U toku letnjih meseci, organizuju se višednevni aranžmani na Azurnoj obali. Smeštaj je apartmanskog tipa, a nalazi se u mondenskom Antibu. Aranžman pored boravka na moru (najčešće osmodnevnog) ukiljučuje i dva dana boravka u Sloveniji u dolasku, kao i celodnevnu posetu nekom od evropskih gradova u povratku (najčešće Milano).
Antib (fr. Antibes) je jedno od najpoznatijih letovališta na Azurnoj obali (fr. Côte d Azur), savršeno je pozicionirano između velikih centara Nice, od koje je udaljen oko 20 km i Kana, od koga je udaljen oko 12 km. Poznat po shoppingu, jahtama, Piccassovom muzeju u srednjovjekovnom dvorcu Château Grimaldi, nekadašnjim gradskim zidinama (po kojima se i danas može šetati), a najviše po prelepim peščanim i šljunkovitim plažama i čistom, toplom moru. Antib je uspeo da sačuva istorijski šarm, ali i da održi dobar provod i noćni život.

U jednom programu imaćete priliku da upoznate blagodeti prirode Slovenije (Bledsko jezero i terme Snovik) i upoznate Ljubljanu u letnjim večerima, boravite na fascinantnoj Azurnoj obali, gde ćete pored kupanja, uživanja i provoda imati prilike da vidite Nicu, Kan i Monte Karlo. Za sam kraj programa planiran je celodnevni obilazak Milana, osim ako to programom drugačije ne bude navedeno. Ovaj aranžman je tako koncipiran da se putuje isključivo noću, pa same vožnje ne bi trebalo da predstavljaju naročit problem.

Detaljnije o ponudi...

Svake godine krajem septembra i početkom oktobra - Pivske ture: OKTOBARFEST - PRAG (dva dana Minhen - Oktobarfest i tri dana Prag)

Posetite najveći festival na svetu - Oktobarfest. Upoznajte Bavarsku u njnog sedištu Minhenu. Dva dana ispijajte kvalitetno pivo i uživajte u bavarskim spacijalitetima zajedno sa milionima ljudi koji posećuju ovaj festival. Posle toga put će vas odvesti u prelepi Prag, gde ćete nastaviti, da se zaslađujete, ali ovoga puta češkim pivima  po mnogima i njakvalitetnim pivima sveta. Planiran je obilazak Praga sa stručnim vodičem na srpskom, provod u tradicionalnoj pivnici - restoranu po povlašćenim cenama, poseta Karlovim varima, eventualno Plzenu i čuvenoj Plzenskoj pivari.. Dosta slobodnog vremena vam je ostavljeno da uživate u ovom prekrasnom gradu. Dovoljno da probate skoro sva piva..

Detaljnije o ponudi...

Najpoznatije letovalište na obali Costa Brava, je Llioret de Mar, udaljen oko 70 kilometara od Barcelone. Tokom letnje sezone desetine hiljade turista iz celog sveta traže u ovoj izuzetnoj atmosferi pre svega zabavu i kupanje. Tokom dana uživanje na pešcanoj plaži ili hotelskom bazenu, u smiraj dana šetnja obalom, a uvece zabava do rane zore. Letovalište pre svega za mlade i one koji se tako osećaju, za sve koji pored sunca obožavaju vrelinu noćne zabave po mnogobrojnim diskotekama, pubovima, barovima, kasinima.Pored LLioret de Mara na ovoj obali će u ponudi biti i Santa Suzana i Malgrat de Mar.
U odlasku je predviđena celodnevna poseta Nici / Monte Carlu, kojom prilikom bi se slobodno vreme moglo utrošiti na kupanje na gradskoj plaži, obilazak Nice ili obilazak obližnjeg Monte Carla. U povratku je planiran celodnevni izlet u Veneciji, a onima kojima nije dovoljno odmora i kupanja na raspolaganju je plaža Lido di Venezia. Putovanje će se odvijati isključivo u noćnim satima.

Detaljnije o ponudi...

Nica - Monte Karlo - Ljoret de Mar - Barselona - festival TOMATINA - Valensija - Lado di Gardo - Verona - Lido di Jesolo - Venecija

La Tomatina - održava se svake godine poslednje srede u avgustu u gradu Bunjol blizu Valensije, u Španiji. Vrhunac festivala je bitka paradajzima koja se odigrava između 11 i 13 časova, kada se tone i tone paradjza dovoze kamionima u centar Bunjola. 

Detaljnije o ponudi...