Svake godine krajem septembra i početkom oktobra - Pivske ture: OKTOBARFEST - PRAG (dva dana Minhen - Oktobarfest i tri dana Prag)

Posetite najveći festival na svetu - Oktobarfest. Upoznajte Bavarsku u njnog sedištu Minhenu. Dva dana ispijajte kvalitetno pivo i uživajte u bavarskim spacijalitetima zajedno sa milionima ljudi koji posećuju ovaj festival. Posle toga put će vas odvesti u prelepi Prag, gde ćete nastaviti, da se zaslađujete, ali ovoga puta češkim pivima  po mnogima i njakvalitetnim pivima sveta. Planiran je obilazak Praga sa stručnim vodičem na srpskom, provod u tradicionalnoj pivnici - restoranu po povlašćenim cenama, poseta Karlovim varima, eventualno Plzenu i čuvenoj Plzenskoj pivari.. Dosta slobodnog vremena vam je ostavljeno da uživate u ovom prekrasnom gradu. Dovoljno da probate skoro sva piva..

Detaljnije o ponudi...

Nica - Monte Karlo - Ljoret de Mar - Barselona - festival TOMATINA - Valensija - Lado di Gardo - Verona - Lido di Jesolo - Venecija

La Tomatina - održava se svake godine poslednje srede u avgustu u gradu Bunjol blizu Valensije, u Španiji. Vrhunac festivala je bitka paradajzima koja se odigrava između 11 i 13 časova, kada se tone i tone paradjza dovoze kamionima u centar Bunjola. 

Detaljnije o ponudi...