Petak, subota i nedelja na Jahorini, sa puna 3 dana skijanja!

U saradnji sa OC Jahorina, SkiBus oraganizuje PROMOTIVNE produžene ski vikende na Jahorini sa puna 3 dana skijanja tokom januara, februara i marta. Usluga uključuje 3 polupansiona u hotelu Bistrica na Jahorini, sa produženim boravkom (zadnjega dana boravka se izlazi iz hotela tek nakon skijanja) i 3-dnevni skipas.
Ovaj specijalno kreiran promo produženi ski vikend, sa puna tri dana skijanja, ima za cilj da se uverite da Jahorina nije kao što je bila. Da je nova, drugačije odevena i oblikovana, skijaški modernizovana i osavremenjena..

Detaljnije o ponudi...

Sedmodnevni ski aranžmani na Jahorini - smene su subotom ili nedeljom

I u sezoni 2022/2023 SkiBus u saradnji sa OC Jahorina organizuje sedmodnevne ski aranžmane na Jahorini. Ako želite da skijate na domaćem skijalištu, mestu gde se osećate ugodno uz prepoznatljivu domaćinsku atmosferu i komotno sa cenama vanpansiona, tamo gde je zagarantovan dobar provod, i uz sve to da se nalazite tik uz skijašku stazu - ovo je prava ski destinacija za vas. U ponudi je veliki broj hotela i pansiona, te apartmanskog smeštaja, a usluga uključuje paket 7 noćenja, noćenja sa doručkom ili polupansiona (u zavisnosti od ponude konkretnog smeštajnog objekta) i 7-dnevni skipas.

Detaljnije o ponudi...

BJELAŠNICA / BJELAŠNICA + JAHORINA - sa smeštajem u SARAJEVU - višednevni ski aranžmani

U toku zimske sezone SkiBus organizuje ove jedinstvene skijaške aranžmane, sa smeštajem u Sarajevu. Smeštaj je na Ilidži u jednom od dva velelepna hotela, Hollywood 4* i Hills 5*, koji obiluju mnogobrojnim sadržajem za goste. U ponudi su višednevni aranžmani, od trodnevnih do sedmodnevnih
Skijašima je na raspolaganju više skijaških paketa: od skijanja samo na Bjelašnici, do mogućnosti ski safarija gde bi u jednom programu skijali i na Jahorini i na Bjelašnici.


Posebnu vrednost ovog programa čini sama destinacija na kojoj se boravi, jer Sarajevo sa svojim autentičnim šarmom, u idiličnom zimskom ambijentu, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izuzetno bogat sadržaj kojima raspolažu hoteli koji su u ponudi, značajno obogaćuju vrednost ovog ski aranžmana.

Detaljnije o ponudi...

Petak, subota i nedelja na Kopu. Platite 2 a skijajte puna 3 dana!!!

Petak: Polazak na trodnevno skijanje na Kop u 3:30 sa parkinga Sava centra, dolazak i smeštaj pre otvaranja ski centra, pun skijaški dan.
Subota:
Celodnevno skijanje na Kopaoniku.
Nedelja:
Pun skijaški dan, povratak za Beograd po završetku rada žičara.Aranžman sadrži prevoz na relaciji Beograd-Kopaonik-Beograd i dva noćenja ili polupansiona u zavisnosti od ponude za konkretan produženi vikend.

U toku praznika
(Nova Godina, Božić, Sretenje...) moguće je da će biti organizovani programi putovanja koji uključuju i više dana skijanja, što će biti istaknuto za konkretni aranžman.

Moguće je koristiti i samo prevoz, u jednom ili oba smera.

Detaljnije o ponudi...

Sretenjsko skijanje je danas postalo vrlo popularno i u mnoštvu skijaških aranžmana tokom praznika u ponudi je i mogućnost skijanja na dve olimpijske planine iznad Sarajeva - Jahorine i Bjelašnice.

Tokom trajanja aranžmana smeštaj se realizuje u nekom od hotela u Sarajevu što će upotpuniti vaš boravak i ponudi obilje sadržaja i gastronomskih užitaka. Skijanje se realizuje prema planu i rasporedu posete ski centrima Jahorina i Bjelašnica.

Detaljnije o ponudi...

                Petak-subota-nedelja: Trodnevno skijanje na Staroj Planini po ceni dva dana

Petak: 02:00 Polazak sa parkinga Sava centra, dolazak u turistički kompleks Babin Zub (oko 8:00), doručak u hotelu, ulazak u smeštaj i spremanje za skijanje, pun skijaški dan, večera u hotelu.
Subota: Doručak u hotelu, pun skijaški dan, večera u hotelu.
Nedelja: Doručak, celodnevno skijanje u ski centru Babin zub na Staroj planini, ulazak u sobe i spremanje za povratak, večera, polazak za Beograd.

Aranžnan uključuje prevoz na relaciji Beograd - Stara Planina (Babin zub) - Beograd, dva noćenja, kao i šest obroka (tri doručka i tri večere) u smeštajnom objektu koji konkretnog vikenda bude u ponudi.

Detaljnije o ponudi...

- Sedmodnevni aranžmani na Kopaoniku - smene subotom / nedeljom

-
Višednevni aranžmani koji samo vama odgovaraju

Proverite kod nas. Često smo u situaciji da vam obezbedimo smeštaj na Kopaoniku i kada vam drugi govore da nema mesta i da je sve puno. Bez obzira da li putujete sopstvenim ili našim prevozom uvek možete rezervisati smeštaj na Kopaoniku kod nas. Onoliko dana koliko vama odgovara..

Detaljnije o ponudi...

Provedite sedam dana skijajući na olimpijskoj lepotici - Bjelašnici. Proverite zašto ovu planinu vrhunski skijaši smatraju izuzetno respektuju. Smene su subotom, a usluga uključuje prevoz na relaciji Beograd - Bjelašnica - Beograd, 7 polupansiona u hotelu Feri i sedmodnevni skipas.

Detaljnije o ponudi...