Ski opening


U decembru SkiBus tradicionalno organizuje otvaranja ski sezone 2022/2023, sa svojim produženim ski vikend aranžmanima. Nakon uspešnih ski openinga na Jahorini prethodnih sezona, u saradnji sa OC Jahorina ove godine ćemo Jahorinu "otvoriti" u čak tri dva termina i to: 01-04.12.2020. / 08-11.12.2021. i 15-18.12.2022. Druga polovina decembra rezervisana je za LUX ski opening na Bjelašnici sa smeštajem u perfektnim hotelima Hollywood 4* i Hills 5* u Sarajevu. U slučaju pozitivnog razvoja situacije sa slovenačkim, italijanskim i austrijskim skijalištima, odnosno potvrde njihovog otvaranja zbog problema sa snabdevanjem električne energije, u prvoj polovini decembra očekuju nas i ski safari ski opening programi u slovenačkim, ausrrijskim i italijanskim ski centrima (program ski safari Austrija i program ski safari international Slovenija - Italija - Austrija).

Ski opening aranžmani u sezoni 2022/2023:

- Ski opening Jahorina / 01-04. decembar 2022.
U saradnji sa ski centrom Jahorina, SkiBus organizuje prvi ovogodišnji veliki ski opening na Jahorini. Cena paketa za neverovatnih 69e - uključuje paket 3 noćenja u izabranom hotelu, 3-dnevni skipas i prevoz!!!

- Ski opening Jahorina  - VUČKO SPECIJAL / 01-04. decembar 2022.
Paket koji uključuje 3 polupansiona (bez jedne večere) u Aparthotelu Vučko 4* na Jahorini sa 3-dnevnim skipasom. Cena od 155 evra.


 - Ski opening Jahorina / 08-11. decembar 2022.
U saradnji sa ski centrom Jahorina, SkiBus organizuje drugi veliki ski opening na Jahorini. Cena paketa za neverovatnih 89e - za paket 3 noćenja u izabranom hotelu, 3-dnevni skipas i prevoz!!!
 

- Ski opening Jahorina  - VUČKO SPECIJAL / 08-11. decembar 2022.
Paket koji uključuje 3 polupansiona (bez jedne večere) u Aparthotelu Vučko 4* na Jahorini sa 3-dnevnim skipasom. Cena od 175 evra.
 

- Ski opening Jahorina / 15-18. decembar 2022.
U saradnji sa ski centrom Jahorina, SkiBus organizuje treći ovosezonski ski opening na Jahorini. Cena paketa za neverovatnih 109e - za paket 3 noćenja u izabranom hotelu, 3-dnevni skipas i prevoz!!!

- Ski opening Jahorina  - VUČKO SPECIJAL / 15-18. decembar 2022.
Paket koji uključuje 3 polupansiona (bez jedne večere) u Aparthotelu Vučko 4* na Jahorini sa 3-dnevnim skipasom. Cena od 169 evra.

- Ski opening Bjelašnica - Sarajevo, LUX program / 22-25. decembar 2022.
Uz pomoć partnera našeg ski kluba, ZOI84 i lanca hotela Hollywood 4* i Hills 5* u Sarajevu, po specijalnim cenama se organizuje trodnevno SkiBusovo otvaranje ski sezone na Bjelašnici. Cena kompletnog ski paketa koji uključuje prevoz, tri noćenja sa doručkom u jednom od dva hotela iz ponude i 3-dnevni ski pas za ski centar Bjelašnica - za svega 149 evra!


USKORO JOŠ SKI OPENING PROGRAMA..


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

SKI OPENING - BJELAŠNICA, 22-25. decembar 2022.

22-25. decembar 2022. - SKI OPENING - BJELAŠNICA. Druga polovina decembra, sezone 22/23, rezervisana je za ski opening na Bjelašnici, sa smeštajem u izvanrednim hotelima Hollywood 4* i Hills 5* na Ilidži u Sarajevu. Sama lokacija hotela izuzetno pogoduje odlasku na skijalište (izdvojena od gradske vreve, na samom rubu Sarajeva, najbliža je tačka iz grada do Bjelašnice). U okviru četvorodnevnog skijaškog aranžmana skijajte puna 3 dana (petak-nedelja) na olimpijskoj lepotici Bjelašnici i upoznajte ovaj ski centar koji je nepravedno bio zapostavljen od strane naših skijaša prethodne dve decenije. Boravak u Sarajevu, koji sa svojim jedinstvenim šarmom oličenim u spoju različitih kultura i vremenskih epoha, vrednost ovoga programa dodatno upotpunjuje. Gostima će na rapolaganju biti brojni wellnes i spa sadržaji hotela iz ponude, što će svakako boravak učiniti još prijatnijim i relaksiranijim. 
Aranžman uključuje: autobuski prevoz i sve nephodne transvere do skijališta, 3-dnevni skipas za ski centar Bjelašnica, kao i tri noćenja sa doručkom u hotelu Hollywood 4* ili Hills 5* u Sarajevu. Cena od 139 evra.

