Sretenjsko skijanje


SkiBus od Sretenja 2007. organizuje višednevne ski ture za ovaj praznik. Može se reći da je naše udruženje rodonačelnik ovog, sada već tradicionalnog, prazničnog skijanja. Sretenjsko skijanje je danas postalo vrlo popularno kod nas i mnogi skijaši namenski, već unapred planiraju da jedno od svojih skijanja provedu upravo za ovaj praznik.

Dan ustavnosti Srbije, 15. februar, inače hrišćanski praznik Sretenje, zaposlenim ljudima, studentima i đacima, garantuje neradne dane, što ako se spoji sa vikendom, omogućava višednevno skijanje, uz minimalno uzimanje slobodnih radnih dana. U zavisnosti od toga kog dana u nedelji pada Sretenje, SkiBus organizuje odgovarajuće ski ture, koje iz godine u godinu uključuju sve veću ponudu ski centara. Najkraće Sretenjsko skijanje može da traje tri, a najduže pet dana.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Borovec - Sretenje, 15-18. februar 2018.

Borovec - 15-18. februar 2018.  Skijajte tokom praznika Sretenje u jednom od najboljih bugarskih skijališta - Borovecu. Samo mesto, pored odličnih skijaških uslova, gostima nudi obilje dodatnog sadržaja po prihvatljivim cenama. Blizina ovog resorta i jeftina vanpansionska potrošnja ove aranžmane čine posebno interesantnim putnicima iz Srbije.
Aranžman obuhvata autobuski prevoz i pet dana boravka sa 4 polupansiona u izabranom hotelu. Cena aranžmana od 145 evra.

Detaljnije...

Erciyes, Turska - 10 dana avionom, 10-19. februar 2018.

Erciyes, Turska - 10 dana avionom, 10-19. februar 2018.
Iskoristite priliku za sretenjske praznike i sa samo 4 radna dana uputite se u desetodnevnu ski avanturu – u najbolji turski ski centar Erciyes, koji izlazi na impozantnih 3360m/nv. Skijalište koje poseduje oko 60 km uređenih ski staza, prostire se na istoimenoj vulkanskoj planini čiji je vrh od 3915 m/nv najviši u celoj regiji. Skijalište je potpuno novo i moderno, izgrađeno 2012. godine, a nalazi se na svega 30 minuta od milionskog grada Kayseri, u Anadoliji u centralnoj Turskoj.
Smeštaj je na bazi 9 noćenja sa doručkom u hotelu Radisson Blu 5* u centru grada Kayseri, sa povratnim avionskim prevozom na relaciji Beograd – Istambul – Kayseri i 7-dnevnim skipasom za ski centar Erciyes. U toku programa planiran je celodnevni izlet u čuvenu Kapadokiju, koja se nalazi na svega sat vremena od grada.

Detaljnije...

Popova Šapka - Četvorodnevno skijanje, Sretenje 15-18. februar 2018.

15 - 18. februar 2018. - Provedite praznik Sretenje i skijajte puna 4 dana na Popovoj Šapci, najboljem makedonskom ski centaru, nekada uzdanici jugoslovenskog skijanja. Posle dosta teških godina, ovo skijalište se vraća na puteve stare slave. Iskoristite praznične neradne dane i omogućite sebi aktivan skijaški odmor i puna četiri dana skijanja na Šari, u jednom novom i egzotičnom ambijentu netaknute prirode. Obilje freeride terena, 20 km uređenih ski staza, od čega tri takmičarkske (FIS kategorizacije), visina centra od preko 2500 m/nv i jeftina vanpansionska potrošnja samo su neki od razloga zašto ovaj aranžman zavređuje skijašku pažnju. U toku ovoga programa postoji mogućnost de se organizuju specijalne celodnevne free ride ture.
Cena 4-dnevnog ski paketa (Prevoz, 4 polupansiona u hotelu Slavija, 4-dnevni skipas) - od 149 evra.

Detaljnije...

Molltaler, Heiligenblut - Sretenje, 15-18. februar 2018.

