closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Hotel ECO - Bohinjska Bistrica

Hotel Bohinj ECO je izvanredan Superior hotel, predstavlja oazu mira i udobnosti na obodu Nacionalnog parka Triglav. Smešten je u mestu Bohinjska Bistrica na 6,5 km od Bohinjskog jezera i na 20 km od Bledskog jezera sa panoramskim pogledom na Julijske Alpe. Bežicni internet je besplatan. Nagrađivani hotel Bohinj Eco otvoren je u junu 2009. godine i prvi je ekološki hotel u Sloveniji. Do polazne stanice gondole na skijalištu Vogel bozi ski bus.

Sve sobe imaju antialergenske tepihe i prozore od poda do plafona koji se mogu širom otvoriti. Svaka soba je klimatizovana i opremljena podnim grejanjem, flat-screen TV-om, mini-barom, bade-mantilima i papucama.

Pored hotela je akva park površine 3.500 m². Akva park obuhvata zatvorene i otvorene bazene, vodene tobogane i raznovrsne vodene atrakcije za decu. Na poslednjem spratu hotela se nalazi ekskluzivni velnes i spa centar koji sadrži saune i bazen sa panoramskim pogledom.

Tokom zimskih meseci možete se baviti raznovrsnim aktivnostima, uključujući skijanje na Vogelu, klizanje na Bohinjskom jezeru, zimsko planinarenje, planinarenje na skijama, planinarenje na krpljama, zimsko jahanje i još mnogo toga. Ostava za ski opremu takode je u ponudi.

Superior (2+1) soba, 25-28m2, sa mogućnošću dodavanja jednog pomoćnog ležaja (70x190cm). Ima izlaz na balkon. Wellness paket: bade mantili, papuče, spa peškir, neograničen pristup bazenima u akvaparku.

Family (2+2) soba, 36m2, sa pomoćnim ležajem za dve osobe (145x190cm). Ima izlaz na balkon kao i mikro kuhinju. Wellness paket: bade mantili, papuče, spa peškir, neograničen pristup bazenima u akvaparku. Jadanput tokom boravka bespatan ulaz u sauna park.

Luxurious suite (2+2) dvoprostorni, 61m2, sa pomoćnim ležajem za dve osobe (145x190cm) u dnevnom borvku. Ima izlaz na balkon kao i dva kupatila. Wellness paket: bade mantili, papuče, spa peškir, neograničen pristup bazenima u akvaparku. Jadanput tokom boravka bespatan ulaz u sauna park.

.