Lioret de Mar

Ljoret de Mar je malo turističko mesto sa 17 000 stanovnika. Nalazi se u provinciji Katalonija.
Ovo je jedano od najpopularnijih mediteranskih letovališta i svakako najživlje mesto za odmor na ovom delu španske obale.

Popularan je kod mladih od 18 do 30 godina jer ima dosta barova, klubova ali je isto tako popularan i kao porodično odmaralište jer pruža dosta zanimljivih sadržaja za decu poput jednog od najvećih aqua parkova u Evropi, vodenog zološkog vrta i tematskog parka PortAventura.

Nacionalno piće je sangria(mešavina crnog vina i voća), a nacionalno jelo je paljea (pirinač sa morskim plodovima).

 Od Barselone udaljen je svega 100-inak kilometara a 150 južno od francuske granice.

 

POGLEDAJTE JOŠ:

- ponuda smeštaja u Ljoret de Maru
- pogledajte aranžman Tomatina
- pogledajte ski & swim aranžman
- o Barseloni


Pogledajte ponudu za ovu destinaciju:

Letovanje Španija - Costa Brava

Najpoznatije letovalište na obali Costa Brava, je Llioret de Mar, udaljen oko 70 kilometara od Barcelone. Tokom letnje sezone desetine hiljade turista iz celog sveta traže u ovoj izuzetnoj atmosferi pre svega zabavu i kupanje. Tokom dana uživanje na pešcanoj plaži ili hotelskom bazenu, u smiraj dana šetnja obalom, a uvece zabava do rane zore. Letovalište pre svega za mlade i one koji se tako osećaju, za sve koji pored sunca obožavaju vrelinu noćne zabave po mnogobrojnim diskotekama, pubovima, barovima, kasinima.Pored LLioret de Mara na ovoj obali će u ponudi biti i Santa Suzana i Malgrat de Mar.
U odlasku je predviđena celodnevna poseta Nici / Monte Carlu, kojom prilikom bi se slobodno vreme moglo utrošiti na kupanje na gradskoj plaži, obilazak Nice ili obilazak obližnjeg Monte Carla. U povratku je planiran celodnevni izlet u Veneciji, a onima kojima nije dovoljno odmora i kupanja na raspolaganju je plaža Lido di Venezia. Putovanje će se odvijati isključivo u noćnim satima.

Detaljnije...

Ski and Swim program -Tignes & Lioret de Mar

SKI & SWIM program br.2 : TIGNES I LIORET DE MAR - skijajte, letujte i obilazite evropske gradove

Doživite 15 dana jedinstvene julske avanture gde ćete imati priliku da skijate na odličnom tinjskom glečeru Grande Motte i boravite u prelepom letnjem ambientu Alpa, obilazite evropske gradove (Venecija, Barselona, Nica i Monte Carlo) i kupate se na španskoj obali Costa Brave u gradiću Lioret de Mar, koji je između ostalog poznat i po bogatom noćnom životu.
Za ovako nešto je inače potrebno uplatiti 3 aranžmana. Mi smo to uspeli za vas da osmislimo i spakujemo u samo jedan. Okusite naš 3 in 1 program (zimovanje + letovanje + obilazak evropskih gradova).

Detaljnije...