Jedinstvena skijaška avantura u regionu Nacionalnog parka Hohen Taurern kojim dominura najviši vrh austrije Grossglockner (3.798 m/nv). Skijanje se realizuje u dva najviša skijališta u pokrajini Koruška: Heiligenblutu sa najvušim skijaškom tačkom na 2.902 m/nv i glečerskom skijalištu Molltaler Glachier, koje izlazi na imponzantnih 3.122 m/nv.

Usluga je na bazi polupansiona u hotelu Margarethenbad**** u mestu Ragensdorf koje se nalazi na pola puta između dva navedena skijališta sa uključenim skipasom, prevozom i odgovarajućim transferima. Cena od 319 evra.

Detaljnije...

Bansko - Sretenje 15-18. februar 2018.

Bansko - Sretenjsko skijanje 15-18. februara 2018. Četvorodnevni praznični aranžman u najboljem bugarskom skijalištu. Ski centar Bansko, pored odličnih skijaških uslova, gostima nudi obilje dodatnog sadržaja. Blizina ovog ski centra i vanpansionska potrošnja po pristupačnim cenama, ove aranžmane čine interesantnim, posebno porodicama.
Aranžman obuhvata autobuski prevoz i 3 polupansiona u izabranom hotelu. Cena aranžmana od 145 evra.

Detaljnije...

Tri skijališta Koruške - Sretenje u Austriji, 15-18. februar 2018.

15-18. februar 2018. - SRETENJE. Iskoristite Sretenje praznike i tokom 4-dnevnog boravka u blizini grada Villach skijajte tri dana u tri najbolja skijališta, nama najbliže austrijske regije Koruške (aus. Kärnten, eng. Carinthia): Gerlitzen, Bad Kleinkirchheim i Katschberg. Smeštaj je u samom gradu Villalch jednom od centara Koruške regije, odakle se svakoga dana odlazi na novi skijaški izlet.
Cena od 259 evra.

Detaljnije...

Pamporovo - Sretenje 15-18. februar 2018.

Pamporovo - Praznično, Sretenjsko skijanje na bugarskom skijalištu sa dugom tradicijom. Ski centar Pamporovo, pored odličnih skijaških uslova, gostima nudi obilje dodatnog sadržaja. Vanpansionska potrošnja po pristupačnim cenama i komforan smeštaj ove aranžmane čine interesantnim, posebno porodicama.
Smeštaj je u hotelima Perelik 4* i Orlovetz 5* a aranžman obuhvata autobuski prevoz, tri polupansiona i 3 dnevni skipas. Cena aranžmana od 205 evra.

Detaljnije...

Heiligenblut - Grossglockner - Sretenje, 15-18. februar 2018.

15-18. februar 2018. - Praznični četvorodnevni skijaški aranžman u Austriji, u ski centru Grossglockner – Heiligenblut (2902m/nv). Četiri dana skijanja na padinama Grossglocknera, najvišeg vrha Austrije. Smeštaj na bazi noćenja sa doručkom u pansionu Heiligenblut, koji je od polazne stanice gondole udaljen 5 min hoda.
Samo skijalište ima 55 km uređenih staza, kao i veliki broj specijalno spremljenih offpiste terena. Ski staze su dosta duge i lepe za vožnju prvenstveno iz razloga što samo skijalište doseže skoro do 3000 m/nv, što je za Austriju poprilično atipično (obično su skijališta na dosta manjim visinama, izuzev naravno glečerskih skijališta). Cena aranžmana od 259 evra.

Detaljnije...

Ski safari SLOVENIJA - 4 skijališta Slovenije - Sretenje, 15-18. februar 2018.

15-18. februar 2018. - SRETENJE. Provedite Sretenjske praznike i iskoristite te dane na pravi način. Pođite u nezaboravnu četvorodnevnu skijašku avanturu - SKI SAFARI SLOVENIJA - koja omogućava skijanje u ski centrima: Krvavec, Kranjska Gora, Kanin-Sella Nevea i Vogel. Smeštaj je u hotelu Savica na Bledu, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta, na raspolaganju ugođaj i prijatan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda. Cena paketa, koji uključuje prevoz, 4 noćenja sa 3 polupansiona i 4-dnevni skipas. Cena od - 259 evra.

