Skijanje za porodice 21/22Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

SKI SAFARI (Slo, It, A) - Bled / Ljubljana ski centari regije Julian Alps - sezona 2021/2022

Sezona 2021-2022 - smene u varijanti nedelja-subota. Sedmodnevni ski aranžman u Sloveniji sa smeštajem na Bledu ili u Ljubljani i 6-dnevnim skipasom Julian Alps, koji omogućava 6 dana skijanja u bilo kom od 13 obuhvaćenih skijališta. To je ski karta za top 5 slovenačkih skijališta plus 6 u Italiji i 3 u Austriji. Iz Bleda, kao centralnog mesta ove regije, lako je dostupno, udaljeno oko 1h vožnje, sedam skijališta u kojima može da se skija sa ovom jedinstvenom skipas karticom. Posebnu vrednost ovog programa čini sama destinacija na kojoj se boravi, jer Bled sa svojom autentičnom lepotom u idiličnom zimskom ambijentu, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U ponudi smeštaja na Bledu su hoteli vrumskog kvaliteta: Hotel Lovec 4*, hotel Park 4+ i hotel Rickli Balance 4s, sa uslugom na bazi polupansiona. Za one koji žele da borave u Ljubljani, obezbeđen je hotel Radoson Blu Plaza 4*, odakle se lako može dosegnuti do skijališta Krvavec i Cerkno, koji su u sistemu skipasa Julian Alps. Ovi aranžmani pogoduju posebno porodicama sa decom. Cena ski paketa za odrasle od 389 evra.

Detaljnije...

16-22.01.2022. - Sarajevo - Bjelašnica, 7-dnevni ski programi (sa opcijom i Jahorine)

16 - 22. januar 2022. - U toku dečijeg zimskog raspusta SkiBus organizujue sedmodnevni ski aranžman u Sarajevu sa skijanjem šest dana na Bjelašnici. Upoznajte ovaj, u poslednjih godina modernizovan ski centar, koji je nepravedno bio zapostavljen od strane naših skijaša prethodne dve decenije. Ovaj aranžman posebno pogoduje porodicama, jer će u isto vreme biti organizovan i SkiBus dečiji ski kamp upravo na ovoj destinaciji, što roditeljima omogućava uslugu ski obuke dece. Posebnu vrednost programa čini sama destinacija na kojoj se boravi, jer Sarajevo sa svojim autentičnim šarmom, u idiličnom zimskom ambijentu, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izuzetno bogat sadržaj kojima raspolažu hoteli Hollywood 4* i Hills 5* na Ilidži, koji su u ponudi, takođe značajno obogaćuju vrednost ovog ski aranžmana.aranžmana. Aranžman se organizuje u varijanti sopstvenog prevoza, sa opcijom doplate za autobuski prevoz (prevoz na relaciji BG Sarajevo - BG, sa svim neophodnim transferima do skijališta Bjelašnica). Mogućnost organizovanja u sopstvenoj režiji jedinstvenog ski safarija, gde bi se 3 dana skijalo na Jahorini, a 3 na Bjelašnici. Cena ski paketa od 239 evra. 

 


 

Detaljnije...

16-22.januar 2022. - SkiBus dečiji ski kamp Bjelašnica - Sarajevo

U terminu 16-22. januar 2022. tokom dečijeg zimskog raspusta, SkiBus u Sarajevu, organizuje svoj prepoznatljivi SkiBus dečiji ski kamp na kome će deca imati mogućnost da skijaju na olimpijskoj lepotici Bjelašnici. Mališani i školarci, učesnici ski kampa, radiće po specijalno kreiranom programu ski obuke, koju će sprovoditi naši najkvalitetniji ski instruktori - mentori kampa. Sama destinacija na kojoj se boravi, grad Sarajevo, sa svojim autentičnim šarmom, u idiličnom zimskom ambijentu, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izuzetno bogat sadržaj kojim raspolaže renomiran hotel Hollywood 4* na Ilidži, značajno obogaćuje vrednost ovog ski aranžmana. Cena ski paketa od 425 evra.

 

Detaljnije...

Jahorina, 7 dana - 15-22. januar 2022.

