Ski opening


 U decembru Skibus organizuje otvaranja ski sezone u Francuskoj, Austriji i Sloveniji.


    Aranžmani u sezoni 2017/2018:

     - Ski opening 15-17. decembar 2017. - Visoke ture - Hohen Taurern - Molltaler

 

 

 

 

 


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Ski opening - Molltaler i Heiligenblut 15-17. decembar 2017

Jedinstvena skijaška avantura u regionu Nacionalnog parka Hohen Taurern kojim dominura najviši vrh austrije Grossglockner (3.798 m/nv). Skijanje se realizuje u dva najviša skijališta u pokrajini Koruška: Heiligenblutu sa najvušim skijaškom tačkom na 2.902 m/nv i glečerskom skijalištu Molltaler Glachier, koje izlazi na imponzantnih 3.122 m/nv.

Usluga je na bazi polupansiona u hotelu Margarethenbad**** u mestu Ragensdorf koje se nalazi na pola puta između dva navedena skijališta sa uključenim skipasom, prevozom i odgovarajućim transferima. Cena od 219 evra.

Detaljnije...

Ski opening Krvavec 22-24. decembar 2017.

22-24. decembar 2017. - Praznični ski opening na Krvavecu - skijajte puna tri dana (petak-nedelja) u najboljem ski centru u Slovenije, koji ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima. U ponudi smeštaja su dva hotela u Ljubljani a boravkom u njima će te osetite prazničnu atmosferu kojom odiše ovaj grad tokom Božićnih praznika. U ponudi je i hotel Park koja pruža laku dostupnost svim kulturno istorijskih znamenitosti i strogog centra grada. Možete boraviti i u modernom hotelu BIT Center udaljenom 2,5 km istočno od centra grada. Oni koji posle skijanja vole opupšanje u termalnim bazenima treba da izaberu Teme Snovik.
Praznična SkiBusova SKI OPENING tura, koja uključuje prevoz, smeštaj u smeštajnim objekatima u Ljubljani i trodnevni skipas za skijalište Krvavec, po ceni od svega 119 evra.

Detaljnije...