Detaljnije...

Ski safari INTERNATIONAL: Austrija - Italija - Slovenija, Sretenje, 15-18. februar 2018.

15-18. februar 2018. - SRETENJE. Sretenjske praznike i neradne dane iskoristite na pravi način. Pođite u nezaboravnu četvorodnevnu skijašku avanturu - SKI SAFARI INTERNATIONAL - koja omogućava skijanje u čak tri države i četiri različita skijališta: Sloveniji - Kranjska Gora (1 dan), Italiji - Sella Nevea (2 dan), Austriji - Bad Kleinkirchheim (3 dan), Italiji -  Tarvisio (4 dan). Smeštaj je u hotelu Park, Krim i Ribno na Bledu, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta koja se nalaze u tri različite države, na raspolaganju prijatan i ugodan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda. Cena paketa od 219 evra.

Detaljnije...

SRETENJSKO skijanje na Krvavecu 15.-18. februar 2018.

15. - 18. februar 2018. Četvorodnevno Sretenjsko skijanje na Krvavecu - SRETENJSKI HIT SKI ARANŽMAN - Iskoristite sretenjske praznike i neradne dane na pravi način - skijajte četiri dana (četvrtak - nedelja) na Krvavecu, najboljem ski centru Slovenije, sa koga se pruža pogled na graciozni Triglav i dolinu u kojoj leži Ljubljana. Ovo skijalište ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima, proverite zašto!
Dobro skijanje i činjenica da je potrebno svega par sati duže putovanja nego do domaćih ski centara, izuzetno kvalitetan smeštaj (hoteli Park i BIT Center u Ljubljani i Terme Snovik), jako bogat dodatni sadržaji i izuzetno povoljna cena aranžmana, ovaj ski  program čine posebno atraktivnim. Cena kompletnog ski paketa od 179 evra.

Detaljnije...

SRETENJE na Krvavecu 15.-18. februar 2018. LUX program

15-18. februar 2018. Četvorodnevno Sretenjsko skijanje na Krvavecu - SRETENJSKI HIT SKI ARANŽMAN - Iskoristite sretenjske praznike i neradne dane na pravi način - skijajte tri dana (petak - nedelja) na Krvavecu, najboljem ski centru Slovenije, sa koga se pruža pogled na graciozni Triglav i dolinu u kojoj leži Ljubljana. Ovo skijalište ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima, proverite zašto!
Dobro skijanje i činjenica da je potrebno svega par sati duže putovanja nego do domaćih ski centara, izuzetno kvalitetan smeštaj u hotelu "PLAZA Radisson blu" u Ljubljani, i Termama SNOVIK, brojni dodatni sadržaji i povoljna cena aranžmana, ovaj ski  program čine posebno atraktivnim. Cena kompletnog ski paketa od 219 evra.

Detaljnije...

Plesno - skijaški provod Ljubljana-Krvavec 15.-18. februar 2018.

15. - 18. februar 2018. Plesno - skijaški program na Krvavecu - SRETENJSKI HIT SKI ARANŽMAN - Iskoristite sretenjske praznike i neradne dane na pravi način – Plesne večeri u LJubljani sa skijajnjem, četiri dana (četvrtak - nedelja) na Krvavecu, najboljem ski centru Slovenije, sa koga se pruža pogled na graciozni Triglav i dolinu u kojoj leži Ljubljana. Ovo skijalište ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima, proverite zašto! 

Dobro skijanje i činjenica da je potrebno svega par sati duže putovanja nego do domaćih ski centara, izuzetno kvalitetan smeštaj, bogati dodatni sadržaji i izuzetno povoljna cena aranžmana, ovaj ski  program čine posebno atraktivnim. Cena paketa od 129 evra.

Detaljnije...