15-22. januar 2022, Jahorina - sedmodnevni ski aranžman. I u sezoni 2021/2022 SkiBus u saradnji sa OC Jahorina organizuje sedmodnevne ski aranžmane na Jahorini. Ako želite da skijate na domaćem skijalištu, mestu gde se osećate ugodno uz prepoznatljivu domaćinsku atmosferu i komotno sa cenama vanpansiona, tamo gde je zagarantovan dobar provod, i uz sve to da se nalazite tik uz skijašku stazu - ovo je prava ski destinacija za vas. U ponudi je veliki broj hotela i pansiona, te apartmanskog smeštaja, a usluga uključuje paket 7 noćenja, noćenja sa doručkom ili polupansiona (u zavisnosti od ponude konkretnog smeštajnog objekta) i 7-dnevni skipas. Cena ski paketa od 329 eur.

Detaljnije...

Sretenje u Sarajevu sa skijanjem na olimpijskoj Bjelašnici, 12-16. februar 2022.

11-16. februar 2022. - Skijajte za sretenjske praznike (subota-sreda) na olimpijskoj lepotici Bjelašnici, u okviru šestodnevnog skijaškog aranžmana, sa smeštajem u Sarajevu, u jednom od najboljih hotela u BiH. Iskoristite neradne dane i mini odmor i punih pet dana skjajte na olimpijskoj planini Bjelašnici. Smeštaj u gradu Sarajevu upotpuniće vaš boravak i ponudiće obilje sadržaja i gastronomskih užitaka. Hoteli  Holywood 4* i Hills 5* na Ilidži, kao jedni od najboljih hotela u Bosni, gostima će ponuditi obilje dodatnog sadržaja i boravak će učiniti prijatnim i relaksirajućim.  Aranžman uključuje: prevoz na relaciji BG - Sarajevo - BG i sve nephodne transvere do skijališta, 5-dnevni skipas za ski centar Bjelašnica, kao i pet noćenja sa doručkom u hotelu Hollywood ili Hills u Sarajevu. Cena od 219 evra.

Detaljnije...

Jahorina, 7 dana - 22-29. januar 2022.

22-29. januar 2022, Jahorina - sedmodnevni ski aranžman. I u sezoni 2021/2022 SkiBus u saradnji sa OC Jahorina organizuje sedmodnevne ski aranžmane na Jahorini. Ako želite da skijate na domaćem skijalištu, mestu gde se osećate ugodno uz prepoznatljivu domaćinsku atmosferu i komotno sa cenama vanpansiona, tamo gde je zagarantovan dobar provod, i uz sve to da se nalazite tik uz skijašku stazu - ovo je prava ski destinacija za vas. U ponudi je veliki broj hotela i pansiona, te apartmanskog smeštaja, a usluga uključuje paket 7 noćenja, noćenja sa doručkom ili polupansiona (u zavisnosti od ponude konkretnog smeštajnog objekta) i 7-dnevni skipas. Cena ski paketa od 319 eur.

Detaljnije...

Jahorina, 7 dana - 29. januar - 05. februar 2022.

29. januar - 05. februar 2022, Jahorina - sedmodnevni ski aranžman. I u sezoni 2021/2022 SkiBus u saradnji sa OC Jahorina organizuje sedmodnevne ski aranžmane na Jahorini. Ako želite da skijate na domaćem skijalištu, mestu gde se osećate ugodno uz prepoznatljivu domaćinsku atmosferu i komotno sa cenama vanpansiona, tamo gde je zagarantovan dobar provod, i uz sve to da se nalazite tik uz skijašku stazu - ovo je prava ski destinacija za vas. U ponudi je veliki broj hotela i pansiona, te apartmanskog smeštaja, a usluga uključuje paket 7 noćenja, noćenja sa doručkom ili polupansiona (u zavisnosti od ponude konkretnog smeštajnog objekta) i 7-dnevni skipas. Cena ski paketa od 339 eur.

Detaljnije...

Jahorina, 7 dana - 05-12. februar 2022.

