SkiBus na sajmu Expo-Zim 2016.

29/11/2016

Expo-Zim je praznik ljubitelja zimskih iskušenja, zimske sportske opreme, turizma i rekreacije.

Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije "Expo-zim" startuje u četvrtak, 1. decembra, a trajaće do nedelje, 4. decembra 2016. godine, u halama 3 i 3A Beogradskog sajma.

Udruženje ljubitelja Skijanja SKIBUS i ove godine uzima učešće na ovom sajmu. Dođite, posetite naš štamd, informišite se o našim skijaškim aranžmanima. Dođite da se družimo i razmenimo skijaška iskustva...

Kao partner SkiBusa, Samsung će na našem štandu predstaviti svoje gedžete namenjene skijanju, a uz pomoć svoje virtuelne stvarnosti zainteresivani će moći direknto sa štanda da se "teleportuju" na skijašku stazu i uživaju u čarima skijanja. Takođe, Samsung će posetiocima ExpoZim-a podeliti veliki broj poklona.

Turkis Airlines, ekskluzivni partner SkiBusa u realizaciji avio ski aranzmana, na našem štandu će organizovati nagradnu igru, u kojoj će biti deljene avio karte za razne skijaške destinacije.

Expo-zim svoje kapije za posetioce otvara u četvrtak u 10 časova, a radno vreme ovog sajma biće svakog dana od 10 do 20 časova. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, a parking se plaća 100 dinara po satu.



Pošaljite svoj komentar

Komentari

Niko nije komentarisao ovu stranu.