Hotel LEK Best Western Kranjska Gora smešten je na nekoliko koraka od centra mesta, na putu prema prevoju Vršič. U ponudi ima velnes centar sa zatvorenim bazenom. Gostima su na raspolaganju teniski teren i restoran sa terasom.

Sve sobe poseduju TV sa satelitskim kanalima i kupatilo s tušem ili kadom. Na raspolaganju su ...

Detaljnije...


Hotel ALPINA - Kranjska Gora, smešten neposredno uz skijalište sa direktno izlaskom i povratkom sa ski staze. U ponudi ima sobe sa satelitskom televizijom i besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama.

Kada je toplo vreme, gosti mogu uživati u dugim i živopisnim šetnjama po planinama. Tokom zime, gostima je na raspolaganju centar sauna u hotelu.

Detaljnije...


Hotel VITRANC *** - Podkoren, Kranjska Gora
Hotel sa apartmanskim depadansom u centru idiličnog sela Podkoren na krajnjem severozapadu Slovenije, na granici sa Austrijom i Italijom. Hotel je izgrađen pre Drugog svetskog rata i ima bogatu istoriju. Mesto Podkoren se nalazi između turističkog centra Kranjska Gora (2km) i Planica (2km), gde se svake godine održava Svetski kup u skijaškim skokovima kao i tradicionalni Vitranc Svetski kup u alpskom skijanju. Skijalište u Podkorenu je povezano sa onim u Kranjskoj Gori.

Detaljnije...