Trodnevni SkiBusov TOTAL RAFT program


Program je idealan za sve ljubitelje prirode i avanture. Bekstvo iz civilizacije u divlje i netaknute predele. Rafting rekama Lim i Tara, sve u jednom aranžmanu,  svakako će biti nezaboravan doživljaj.

Programi se realizuju u intervalu petak - nedelja, sa polaskom u petak u popodnevnim satima, a povratkom u nedelju u kasno uveče. Prvog dana - petak, je predviđeno putovanje do Priboja i smeštaj u hotelu Lim. Drugog dana - subota, rafting Limom na ruti Kumanica - Petrovac dugoj 30km, a trećeg dana - nedelja, rafting Tarom na ruti Brštanovica - Šćepan polje - Bastasi, dugoj oko 22km i večernji povratak. U toku programa planirana je i poseta manastirima Kumanica i Mileševa, te obilazak Priboja.

PROGRAM PUTOVANJA:

PRVI DAN: - petak -  Beograd - Priboj
Polazak autobusom iz Beograda u kasnim popodnevnim satima (16,30h).
Dolazak u hotel Lim u Priboju, smeštaj u sobe i kasna večera u hotelu, noćenje.

DRUGI DAN: - subota - RAFTING LIMOM
  - Nakon doručka,  u 8:00 h spremanje i polazak na rafting.
  - Neposredno pre raftinga obilazak manastira Kumanica, koji se nalazi u dolinini Lima između Prijepolja i Bijelog Polja, blizu granice sa Crnom Gorom.
Manastir Mileševa - Nakon posete manastiru, sledi start raftinga Limom ka Petrovcu. Duž rafting rute Kumanica - Petrovac, dugoj 30 km, proći će se kroz 16 bukova od kojih su najpoznatiji: "Kumanički", "Picin buk", "Jendek" i buk "Strugovi" na kome je održan evropski kup i državno prvenstvo u raftingu, a pored adrenalina, posetioci će imati prilike da uživaju u razgledanju fascinantnih krajolika koje nudi  dolina Lima. Po dolasku u Petrovc na Limu, hrabri i odvažni će  imati prilike da skaču sa višemetarskih skakaonica, mestu gde se inače i održava takmičenje u skokovima u vodu.
 - Nakon raftinga sledi presvlačenje i prevoz autobusom do manastira Mileševa, zadužbine kralja Vladislava i Sv. Save iz 1218. godine, poznatog po svetski značajnoj fresci "Beli andjeo".
 - Povratak u smeštaj: hotel Lim u Priboju. Večera u hotelu.
 - Slobodno vreme.
 - Noćenje.

TREĆI DAN: - RAFTING TAROM
  - Do 7:30 Doručak u hotelu LIM u Priboju, zatim napuštanje hotela.
 - 08:00 Polazak, vožnja autobusom do Foče. Nastavak puta terenskim vozilima do jednog od renomiranih rafting kampova i Bastasima, opremanje za rafting, priprema.
 - Transfer do Brštanovice odakle počinje spuštanje rekom.
 - Rafting Tarom
najuzbudljivijim delom reke Tare i Drine gdje savlađujemo ukupno 23 brzaka u trajanju od 3 do 5 sati. U toku raftinga pravimo pauze za kupanje, foto safari i osveženje.
 -
Dolazak - uplovljavanje do kampa u Bastasima. Presvlačenje, spremanje
 - Ručak etno specijaliteta u kampu.
 - Polazak za Foču,  prelazak u autobus, polazak za Beograd. 
 - Dolazak za Beograd u kasnim večernjim satima.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.