closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

14-17. februar 2020. - SRETENJE - NAJBOLJE OD KORUŠKE. Iskoristite Sretenje praznike i tokom 4-dnevnog boravka skijajte četiri dana u 4 skijališta, nama najbliže austrijske regije Koruške (aus. Kärnten, eng. Carinthia): 1.dan: Goldeck, 2.dan: Bad Kleinkirchheim,  3. dan: Katschberg i 4.dan: Grosglocner-Heiligenblut. Smeštaj je u hotelu Pacher 3* u mestu Obervellach koje se nalazi zapadno od Spitala, odakle se svakoga dana odlazi na novi skijaški izlet. Cena paketa: prevoz, 4 noćenja sa doručkom i četiri 1-dnevna skiapsa - od 339 evra.

Detaljnije...


14-17. februar 2020. - SRETENJE. Sretenjske praznike i neradne dane iskoristite na pravi način. Pođite u nezaboravnu četvorodnevnu skijašku avanturu - SKI SAFARI INTERNATIONAL - koja omogućava skijanje u čak tri države i četiri različita skijališta: Sloveniji - Kranjska Gora (1 dan), Italiji - Sella Nevea (2 dan), Austriji - Goldeck (3 dan), Italiji -  Tarvisio (4 dan). Smeštaj je u hotelima Krim, Jadran, Savica i Ribno na Bledu, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta koja se nalaze u tri različite države, na raspolaganju prijatan i ugodan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda. Cena paketa od 199 evra.

Detaljnije...


14-17. februar 2020. - SRETENJE. Iskoristite Sretenje praznike i tokom 4-dnevnog boravka u graduu mesti Jesenice u Sloveniji skijajte četiri dana u tri različita skijališta, jedno  najbližoj austrijskoj regiji Koruška (aus. Kärnten, eng. Carinthia): Goldeck kao i dva skijališta u italijanskoj pokrajini Frulija na samoj granici sa Slovenijom i Austrijom: Sella Nevea i Tarvisio. Smeštaj je u slovenačkom pograničnom mestu Jesenice, odakle se svakoga dana odlazi na novi skijaški izlet i destinaciju. Skijašima će pored skijanja na različitim ski centrima, boravak biti upotpunjen i prijatnim ambijentom novo - renoviranog hotela "Kazina" u Jesenicama. Cena od 235 evra.

Detaljnije...


14-17. februar 2019. - SRETENJE. Provedite sretenjske praznike u jedinstvenoj ski safari avanturi skijanja po slovenačkim skijalištima, sa smeštajem u živopisnom Kranju. Program - SKI SAFARI SLOVENIJA - omogućava 4 dana skijanja u ski centrima: Krvavec, Kranjska Gora, Cerkno. Smeštaj je u hotelu CREINA u Kranju, na bazi polupansiona, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta, na raspolaganju ugođaj i prijatan boravak u prelepom zimskom ambijentu Kranja. Paket koji uključuje prevz, četiri noćenja sa tri polupansiona u hotelu i 4-dnevni Julian Alps regioanlni skipas - od 239 evra.

Detaljnije...


27. februar -01. mart 2020. - Ski safari severna Koruška
U srcu zmske sezone, provedite produženi vikend skijajući na najboljim skijalištima Koruške. Program podrazumeva skijanje tri dana na različitimi skijalištima severne Koruške (aus. Kärnten, eng. Carinthia): 1.dan: Grosglocner-Heiligenblut, 2. dan: Katschberg i 3.dan: Goldeck. Smeštaj je u hotelu Pacher u mestu Obervellach koje se nalazi zapadno od Spitala, odakle se svakoga dana odlazi na novi skijaški izlet i avanturu.
Cena od 255 evra.

Detaljnije...


18-24. februar 2020. - U dogovoru sa predstavnicima sportskih udruženja fakulteta BU, klub SkiBus organizuje sedmodnevni studentSKI ski safari program u Sloveniji, koji omogućava skijanje u više skijališta regije koju pokriva jedinstveni skipas Julian Alps. Studenti će biti smešteni u Radovljici, malom gradiću nadomak Bleda, a skijanje je planirano u ski centrima Krvavec (SLO), Kranjska Gora (SLO), Arnoldstein (AUS), Tarvisio (IT), Sella Nevea - Kanin (IT-SLO). Pored skijaške avanture, kakvu ski safari koncept zimovanja može upriličiti, putnici će imati priliku da obiđu Ljubljanu, prestonicu Slovenije, te da organizovano posete fabriku ELAN gde će videti muzej ovog renomiranog proizvođača ski opreme, ali i sam proizvodni pogon. U toku boravka planiran je i izlet za Kranj. Za sve koji su zainteresovani biće organizovana škola skijanja u dve varijante: početni i napredni nivo. Paket uključuje prevoz, sve neophodne transfere do skijališta, šest noćenja u hotelu Life u Radovljici i 6-dnevni Julian Alps skipas - od 335 evra.

Detaljnije...


Ski closing AUS - ITA, 28. februar - 01. mart 2020. 
Otvorite ski sezonu skijajući tri dana u tri različita skijališta: Goldeck u austrijskoj pokrajunu Koruška kao i dva skijališta u italijanskoj pokrajini Frulija na samoj granici sa Slovenijom i Austriji: Sella Nevea Tarvisio. Smeštaj je u slovenačkom pograničnom mestu Jesenice, odakle se svakoga dana odlazi na novi skijaški izlet i destinaciju. Skijašima će pored skijanja na različitim ski centrima, boravak biti upotpunjen i prijatnim ambijentom novo - renoviranog hotela "Kazina" u Jesenicama. Cena pkaeta: prevoz, smeštaj i 3-dnevni Julian Alps skipas - od 179 evra.

Detaljnije...