Sedmodnevni i višednevni aranžmani na Kopaoniku


Sedmodnevni aranžmani na Kopaoniku - smene subotom ili nedeljom

Bukirajte kod nas sedmodnevni smeštaj na Kopaoniku u nekom od hotela / aparthotela / vila iz naše raznovrsne ponude. Smene su subotom.

Ukoliko posle sedmodnevnog aranžmana hoćete da produžite vas boravak na planini još jedan dan SkiBus vam i to omogućava. Možete priključiti grupi koja dolazi na ski vikend i time dobiti jos jedan pun skijaški dan, jer je povratak SkiBusa sa Kopaonika svake nedeje pola sata po završetku rada ski centra. Pogledajte našu ponudu za 9 punih dana skijanja na Kopu..


Višednevni aranžmani koji samo vama odgovaraju.

Proverite da li smo u mogućnosti da vašoj želji izađemo u susret. Bukirajte smeštaj iz naše ponude onoliko dana koliko vama odgovara.

Često smo u situaciji da vam obezbedimo smeštaj na Kopaoniku i kada vam drugi govore da nemaju.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Kopaonik

kop03

Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji koji se pruža od severozapada ka jugoistoku dužinom od oko 75 km, dosežući u srednjem delu širinu od oko 40 km. Jedan njegov deo je zaštićena zona pod imenom Nacionalni park Kopaonik u okviru koga postoji veći broj zaštićenih prirodnih celina, a na njemu se nalazi i najveći skijaški centar u Srbiji. Njegov najviši vrh je Pančićev vrh sa 2017 m/nv. na kome se nalazi mauzolej čuvenog srpskog prirodnjaka Josifa Pančića po kome je dobio ime. Ceo masiv je dobio naziv po velikom rudnom bogatstvu koje je na njemu eksploatisano - kopano još od srednjeg veka, a na njegovom širem prostoru je smešten čitav niz kulturno - istorijskih spomenika iz perioda od XII do XV veka.

Detaljnije...