closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Garmin Infoteam

garmin-infoteam-logo.jpg

Dugogodišnji zastupnik GARMIN GPS uređaja za Srbiju, firma INFO TEAM D.O.O. Beograd partner je udruženja SkiBus od decembra 2013.

Kompanija Garmin kao vodeći svetski proizvođač GPS uređaja proizvodi uređaje koji mogu da zadovolje potrebe svih korisnika: sportske i rekreativne skijaše i snoubordere, profesionalne planinare, ljubitelje prirode i lovce. Programi obuhvataju proizvode poput GPS satova za trčanje i snalaženje u prirodi, ciklokompjutera za bicikliste za drumske ili brdske bicikle, ručne GPS uređaje namenjene planinarima i profesionalcima za snalaženje u prirodi.

Najnoviji proizvod su Garmin VIRB akcione kamere koje su pandan GO PRO akcionim kamerama ali sa dodatnim mogućnostima koje pruža Garmin GPS tehnologija za paralelno beleženje video i GPS podataka tokom skijanja ili vožnje snouborda. Detaljnije o Garmin VIRB / VIRB Elite akcionoj kameri...

 

 

 

 


Sve naše proizvode članovi SKIBUSA mogu pogledati i kupiti na adresi:

NAVISHOP T.R. - Bulevaru kralja Aleksandra 193 u Beogradu.
Radno vreme: 09-20h radnim danima i 09-15h subotom.
Kontakt telefoni: 011/24-12-342, 011/24-12-362.

 

 

 

 

 


Pogledajte popuste koje je obezbedio ovaj partner:

Garmin - InfoTeam

Svim članovima SKIBUS-a sa važećim članskim karticama za tekuću sezonu, odobravaju se sledeći popuste u prodavnici Garmin - InfoTeam-a:

- Za sve ručne uređaje popust je 5% - iz serije eTrex, Montana, Oregon ili GPSMAP.

- Za sve GPS sportske satove iz Forerunner porodice popust je 5%.

- Na Garmin Virb kamere , VIRB i VIRB Elite popust je takođe 5%.

Detaljnije...