Detaljnije...

Ski opening - VUČKO Jahorina - Specijal, 08-11. decembar 2022.

08 - 11. decembar 2022.  - SKI OPENIING - VUČKO SPECIJAL - SKI PAKETI: 3 dana u jednom od najboljih hotela na Jahorini - Aparthotelu VUČKO + 3-dnevni skipas.

U saradnji sa Aparthotelom VUČKO i OC Jahorina, SkiBus organizje svoje skijaške SPECIJALE na Jahorini, koji se realizuju u formi četvrtak-nedelja. Skijajte u decembru u varijantama ski openinga i u sunčanom martu na izuzetno modernizovanoj Jahorini, boraveći u jednom od najboljih smeštajnih objekata na planini.

Gosti ovog aranžmana dobijaju izuzetan kvalitet smeštaja, sa uslugom na bazi 3 polupansiona (umanjenom za jednu večeru) i 3-dnevno skijanje. Cena je promotivna - od 185 evra. U zavisnosti od specijalnih želja putnika, program može biti korigovan promenom broja dana boravka i skijanja, te izmenom termina i datuma boravka.


Detaljnije...

Ski opening - VUČKO Jahorina - Specijal, 15-18. decembar 2022.

15 - 18. decembar 2022.  - SKI OPENING - VUČKO SPECIJAL - SKI PAKETI: 3 dana u jednom od najboljih hotela na Jahorini - Aparthotelu VUČKO + 3-dnevni skipas.

U saradnji sa Aparthotelom VUČKO i OC Jahorina, SkiBus organizje svoje skijaške SPECIJALE na Jahorini, koji se realizuju u formi četvrtak-nedelja. Skijajte u decembru u varijantama ski openinga i u sunčanom martu na izuzetno modernizovanoj Jahorini, boraveći u jednom od najboljih smeštajnih objekata na planini.

Gosti ovog aranžmana dobijaju izuzetan kvalitet smeštaja, sa uslugom na bazi 3 polupansiona (umanjenom za jednu večeru) i 3-dnevno skijanje. Cena je promotivna - od 195 evra. U zavisnosti od specijalnih želja putnika, program može biti korigovan promenom broja dana boravka i skijanja, te izmenom termina i datuma boravka.


Detaljnije...

SKI OPENING - JAHORINA, 08 - 11. decembar 2022.

08 - 11. decembar 2022.  - SKI OPENING JAHORINA
U saradnji sa OC Jahorina, SkiBus organizje VELIKI SKI OPENING NA JAHORINI. Jahrina je novo, drugačije odeveno i oblikovano, skijaški modernizovano i osavremenjeno skijalište. Videćete Jahorinu u sasvim drugom svetlu, sa obiljem modernizovanih i novih ski liftova i terena. Iako ćete se naći u jednom potpuno novom savremenom i modernom skijalištu, osetićete stari, dobro prepoznatljiv šarm i duh stare Jahorine koji je nikada nije napustio: daleko prepoznatljivu domaćinsku atmosferu, jeftin i kvalitetnan vanpansion i nezabovan provod. Aranžman obuhvata: prevoz, trodnevni smeštaj u izabranom hotelu i 3-dnevni skipas. Sve to za neverovatnih 99 evra!

Detaljnije...

SKI OPENING - JAHORINA, 15 - 18. decembar 2022.

15 - 18. decembar 2022.  - SKI OPENING JAHORINA
SkiBus organizje SKI OPENING NA JAHORINI decembar 2021. - Vol 3. Jahrina je novo, drugačije odeveno i oblikovano, skijaški modernizovano i osavremenjeno skijalište. Videćete Jahorinu u sasvim drugom svetlu, sa obiljem modernizovanih i novih ski liftova i terena. Iako ćete se naći u jednom potpuno novom savremenom i modernom skijalištu, osetićete stari, dobro prepoznatljiv šarm i duh stare Jahorine koji je nikada nije napustio: daleko prepoznatljivu domaćinsku atmosferu, jeftin i kvalitetnan vanpansion i nezabovan provod. Aranžman obuhvata: trodnevni smeštaj u izabranom hotelu i 3-dnevni skipas. Ovaj aranžman se realizuje na bazi sopstvenog prevoza. Paket od 89 evra.

Detaljnije...