Trodrevni rafting Limom


Trodnevni program raftinga Limom obično se realizuje u varijanti petak - nedelja, sa polaskom u petak u kasnim popodnevnim satima, što omogućava da se za ovaj program ne uzimaju slobodni dani. Rafting na reci Lim predstavlja pravi izazov i pruža vrhunski doživljaj, kako ljubiteljima raftinga, tako i zaljubljenicima u prirodu. Veličanstveni predeli kroz koji prolazi ova reka, ostaviće vas bez daha i pružiti aktivan odmor.
U program aranžmana uključeni su neki od obilazaka kao špto su: manastir Sveti Nikola na Pribojskoj Banji, kanjon Kratovske reke, Potpećko jezero, gradu Rudo (BiH), Andrićgrada (BiH) . . .

Rafting na reci Lim predstavlja pravi izazov i pruža vrhunski doživljaj, kako ljubiteljima raftinga, tako i zaljubljenicima u prirodu. Veličanstveni predeli kroz koji prolazi ova reka, ostaviće vas bez daha i pružiti aktivan odmor od naporne i stresne svakodnevice urbanog života. Rafting Limom organizujemo na mirnijem delu Lima koji nema extremne bukove ali ima uzbudljive brzake tako da će posetioci moći da uživaju u predivnim pejzažima.

Aktuelni aranžmani:

     - 31. maj - 02. jun 2019. - Limska avantura 


 


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

09-11. avgust 2019 - VoLim ekspedicija

09-11. avgust 2019.  - VoLim - Ekspedicija  
Nova manifestacija u Zapadnoj Srbiji: VoLim-Ekspedicija
 - Regata na Zlatarskom jezeru- petak 09 avgust.
 - Easy kanjoning - subota 10 avgust, ručak u prirodi.
 - Igre bez granica na Potpećkom jezeru - subota 10 avgust.
 - Rafting Limom – nedelja 11 avgust, ručak u prirodi.
 - Obilazak Andrićgrada – nedelja 11 avgust.
 - Aco Pejović - Lapsus bend, Akustik & Saxo: 3 opcione žurke u klubu „Vertigo“ u Priboju
 - VoLim žurka u Ribarskom selu 10 avgusta.
 - Autobuski prevoz iz Beograda.

First minute cene za kompletan program (Zlatarska regata, Rafting, Igre bez granica i Easy kanjoning) sa tri noćenja sa doručkom u hotelu LIM u Priboju i dva ručka u prirodi: 85 eur.

Detaljnije...