizgrađeni hotel „Dva javora“.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Jahorina

Planina Jahorina se nalazi jugoistočno od Sarajeva (28km) i graniči s drugom olimpijskom lepoticom, Bjelašnicom. Duga istorija ski centra svoju najsvetliju tačku je dostigla tokom 1984 godine kada je Jahorina bila mesto takmičenja u velikom broju zimskih sportskih disciplina, tokom XIV zimskih olimpijskih igara. Najviši vrh je planine je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Slede Sjenište (1910m), Košuta (1907m), Crni vrh (1788m). U toku zimskog perioda ume da bude pokrivena i sa čak 3 m snežnog pokrivača..

Detaljnije...