closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Aparthotel Ferienalm ****


Aparthotel Ferienalm **** se nalazi na odličnoj lokaciji, na malom brdu iznad Schladminga, odakle se pruža predivan pogled na ceo Schladming. Aparthotel svojim gostima nudi smeštaj u konformnim sobama, četvorokrevetnim i šestokrevtnim apartmanima. Svi smeštajni kapaciteti su opremljeni izuzetno kvalitetnim nameštajem. Gostima je na raspolaganju otvoreni letnji bazen, veliko igralište za decu i restoran koji nudi veliki izbor tradicionalne štajerske hrane, koju prema orginalnim receptima spremaju vrhunski kuvari. Svi gosti hotela imaju obezbeđenu skijašnicu.

Zimi, a pogotovu leti možete uživati sunčajući se na velikoj teresi ispred aparthotela, uživajući u pogledu na Enns, Planai i Schladming.

 

 


Što se skijanja tiče pozicija hotela je takođe izvrsna. Stanica skibusa se nalazi tačno ispred hotela, a za 5 minuta vožnje se stiže na početak bazne stanice ili Planai Hochwwuezena, 6-7 minua do Schladminga, a samo nekoliko minuta više do sledećih mesta: Ramsau am Dachstein, Planai, Hochwurzen / Rohrmoos, Reiteralmu i Amade.

Apartman za 4 osobe je površine 30m2 i sastiji se od dnevne sobe u kojoj se nalazi jedan bračni krevet i jedan krevet na sprat (dužine 190cm), kompletno opremljene kuhinje i trpezarije, kupatila i toaleta (odvojeni u dve zaseben prostorije). Svi apartmani poseduju terasu a od dodatnih sadržaja poseduju telefon, Sat-TV, ski box i odgovarajuće ormane i plakare.
Apartman za 6 osoba, površine 65m2, se sastoji iz dva nivoa. Na prvom nivou je dnevna soba sa kaučem za dve osobe u kojoj se nalazi kamin (u dnevnoj sobi se nalazi TV sa satelitskim programom i telefon), kompletno opremljena kuhinja i trpezarija, te ski box i terasa. Na spratu su dve odvojene sobe sa po dva kreveta, toalet i kupatilo.

Dvokrevetne sobe su površine od 20m2  i poseduju bračni krevet, kupatilo i wc. Sve sobe imaju sopstvenu terasu, poseduju Sat-TV, telefon.