26-28. januar 2018. - produženi ski vikend. Pođite u nezaboravnu trodnevnu skijašku avanturu - SKI SAFARI - koja omogućava skijanje u čak tri države u tri različita skijališta: Sloveniji - Krvavec (1 dan), Italiji - Sella Nevea (2 dan) i Austriji - Arnoldstein (3 dan). Smeštaj je u hotelu Ribno na Bledu, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta koja se nalaze u tri različite države, na raspolaganju prijatan i ugodan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda. Cena paketa od 159 evra.

Detaljnije...


15-18. februar 2018. - SRETENJE. Iskoristite Sretenje praznike i tokom 4-dnevnog boravka u blizini grada Villach skijajte tri dana u tri najbolja skijališta, nama najbliže austrijske regije Koruške (aus. Kärnten, eng. Carinthia): Gerlitzen, Bad Kleinkirchheim i Katschberg. Smeštaj je u samom gradu Villalch jednom od centara Koruške regije, odakle se svakoga dana odlazi na novi skijaški izlet.
Cena od 259 evra.

Detaljnije...


15-18. februar 2018. - SRETENJE. Provedite Sretenjske praznike i iskoristite te dane na pravi način. Pođite u nezaboravnu četvorodnevnu skijašku avanturu - SKI SAFARI SLOVENIJA - koja omogućava skijanje u ski centrima: Krvavec, Kranjska Gora, Kanin-Sella Nevea i Vogel. Smeštaj je u hotelu Savica na Bledu, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta, na raspolaganju ugođaj i prijatan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda. Cena paketa, koji uključuje prevoz, 4 noćenja sa 3 polupansiona i 4-dnevni skipas. Cena od - 259 evra.

Detaljnije...


15-18. februar 2018. - SRETENJE. Sretenjske praznike i neradne dane iskoristite na pravi način. Pođite u nezaboravnu četvorodnevnu skijašku avanturu - SKI SAFARI INTERNATIONAL - koja omogućava skijanje u čak tri države i četiri različita skijališta: Sloveniji - Kranjska Gora (1 dan), Italiji - Sella Nevea (2 dan), Austriji - Bad Kleinkirchheim (3 dan), Italiji -  Tarvisio (4 dan). Smeštaj je u hotelu Park, Krim i Ribno na Bledu, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta koja se nalaze u tri različite države, na raspolaganju prijatan i ugodan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda. Cena paketa od 219 evra.

Detaljnije...


02-04. mart 2018. - produženi ski vikend. Pođite u nezaboravnu trodnevnu skijašku avanturu - SKI SAFARI - koja omogućava skijanje u čak tri države u tri različita skijališta: Sloveniji - Kranjska Gora (1 dan), Italiji - Sella Nevea (2 dan) i Austriji - Arnoldstein (3 dan). Smeštaj je u hotelu Ribno na Bledu, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta koja se nalaze u tri različite države, na raspolaganju prijatan i ugodan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda. Cena paketa od 159 evra.

Detaljnije...