Produženi ski vikend na Jahorini


Petak, subota i nedelja na Jahorini, sa puna 3 dana skijanja!

U saradnji sa OC Jahorina, SkiBus oraganizuje PROMOTIVNE produžene ski vikende na Jahorini sa puna 3 dana skijanja tokom januara, februara i marta. Usluga uključuje 3 polupansiona u hotelu Bistrica na Jahorini, sa produženim boravkom (zadnjega dana boravka se izlazi iz hotela tek nakon skijanja) i 3-dnevni skipas.

Ovaj specijalno kreiran promo produženi ski vikend, sa puna tri dana skijanja, ima za cilj da se uverite da Jahorina nije kao što je bila. Da je nova, drugačije odevena i oblikovana, skijaški modernizovana i osavremenjena..


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Petodnevno APRILSKO skijanje na Jahorini, 01-06. april 2022.

01 - 06. april 2022.  PETODNEVNO APRILSKO SKIJANJE sna Jahorini. U ponudi su sve varijante smeštaja: Maxwell apartmani *** i Aparthotel Vučko ****. U aparthotelu Maxwell je usluga na bazi 5 noćenja uz mogućnost doplate paketa hrane (5 HB x 13 evra), dok je u aparthotelu Vučko usluga na bazi 5 polupansiona (umanjen za jednu večeru). Ski paket uključuje i 5-dnevni skipas.

Zbog veoma povoljnih uslova sa snegom, SkiBus organizje ovaj petodnevn skijaški program na Jahorini, koji se realizuje u varijanti petka-sreda. Skijajte u sunčanom aprilu prekrivenom obiljem snega, na jednoj od najpopularnijih skijaških destinacija regiona.

Gosti Maxwell aparmtana, imaju uslugu 5 noćenja (sa mogućnošču doplate paketa 5 doručaka i večera za 65 evra) i 5 dana skijanja (uz opciju doplata 5 dana noćmnog skijanja za 25 evra). Cena tog paketa iznosi - od 99 evra. One koji izaberu opciju aparthotela Vučko, dobijaju izuzetan kvalitet smeštaja sa uslugom na bazi 5 polupansiona (umanjenom za jednu večeru) i 5-dnevno skijanje, sa mogućnošču simbolične doplate (25 evra) za pet dana noćnog skijanja. Cena je promotivna - od 199 evra.

U zavisnosti od specijalnih želja putnika, program može biti korigovan promenom broja dana boravka i skijanja, te izmenom termina i datuma boravka.


Detaljnije...

VUČKO Jahorina - petodnevno APRILSKO skijanje, 01-06. april 2022.

01 - 06. april 2022.  - VUČKO SPECIJAL - PETODNEVNO APRILSKO SKIJANJE sa smeštajem i uslugom polupansiona u jednom od najboljih hotela na Jahorini. SKI PAKET podrazumeva: 5 polupansiona (bez jedne večere) u jednom od najboljih hotela na Jahorini - Aparthotelu VUČKO + 5-dnevni skipas.

Zbo veoma povoljnih uslova sa snegom, u saradnji sa Aparthotelom VUČKO i OC Jahorina, SkiBus organizje ovaj petodnevn skijaški program na Jahorini, koji se realizuje u varijanti petka-sreda. Skijajte u sunčanom aprilu prekrivenom obiljem snega, na izuzetno modernizovanoj Jahorini, boraveći u jednom od najboljih smeštajnih objekata na planini.

Gosti ovog aranžmana dobijaju izuzetan kvalitet smeštaja, sa uslugom na bazi 5 polupansiona (umanjenom za jednu večeru) i 5-dnevno skijanje, sa mogućnošču simbolične doplate (15 evra) za pet dana noćnog skijanja. Cena je promotivna - od 199 evra. U zavisnosti od specijalnih želja putnika, program može biti korigovan promenom broja dana boravka i skijanja, te izmenom termina i datuma boravka.


Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Jahorina

Planina Jahorina se nalazi jugoistočno od Sarajeva (28km) i graniči s drugom olimpijskom lepoticom, Bjelašnicom. Duga istorija ski centra svoju najsvetliju tačku je dostigla tokom 1984 godine kada je Jahorina bila mesto takmičenja u velikom broju zimskih sportskih disciplina, tokom XIV zimskih olimpijskih igara. Najviši vrh je planine je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Slede Sjenište (1910m), Košuta (1907m), Crni vrh (1788m). U toku zimskog perioda ume da bude pokrivena i sa čak 3 m snežnog pokrivača..

Detaljnije...