closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Juan les Pins - RCS

JuanLesPinsrcs81

Letovalište Juan les Pins je središte noćnog života i klubova, kockarnica, pa čak i noćnog šopinga. Juan le Pins se nalazi odmah pored Antiba sa kojim je povezano šetalištem uz obalu. Poznat je po prelepim peščanim plažama i aktivnom noćnom životu, sa puno barova, restorana i diskoteka.

Apartmani "Juan les Pins - RCS" se nalaze u centru Juan les Pins-a i njegovih živih ulica, na 100 metara od privatne plaže i 200 metara od peščanih javnih plaža. Apartmani su klimatizovani i sa WiFi internet pristupom.

U ponudu su apartamni - studio za 4 osobe (oko 23m²): Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje za dve osobe i kabina sa krevetima na sprat.

Svi apartmani su opremljeni:
Kuhinjom sa mašina za sudove, mikrotalasna, aparat za kafu, frižider i električni šporet. Kupatilo sa TWC-om. Apartman poseduje klima uređaj, TV sa 10 kanala uključujući i 3 strana i telefon. Balkon je sa nameštajem za sedenje.

Antib (fr. Antibes)
Jedno od najpoznatijih letovališta na Azurnoj obali (fr. Côte d Azur), savršeno je pozicionirano između velikih centara Nice, od koje je udaljen oko 20 km i Kana, od koga je udaljen oko 12 km. Poznat po shoppingu, jahtama, Piccassovom muzeju u srednjovjekovnom dvorcu Château Grimaldi, nekadašnjim gradskim zidinama (po kojima se i danas može šetati), a najviše po prelepim peščanim i šljunkovitim plažama i čistom, toplom moru. Antib je uspeo da sačuva istorijski šarm, ali i da održi dobar provod i noćni život sa puno barova, restorana i diskoteka.

Usluge boravka:
Telefon u apatmanima: Da
TV u apartmanima : Da (uključeno)
Liftovi u zgradi: Da
Ostava u zgradi: Da
Javni telefoni u zgradi: Da
Balkon sa nameštajem: Da
WiFi internet pristup u apartmanima: Da
Bazen: Nema

Cene dodatnih usluga:
  - Posteljina iznajmljivanje: Posteljina 10€ / singl ležaj, 14€ / francuski ležaj - Peškiri 6.50 € / po osobi.
  - Krevetac za dete - najam: 25€ / nedeljno
  - Apartman mora da se vrati čist (očistiti, oprati posuđe, kante za smeće prazna, ćebad presavijena). U suprotnom, završno čišćenje se plaća 48 €.

Dodatne informacije:
  - Pokriven parking: 45€/nedeljno.
  - Boravišna taksa u skladu sa aktuelnim cenama, plaća se na licu mesta.
  - Depozit 200 € po apartmanu plaća se na licu mesta prilikom dolaska, a vraća nakon razduženja apartmana.