Bansko - zimovanje u komšiluku


Zimujte u najpoznatijem bugarskom ski centru Bansko. Ovaj izuzetno kvalitetan ski centar je godinama popularan kod naših skijaša prvenstveno zbog blizine, odličnih smeštajnih kapaciteta, ali i jeftine vanpansionske potrošnje. Zimovanje u ovom ski centru posebno pogoduje porodicama sa decom, gde veliki broj raznovrsnih smeštajnih kapaciteta, od apartmana, pa sve do luksuznih hotela, omogućava kvlitetan boravak i prateće usluge za svačiji džep. Pored skijališta, koje poseduje 65km ski staza, što je i naviše u okruženju, a do koga se iz samog mesta dolazi gondolom, posetiocima Banskog su na raspolaganju golf i teniski tereni, kockarnice, staze za planinarenje, jahanje konja, fitnes i spa centri, gastronomski specijaliteti u autenticnim mehanama... I sve to za samo tri sata vožnje od granice sa Srbijom. Izaberite neki od hotela iz naše ponude, po izuzetnim pristupačnim cenama!

New***   COVID SAFE HOTEL


Ponuda za sezonu 2020/2021 u Banskom možete preuzeti ovde.

Aranžmani su na bazi usluge polupansiona i autobuskog prevoza.

Standardni polasci su subotom/nedeljom u ranim jutarnjim satima, a polazak nazad je predviđen naredne subote/nedelje u večernjim satima. Međutim probaćemo da odgovorimo i vašim specifičnim zahtevima i da vam završimo smeštaj i za manji ili veći broj dana od standardno predviđenog.

Izaberite prema vašoj želji neki od objekata iz naše bogate ponude hotela / aparthotela / pansiona. U toku sezone, SkiBus obezbeđuje i autobuski prevoz do ski centra Bansko, za svaku od navedenih smena.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Bansko

Od malog živopisnog mesta sa odličnim stazama i nekoliko nižerazrednih hotela, Bansko se je za samo deset godina dospelo na listu evropskih mondenskih skijališta. Sada poseduje više od 120 objekata različitih kategorija za smeštaj turista, 70 kilometara staza za skijanje. Savremena gondola i četvorosedi omogućavaju skijanje i vožnju snouborda i početnicima i profesionalcima.
Osim toga, posetiocima Banskog su na raspolaganju golf i teniski tereni, kockarnice, staze za planinarenje, jahanje konja, fitnes i spa centri, gastronomski specijaliteti u autenticnim mehanama... I sve to za samo tri sata vožnje automobilom od granice sa Srbijom.

Detaljnije...