U karijeri svakog ljubitelja skijanja Kanada ima posebno mesto. Ona je definitivno na listi želja, ali na prvi pogled može izgledati van domašaja, previše složeno, preskupo i uglavnom veoma daleko. Mi ćemo se potruditi da razbijemo ovaj tabu i po daleko prihvaljivijim uslovima omogućimo iskustvo skijanja po severoameričkom snegu.
Aranžman uključuje skijanje u ski centrima Fernie, Panorama i Kicking Horse, kao i opcionono skijanje u jednom od sledećih skijališta: Lake Louise, Revelstoke i Sunshine Village. Skijašima je u programu omogućena fakultativna opcija za heli-skiing.

Aktuelni aranžmani za ovu sezonu:

Detaljnije o ponudi...

Nešto sasvim NOVO u ponudi SkiBus-a - Gruzija, prava skijaška egzotika, skijanje na Kavkazu - AVIO PROGRAM!!!
Skijanje na Kavkazu u najboljem gruzijskom ski centru - Gudauri, relativno mladom skijalištu, koje je rapidno počelo da se razvija u poslednjoj dekadi. Samo turističko naselje leži na impozantnoj nadmorskoj visini od 1950 do 2200 m. Ima idealnu klimu za zimski turizam i izuzetno veliki potencijal razvoja. Najviša tačka skijališta, do koje skijaše prevozi gondola, je na gotovo 3.500m/nv, što je karakteristika kojom se može pohvaliti mali broj svetskih skijališta. Aranžmani se realizuju sa avio prevozom u varijantama 7/8 ili 9/10 dana boravka. Pored skijanja program uključuje i boravak u gruzijskoj prestonici Tbilisiju, gradu izuzetne istorije i kulture. Ovi aranžmani su namenjeni svim skijašima i borderima koji bi da probaju nešto sasvim drugačije, nesvakidašnje, jedinstveno!!!

Detaljnije o ponudi...

Iskoristite priliku za sretenjske praznike i sa samo 4 radna dana uputite se u desetodnevnu ski avanturu – u najbolji turski ski centar Erciyes, koji izlazi na imozantnih 3360m/nv. Skijalište koje poseduje oko 60 km uređenih ski staza, prostire se na istoimenoj vulkanskoj planini čiji je vrh od 3915 m/nv najviši u celoj regiji. Skijalište je potpuno novo i moderno, izgrađeno 2012. godine, a nalazi se na svega 30 minuta od milionskog grada Kayseri, u Anadoliji u centralnoj Turskoj.

Detaljnije o ponudi...