Tokom zimske sezone SkiBus organizuje jedinstvene sedmodnevne ski aranžmane u Sloveniji sa smeštajem u mestu Bovec i 6-dnevnim skipasom Slovenski Alpi koji obuhvata ski centre: Kanin - Sella Nevea, Krvavec, Vogel, Cerkno, Kranjska Gora i Arnoldstein.  Skijaši sami odlučuju kog dana će ići na koju skijašku destinaciju.
Bovec, grad u rolini reke Soče, podjednako je atraktivan i leti i zimi. Na obodu grada je polazna stanica gondole koja izvlači na skijallište Kanin, sa najvećom nadmorskom visinom u Sloveniji (2.293 m) sa koga se vidi i Jadransko more. Skijalište Kanin je povezano sa italijanskim skijalištem Sella Nevea.


Detaljnije...


Provedite produženi ili praznični vikend u jednom od najlepših prirodnih okruženja u Sloveniji,  poznatom planinskom turistučkom centru Bovec u dolini reke Soče, koji je podjednako atraktivan i leti i zimi. Na obodu grada je polazna stanica gondole koja izvlači na skijallište Kanin, sa najvećom nadmorskom visinom u Sloveniji (2.293 m) sa koga se pruža pogled na Nacionalni park Triglav, ali i Jadransko more. Skijalište Kanin je povezano sa italijanskim skijalištem Sella Nevea i zajedno čine jedinstveni skijaški sistem. Na objedinjemom skijalištu se može skijati na 30 km staza, od onih pogodnih za početnike, pa do onih na kojima može da se voze trke FIS Svetskog kupa u brzinskom disciplinama.


Detaljnije...