05-12. februar 2022, Jahorina - sedmodnevni ski aranžman. I u sezoni 2021/2022 SkiBus u saradnji sa OC Jahorina organizuje sedmodnevne ski aranžmane na Jahorini. Ako želite da skijate na domaćem skijalištu, mestu gde se osećate ugodno uz prepoznatljivu domaćinsku atmosferu i komotno sa cenama vanpansiona, tamo gde je zagarantovan dobar provod, i uz sve to da se nalazite tik uz skijašku stazu - ovo je prava ski destinacija za vas. U ponudi je veliki broj hotela i pansiona, te apartmanskog smeštaja, a usluga uključuje paket 7 noćenja, noćenja sa doručkom ili polupansiona (u zavisnosti od ponude konkretnog smeštajnog objekta) i 7-dnevni skipas. Cena ski paketa od 349 eur.

Detaljnije...

Jahorina, 7 dana - 19-26. februar 2022.

19-26. februar 2022, Jahorina - sedmodnevni ski aranžman. I u sezoni 2021/2022 SkiBus u saradnji sa OC Jahorina organizuje sedmodnevne ski aranžmane na Jahorini. Ako želite da skijate na domaćem skijalištu, mestu gde se osećate ugodno uz prepoznatljivu domaćinsku atmosferu i komotno sa cenama vanpansiona, tamo gde je zagarantovan dobar provod, i uz sve to da se nalazite tik uz skijašku stazu - ovo je prava ski destinacija za vas. U ponudi je veliki broj hotela i pansiona, te apartmanskog smeštaja, a usluga uključuje paket 7 noćenja, noćenja sa doručkom ili polupansiona (u zavisnosti od ponude konkretnog smeštajnog objekta) i 7-dnevni skipas. Cena ski paketa od 349 eur.

Detaljnije...

Jahorina, 7 dana - 26. februar - 05. mart 2022.

26. februar - 05. mart 2022, Jahorina - sedmodnevni ski aranžman. I u sezoni 2021/2022 SkiBus u saradnji sa OC Jahorina organizuje sedmodnevne ski aranžmane na Jahorini. Ako želite da skijate na domaćem skijalištu, mestu gde se osećate ugodno uz prepoznatljivu domaćinsku atmosferu i komotno sa cenama vanpansiona, tamo gde je zagarantovan dobar provod, i uz sve to da se nalazite tik uz skijašku stazu - ovo je prava ski destinacija za vas. U ponudi je veliki broj hotela i pansiona, te apartmanskog smeštaja, a usluga uključuje paket 7 noćenja, noćenja sa doručkom ili polupansiona (u zavisnosti od ponude konkretnog smeštajnog objekta) i 7-dnevni skipas. Cena ski paketa od 339 eur.

Detaljnije...

Jahorina, 7 dana - 05-12. mart 2022.

05-12. mart 2022, Jahorina - sedmodnevni ski aranžman. I u sezoni 2021/2022 SkiBus u saradnji sa OC Jahorina organizuje sedmodnevne ski aranžmane na Jahorini. Ako želite da skijate na domaćem skijalištu, mestu gde se osećate ugodno uz prepoznatljivu domaćinsku atmosferu i komotno sa cenama vanpansiona, tamo gde je zagarantovan dobar provod, i uz sve to da se nalazite tik uz skijašku stazu - ovo je prava ski destinacija za vas. U ponudi je veliki broj hotela i pansiona, te apartmanskog smeštaja, a usluga uključuje paket 7 noćenja, noćenja sa doručkom ili polupansiona (u zavisnosti od ponude konkretnog smeštajnog objekta) i 7-dnevni skipas. Cena ski paketa od 329 eur.

Detaljnije...

Jahorina, 7 dana - 12-19. mart 2022.

12-19. mart 2022, Jahorina - sedmodnevni ski aranžman. I u sezoni 2021/2022 SkiBus u saradnji sa OC Jahorina organizuje sedmodnevne ski aranžmane na Jahorini. Ako želite da skijate na domaćem skijalištu, mestu gde se osećate ugodno uz prepoznatljivu domaćinsku atmosferu i komotno sa cenama vanpansiona, tamo gde je zagarantovan dobar provod, i uz sve to da se nalazite tik uz skijašku stazu - ovo je prava ski destinacija za vas. U ponudi je veliki broj hotela i pansiona, te apartmanskog smeštaja, a usluga uključuje paket 7 noćenja, noćenja sa doručkom ili polupansiona (u zavisnosti od ponude konkretnog smeštajnog objekta) i 7-dnevni skipas. Cena ski paketa od 329 eur.

Detaljnije...