Puna tri dana skijanja (petak - nedelja) na padinama Grossglocknera najvišeg vrha Austrije. Heiligenblut je prekrasno slikovito mesto na samoj granici Tirola i Koruške sa impozantnim pogledom na preko četrdeset vrhova Alpa kao i na najviši  vrh Austrije – Grossglockner sa nadmorskom visinom od 3978m (Veliki Zvonar u bukvalnom prevodu). Skijalište ima  55 km uređenih staza, kao i veliki broj offpiste staza, s tim da su staze zaista duge i lepe za vožnju.

Aranžman uključuje prevoz na relaciji Beograd - Heiligenblut - Beograd, dva noćenja izabranim apartmanima iz ponude i trodnevni skipas za ski centar Grossglockner - Heiligenblut. U toku praznika i neradnih dana, moguće je da će se organizovati i aranžmani sa više od tri dana skijanja.

Detaljnije o ponudi...

Pitztal glečer, najviši austrijski skijaški glečer, (neposredno u blizini impozantnog gospodara Tirola, 3.774 m visokog vrha Wildspize), polazi sa visine od 2840 m i ide sve do 3440 mnv, što omogućava visinsku razliku od impozantnih 600 m. Svi skijaši koji žele da posete ovaj skijaški domen u sopstvenoj režiji mogu to ostvariti u bilo kom terminu tokom trajanja dugačke ski sezone. Iz ponude SkiBusa, shodno vašim željama i mogućnostima, izaberite odgovarajući smeštajni objekat sa pripadajućom uslugom. Specijalne ponude u vreme školskog raspusta. Za sve članove SkiBusa obezbeđen zavidan popust na skipas tokom cele sezone!

Aktuelni aranžmani za ovu sezonu:

Detaljnije o ponudi...

Ski safari predstavljaju nezaboravnu višednevnu (3-5 dana) avanturu koja omogućava skijanje u različitim ski centrima u čak tri države: Italiji (Tarvisio, Sella Nevea); Austriji - Skijalištima Koruške (Gerlitzen, Bad Kleinkirchheim, Grossglockner, Nasfeld, Katschberg, Goldek, Innerkrems, Arnoldstein) i Sloveniji (Kranjska Gora, Krvavec, Cerkno, Vogel, Bovec). Smeštaj je u odgovarajućem hotelu iz koga je moguće lako i brzo doći do različitih skijališta, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku avanturu. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta, prvenstveno jer su ski centri iz tri različite države, na raspolaganju ugođaj i prijatan boravak u zimskom ambijentu mesta u kome smo smešteni.

Aktuelni aranžmani za ovu sezonu:

Detaljnije o ponudi...

Kaprun & Zell am See - Prvomajsko i junsko skijanje na čuvenom glečeru Kitzsteinhorn

Sedmodnevni ski aranžmani na čuvenom glečeru Kitzsteinhorn iznad prelepog austrijskog mondenskog mesta Kapruna. Blizina varošice Zell am See omogućava i posetu ovom mestu, a u letnjim mesecima i kupanje u istoimenom jezeru. Prekrasna i bajkovita priroda će sigurno ostaviti snažan utisak na sve posetioce.
Mogućnost mnogobrojnih fakultativnih izleta. Obilazak najveće terme u Austrjji i najvećeg vodopada u Evropi.

Detaljnije o ponudi...

Trodnevno skijanje u Austriji u ski centru Nassfeld

Puna tri dana skijanja u nama najbližem austrijskom ski centru Nassfeld, koji se nalazi u pokrajni Koruška nedaleko od granice se Slovenijom.
Sam ski centar ima deklarisanih 101 km ski staza, proteže na nadmorskoj visini od 1300 od 2000 m, a staze, koje su uglavnom crvene kategorije, su dovoljno duge, raznolike i pružaju vrlo ugodno skijanje. Sve su detaljno numerisane, pa je skijašima znatno olakšano snalaženje. Obzirom da je skoro 100% staza pokriveno sistemima za veštačko osnežavanje, bojazan od nedostaktka snega, bar u sezoni koja traje od početka decembra do kraja aprila, ne bi trebalo da postoji.

Aranžman uključuje prevoz na relaciji Beograd - Nassfeld - Beograd, dva noćenja izabranim apartmanima iz ponude i trodnevni skipas za ski centar Nassfeld.

Detaljnije o ponudi...

Schladming - skijajte na stazama Svetskog kupa
Skijajte  u Schladmingu jednom od najmodernijih ski centara u Austriji na 125 km staza sa mogućnošću proširenja na oblast Ski Amade - 860 km.  Imaćete priliku da oprobate svoje skijaško umeće i na crnoj spust stazi koja je pozornica noćne trke slaloma za skijaše u Svetskom kupu. U sezoni 2010/2011 SkiBus će u januaru i martu za svoje članove organizovati sedmodnevne aranžmane u Schladmingu.

Detaljnije o ponudi...